فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

جزوه آشپزی

اختصاصی از فایل هلپ جزوه آشپزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

جزوه آشپزی


جزوه آشپزی

خوراک بلدرچین با سس پرتقال (فرانسوی)

بلدرچین درشت                             4 عدد

کره                                            15 گرم

نشاسته ذرت                                 2 قاشق مرباخوری

شکر                                           2 قاشق

نمک و فلفل                                 به مقدار لازم

رنده پوست پرتقال                          1 قاشق چایخوری

  1. بلدرجین را بعد از تمیز کردن وشستن خشک می کنیم.
  2. در ظرف مناسبی کره را آب کرده که داغ شد بلدرچین ها را در کره با حرارت ملایم تفت می‎دهیم.
  3. اطراف آن کاملاً که برشته شده کمی نمک و فلفل زده 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید تا پخته شود و آب آن حدود 1 لیوان شود.
  4. آب و شکر و رنده پوست پرتقال را روی حرارت ملایم یک جوش داده و سپس نشاسته را در کمی آب سرد حل کرده به آن اضافه می کنیم.
  5. سس را بر روی بلدرچین ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم جدب بلدرچین شود. گاهی با قاشق سس را بر روی بلدریچن می ریزیم.
  6. سس بلدرچین باید غلیظ باشد.

دانلود با لینک مستقیم


جزوه آشپزی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد