لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:19
فهرست:
چای یک نوشیدنی
فهرست مندرجات
- ۱ فرآوری و طبقه بندی
- ۲ ترکیب و افزودنیها
- ۳ محتویات
- ۴ خاستگاه و تاریخچه اولیه آن درآسیا
- ۵ لغت "چای"
- ۶ فرهنگ چای
- ۷ تهیه
- ۸ بسته بندی
- ۹ انبارسازی
- ۱۰ همچنین نگاه کنید به
- ۱۱ = مراجع =
- ۱۲ = لینک های خارجی =
- ۱۳ = = کتابهای آن لاین = =
۱۴ = = ویژگی های تاریخی ، فرهنگی و مکانی چای = =
چهارنوع چای خالص وجود دارد: چای سیاه، چای اولانگ، چای سبز وچای سفید . اصطلاح چای گیاهی معمولا" به مواد دم کرده میوه ای یا گیاهی همچون چای دانه گل سرخ، چای بابونه و چای سنجد جیلان(Jiaogulan) که شامل برگهای چای نیست، گفته می شود. (موارد دیگر برای چای گیاهی که درآن از کلمه "چای" استفاده نمی شود "جوشیده" و "دم کرده گیاهی" است). این گفتار منحصرا" به تهیه و کاربردهای بوته چای "Camellia sinesis" می پردازد.
چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است، اما تقریبا بدون چربی، کربوهیدرات ها، یا پروتئین . آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می باشد.
تحقیق در مورد چای یک نوشیدنی