
نام کتاب: آموزش و ترفند های ویندوز 10
تصویری و تمام رنگی
شمار صفحه ها: 90 صفحه
آموزش و ترفند های ویندوز 10
نام کتاب: آموزش و ترفند های ویندوز 10
تصویری و تمام رنگی
شمار صفحه ها: 90 صفحه
عملکردهای آزمایشگاهی سرطان برخاسته از درمان پزشکی هستند یا عملکرد سرطان به وسیله بهتر شدن، مکمل یا روش های قراردادی جایگزین هستند. (جراحی، شیمی درمانی، پرتودرمانی، پرتوفشانی و ایمن درمانی). سرطان (واژه پزشکی: نئوپلاسم بدخیم) یک سطحی از بیماری در یک گروه و دسته از سلول ها است که با رشدی غیر قابل کنترل آشکار می شود (برتری تقسیم از اندازه ی عادی و طبیعی)، هجوم (ورود و نابودی بافت های مجاور) و اغلب اوقات هجوم و گسترش بیماری (شیوع به دیگر موقعیت ها در بدن بر علیه خون یا لنف). این سه استعداد بدخیمی از سرطان ها از آنها مشتق شده از تومورهای خوش خیم است که در خود محدود شده اند، که از یک تومور یا برخی شبیه سرطان خون عمل نکرده است. شاخه ای از پزشکی با مطالعه، عیب شناسی (تشخیص)، عملکرد و پیش بینی گیری از سرطان، تومورشناسی می باشد. تأثیرات سرطان در مردم در همه سنین با ریسکی برای بیشترین نوع با افزایش سن می باشد. سرطان باعث مرگ حدود 13% از انسان ها در سال 2007 (7.6 million) شده است و سرطان در موارد ژنتیکی غیر عادی از سلولهای تغییر شکل یافته ایجاد شده اند. این غیر عادی بودن ممکن است به علت تأثیراتی از مواد سرطانزا از قبیل استعمال دخانیات، اشعه های رادیویی، مواد شیمیایی یا عوامل فساد باشد. دیگر عوامل غیر عادی ژنتیکی ترویجی سرطان به طور تصادفی ممکن است رخداد کامل خطاهایی در تکرار DNA یا وراثتی باشند. بنابراین اکنون در همه سلولهای از زمان تولد موروثی است. سرطان های معمولاً به وسیله پیچیدگی عملکردهای درونی میان مواد سرطانزا و ژنوم های میزبان (انگل دار) ظاهر شده اند. ناهنجاری های ژنتیکی یافت شده در سرطان به طور عمومی دو سطح تأثیری عمومی از ژن ها اند. عوامل ترویجی سرطان به طور نوعاً در سلولهای سرطانی فعال شده اند، دادن این سلولها به خاصیت های جدید، از قبیل رشد و تقسیم فوق العاده، محافظت بر علیه سلول مرده انجام شده، فقدان پاسخی برای مدهایی از بافت سلولی زمان و عادی و توانایی به بافتی گوناگون تأسیس شده اند. ژن های جلوگیری کننده تومور در سلول های سرطان غیر فعال شده اند، نتایجی در فقدانی از وظایف نرمال و طبیعی در این سلول ها، از قبیل جایگزینی دقیق DNA، کنترل بر چرخه سلولی، گرایش و ادغام با بافت و عملکرد درونی با سلول های محافظ از سیستم ایمنی غیر فعال شده اند. تشخیصات قطعی و نهایی مستلزم آزمایش و تست بافت شناسی از یک نمونه بیوپسی (تکه برداری) است اگر چه علامت و نشانه اولیه از بدخیمی می تواند نشانه بدخیمی بیماری یا تصاویر غیر عادی رادیوگرافی باشد.
بیشتر سرطان ها می توانند درمان شده باشند یا در...
6 ص فایل WORD
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:3
فهرست مطالب
کشاورزی یا برزگری
تاریخچه کشاورزی در ایران
کشاورزی یا برزگری فرآیند فراوری خوراک، الیاف و دیگر فراوردههای دلخواه از راه کاشت گیاهان ویژهاست.
کشاورزی در کل سه مرحله دارد به نامهای کاشت، داشت و برداشت.
کشاورزی فرایند تولید غذا، علوفه، الیاف و دیگر محصولات بوسیله ازدیاد اصولی گیاهان بومی و حیوانات اهلی است. امروزه واژه کشاورزی تمام فعالیت های لازم جهت تولید غذا، علوفه و الیاف را تحت پوشش قرار میدهد، که شامل همه روش های ازدیاد و فراوری دام نیز می شود.
تاریخچه کشاورزی در ایران
گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است.همچنین گفته می شود که مهاجرت آریایی هابر خلاف مهاجرت مشهور چوپانی و در جستجوی چراگاههای جدید نبوده بلکه مهاجرتی دهقانی و در جستجوی زمین بهتر برای کشاورزی بوده است. ] به نظر می رسد منظومه درخت آسکوریک که از زمان ساسانیان باقی مانده (ترجمه ماهیار نوابی- بنیاد فرهنگ ایران) ودر آن از رجز خوانی یک بز در برابر یک نخل سخن می رود_ نمایشگر اختلاف بین کشاورزان ودامداران اولیه است. اینکه منظومه به نفع بز که قادر به حرکت (کوچ) است پایان می پذیرد حاکی از قدمت ریشه های این منظومه است در آغاز ایجاد باغهای باستان[ .
حفاری هایی که در اطراف کاشان به عمل آمده نشان می دهد که در شش هزار سال پیش ایرانیان متمدن بوده و سیستم زراعی پیشرفته ای داشته اند. در حفاریهای نقاط مختلف ایران مشخص گردیده که در حدود 3300 سال پیش از میلاد مسیح درخت را در ری – کاشان و دامغان به طرز مشابهی نقاشی می کرده اند و بنابراین در آن زمان از لحاظ باغبانی میان نقاط مختلف ایران رابطه برقرار بوده است
دین زرتشت به کشاورزی اهمیت فراوان داده و در اوستا آمده است که سومین جایی که زمین شادمانترین است آنجاست که کی از خدا پرستان یشترین غله را کشت کند
و بیشترین گیاه و میوه را بکارد .
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 29
بارکد چیست؟
به زبان ساده مى توان گفت: مجموعه اى از میله ها یا خطوط سیاه رنگى که معمولاً بر روى زمینه اى سفید چاپ مى شود و به وسیله آن از کالاى خریدارى شده شناسایى لازم به عمل مى آید و قیمت آن مشخص مى شود و اگر به دنبال تعریف دقیق ترى هستید، باید گفت:
بارکد عبارت است از انتقال داده ها از طریق امواج نورى. آنها مجموعه اى از خطوط میله اى موازى با عرضهاى گوناگون (پهن و نازک)هستندکه اندازه هر خط معنا و مفهوم خاصى براى دستگاه بارکدخوان دارد.
در حقیقت دستگاه بارکدخوان ماشینى است که اطلاعات را به شکل بصرى بر روى صفحه نمایش مى دهد.
ضرورت استفاده از بارکد:
گرداندن یک فروشگاه کار مشکل و پردردسرى است. مدیران و صاحبان آن باید از میزان موجودى که از هزاران کالاى کوچک و بزرگ دارند، مطلع باشند (کالاهایى که مجبور به خرده فروشى آن هستند و در زمان طولانى از انبارهایشان بیرون مى روند.)
همین طور که فروشگاهها، بزرگ و بزرگتر شدند تا به فروشگاههاى زنجیره اى امروزى رسیدند، کار مشکل و مشکل تر شد. نخست مجبور شدند در فروشگاهها را هرچند وقت یکبار ببندند و تمام کیسه ها و بسته ها و کنسروها را شمارش کنند. کار بسیار دشوارى بود.
این کار سخت و هزینه بردار بیش از یک بار در سال انجام نمى شد (انبارگردانى)، بنابراین مدیران فروشگاهها مجبور بودند بیشتر کارهایشان را بر اساس حدس و گمان انجام دهند و در نهایت این نیاز مادر اختراع شد!
سیستم بارکدگذارى چگونه آغاز شد؟
در سال ۱۹۳۲ گروهى از دانشجویان رشته مدیریت بازرگانى دانشگاه هاروارد، تصمیم گرفتند روشى را انتخاب کنند تا بر اساس آن مشتریان کالاى مورد نظرشان را از درون کاتالوگى پیدا کنند و سپس با برداشتن کارت هاى خاص چسبانده شده در کنار نام هر کالا و تحویل به مسؤول کنترل و قرار دادن آن در دستگاه کارت خوان و پانچ، مستقیماً کالا را از طریق انبار به باجه کنترل انتقال دهند و صورتحساب کامل را دریافت کنند و مهم تر از همه صاحبان فروشگاه از موجودى انبار خود اطلاعات به روزى داشته باشند.
البته ایده سیستم «بارکدینگ» مدرن و پیشرفته از سال ۱۹۴۸ وارد سیستم تجارى شد.
سیستم بارکد امروزى چگونه شروع به کار کرد؟
سال ۱۹۴۸ بود که رئیس یک فروشگاه مواد غذایى در آمریکا از کار کند و بى دقت کارکنان فروشگاه به ستوه آمد و براى پیدا کردن راه حل به مسؤولان دانشگاه (Drexel) مراجعه کرد تا تقاضاى ساخت سیستم کنترل خودکارى را داشته باشد، اما مسؤولان دانشگاه از این نظریه استقبال نکردند.
یکى از دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه به نام باب سیلور «Bob Silver» این گفت و گو را شنید و آن را با یکى از دوستانش Norman Joseph Woodland در میان گذاشت و تصمیم گرفتند براى ساخت چنین سیستمى شروع به کار کنند. آنها در شروع از رمز و الفباى سیستم مورس الهام گرفتند و سعى کردند با چاپ و طراحى میله هاى پهن و باریک این شیوه را راه اندازى کنند و مدتى بعد هم به فکر سیستم بارکد نقطه اى و دایره اى افتادند.
سال ۱۹۴۹ بود که توانستند اختراع خود را ثبت کنند و در سال ۱۹۵۲ نخستین سیستم بارکدخوان را ساختند. «وودلند» که از سال۱۹۵۱در شرکت IBM مشغول به کار شده بود، توانست با استفاده از موقعیتهایى که در آنجا برایش ایجاد مى شد، به کمک دوستش در سال ۱۹۵۲ دستگاهى به بزرگى یک میز تحریر بسازد و ۲ جزء اصلى در آن تعبیه کرد:
۱- یک حباب (لامپ) ۵۰۰ واتى به عنوان منبع نور.
۲- با استفاده از آنچه در سیستم ساخت فیلم (براى تراک هاى صوتى استفاده مى شد) مجرایى لوله اى ساخت و این لوله را به یک نوسان سنج متصل کرد و سپس یک قسمت کاغذ را به شکل کدهاى خطى در جلوى پرتوى نور خارج شده از منبع نور، علامت گذارى کرد. پرتو منعکس شده به مجرا مى رسید و در طرف دیگر گره اى ناشى از حباب پرقدرت کاغذ را مى سوزاند. او بدون هیچ کم و کاست به آنچه مى خواست، رسیده بود. درحالى که کاغذ حرکت مى کرد، علایم روى دستگاه نوسان سنج تغییراتى مى کرد و در نهایت توانسته بودند دستگاهى داشته باشند که به کمک آن موضوعات چاپ شده، خوانده مى شد.
بعداً متوجه شدند لامپ ۵۰۰ واتى میزان الکتریسیته اى زیادتر از آنچه آنها نیاز داشتند، تولید مى کند و میزان اضافى، علاوه بر بالا بردن هزینه ها، گرماى اضافى هم تولید مى کرد و از طرفى نگاه کردن به آن باعث آسیب چشم مى شد، بنابراین به فکر استفاده از منبعى افتادند که تمام نور مورد نیاز آنها را در فضاى کوچکى متمرکز کند. همان کارى که امروزه «لیزر» انجام مى دهد، اما در سال ۱۹۵۲ لیزر موجود نبود!
بعدها با گسترش و تولید لیزر «Laser» توانستند دستگاههاى بارکدخوان ارزان ترى تولید کنند. گرچه «باب سیلور» فرصت استفاده درست از دانش خود را در شرایط آسان تر نیافت و در ۳۸سالگى فوت کرد، اما همکارش کار را ادامه داد.
در سال ۱۹۷۲ سیستم بارکد نقطه اى نیز در عمل مورد استفاده قرار گرفت، اما این روش چندان موفق نبود (زیرا حین چاپ براحتى مغشوش مى شد.)
در سال ۱۹۷۴ وودلند در IMB سیستم بارکد خطى را گسترش داد و نخستین محصول خرده فروشى (محصولاتى چون آب میوه و آدامس) به این طریق فروخته شد. (و جالب اینکه در حال حاضر یک بسته از آن آدامس در موزه اى در آمریکا نگهدارى مى شود)
و سرانجام آقاى وود در سال ۱۹۹۲ توانست مدال ملى تکنولوژى را بابت به کارگیرى سیستم بارکد دریافت کند. (تنها به خاطر استراق سمع دوستش آقاى سیلور!)
خلاصه آنکه، بارکدها و سایر برچسب هاى خوانا در جایى که نیاز به خوانده شدن اطلاعات با پردازش توسط کامپیوتر وجود دارد، استفاده مى شوند و کاربرها به عوض تایپ کردن رشته اى طویل از داده ها، تنها بارکد مورد نظر را جلوى دستگاه بارکدخوان قرار مى دهند و پردازش بدون نیاز به نیروى انسانى به طور کاملاً خودکار انجام مى شود. بنابراین بارکد شیوه شناسایى و تعیین هویت خودکار داده ها است.
رقمى که توسط بارکد تولید مى شود، عموماً محصول خاصى را نشان مى دهد. سیستم بارکدینگ به طور معکوس هم کار مى کند، یعنى قادر است با دریافت رقم مربوط به یک محصول، بارکد مورد نظر را ایجاد بکند و در واقع نوعى خود شناسایى انجام مى شود.
فواید بارکد کردن
1- مصون بودن از خطاپذیرى به علت کاهش دخالت نیروى انسانى و وارد نشدن دستى اطلاعات.
۲- دسته بندى دقیق اطلاعات.
۳- سرعت بالا به همراه صحت ۱۰۰درصد.
۴- دسترسى آسان به اطلاعات واقعى و حقیقى (در جریان روند مدیریت) البته اگر: با دقت تمام کالاها در فروشگاهها بارکدگذارى شوند تا مراجعه کنندگان دچار دردسرهایى که ما با آن خوب آشنایى داریم، نشوند
کاربردهای CONTACTLESS CARD :
از کاربردهای این کارت می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1-سیستم نگهدارنده زمان ورود و خروج
این سیستم ازدو قسمت تشکیل شده است :
کارت پرسنلی کارمند از نوع CONTACTLESS همراه باMICROCHIP وکارت خوان با اطلاعات جنبی .
این نوع کارت با فضای KB 1 می تواند اطلاعات 30 روز را در60 خط ذخیره کند.این اطلاعات هم در کارت و هم در دستگاه READER ذخیره می شود.
2-سیستم کنترل ورود
این سیستم از سه قسمت اصلی تشکیل شده است :
کارت CONTACTLESS به عنوان کلید ، READER با سیستم کنترل ورودی و قفل الکتریکی در.
اطلاعات مربوط به باز شدن در هم درکارت و هم درREADER قرار دارد و زمانی که کارت روبرویREADER قرار می گیرد قفل در به صورت الکتریکی بازمی شود . می توان چک کرد که چه کسی و در چه زمانی وارد منزل یا اتاق شده است.
3-سیستم کارت عضویت هتلها ، رستورانها و باشگاهها
4-سیستم کارت تلفن
5-سیستم قابل استفاده در بخش حمل و نقل و کارهای بازرگانی
6-سیستم مورد استفاده درمعاملات بانکی به عنوان جایگزین پول
7-به عنوان گواهینامه
انواع بارکد :
سمبلهای مختلفی برای بارکد وجود دارد که در جزییات فنی با هم فرق دارند این جزییات عبارتند از:
عرض نوارها، ست کاراکتر،روش به رمز در آوردن، خصوصیات CHECKSUM وغیره دو نوع بارکد وجود دارد: خطی و دو بعدی .
بارکد خطی :
یک بارکد خطی می تواند حداکثر حدود 20 کاراکتر را در خود جای دهد .اسکن کردن یک بارکد دسترسی اتوماتیک به اطلاعات بانک داده را میسر می کند . این بارکد به دو قسمت تقسیم می شود که هر قسمت دارای انواع مختلفی می باشند که در ادامه توضیح داده شده است :
این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید
موضوع :
دانلود فایل فلش هواوی 0100-huawei y210 بیلد نامبر c00b859 با لینک مستقیم
مشخصه فایل :
huawei_y210_firmware(y210-0100,android_2.3,v100r001eurc00b859,northeast_europe_channel,05011nyh).zip
اندروید:2.3
تست شده و بدون اشکال
میتوانید فایل فلش این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید
با تشکر گروه آدا فایل