فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه ویژوال بیسیک

اختصاصی از فایل هلپ پایان نامه ویژوال بیسیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه ویژوال بیسیک


پایان نامه ویژوال بیسیک

 

 

 

 

 

 

 

فرمت فایل:word  (قابل ویرایش)

تعداد صفحات :128

فهرست مطالب :

ساختارهای کنترلی :بخش اول
شکل 3-2کلمات کلیدی Visual Basic
5-3ساختار انتخاب If/Then
شکل 11-3عملگرهای انتساب.
رویه ها
3-5 رویه های Sub
6-5 ترویج ارگومان
Dim array 1̦ array2 As Double( )
3-4-6استفاده از آرایه برای تحلیل نتایج بررسی
1-8-6جستجوی خطی یک آرایه
2-8-6جستجوی باینری یک آرایه شده
11-6ساختار تکرارFor Each/Next
11-7اعضای کلاس Shared
12-7اعضایConstوReadOnly
7-8 مهندسی نرم افزار و وراثت
ساختارهای کنترلی :بخش اول
پیش از نوشتن برنامه برای حل یک مساٴله، باید شناخت کاملی از یک روش برنامه ریزی دقیق داشته باشد، هنگامی که برنامه ای می نویسید ،باید انواع بلوکهای سازنده موجود را بشناسد و اصول سازمانی تثبیت شده برنامه را به کار برید در این فصل و فصل بعد تئوری و اصول و برنامه نویسی ساخت یافته را ارائه می دهیم. تکنیکهایی که خواهد آموخت، برای بیشتر زبانهای سطح بالا از جمله Visual Basicقابل قبول است هنگامی که برنامه نویسی مبتنی بر شٸ را در فصل 7به طور عمیقی مطالعه می کنیم، خواهیم دید که ساختار های کنترلی در ساخت و دستکاری اشیا مفید هستند .روشی سریع و آسان بسازید .
2-3 الگوریتم ها
هر مسأله کامپیوتری میتواند با اجرای مجموعه ای از اعمال با ترتیبی خاص حل شود .یک رویه برای حل یک مسأله بر حسب :
1- اعمالی که اجرا میشوند .
2- ترتیبی که این اعمال اجرا می گردند.
الگوریتم نامیده میشود.مثالی که در ادامهمی آید، اهمیت تشخیص صحیح تر بیت اجرای اعمال راتشریح میکند.الگوریتم طلوع آفتاب و برخاستن از خواب را در نظر بگیریدکه در زیر می آید و جوانی از خواب بیدار شده وبه سر کار می رود:(1)از خواب بلند شو،(2)پیژامه را در آور،(3)یک دوش بگیر،(4) لبلس بپوش،(5)صبحانه بخور،سوار ماشین شو و به سر کار برو . این روتین باعث انجام کاری می شود که به خوبی تدارک یافته است تا تصمیمات مهمی اخذ گردد.
فرض کنید که مراحل مشابهی را به تر تیبی کاملا" متفاوت انجام دهید(1)از رختخواب خارج شو،(2)پیژامه رادر آور،(3)لباس بپوشف(4) یک دوش بگیر،(5)صبحانه بخور،(6)سوار ماشین شو و به سرکار برو. در این مورد،انجام کار توسط ما بیانگر کاری سرسری است .
اهمیت تعیین دقیق ترکیب ظهور اعمال، برای برنامه های کامپیوتری به کار می رود. منظور از کنترل برنامه وظیفه مرتب سازی صحیح عبارت یک برنامه است. در این فصل ، بررسی قابلیتهای کنترل برنامه Visual Basicراشروع می کنیم.
3-3شبه کد
شبه کد یک زبان مصنوعی و غیر رسمی است که به برنامه نویسان کمک میکند تا الگوریتم ها را برنامه نویسی کنند.شبه کدی که ما ارائه میدهیم، برای برنامه نویسی الگوریتم هایی مفید است که به بخشهای ساخت یافته برنامه های Visual Basicتبدیل خواهند شد.شبه کد راحت و کاربر پسند است ویک زبان برنامه نویسی واقعی کامپیوتر به حساب نمی آید. شبه کد درکامپیوتر اجرا نمیشود. درعوض به برنامه نویس نطیر Visual Basicراجع به آن فکر کند در این فصل، نمونه ای Visual Basicراجع به آن فکر کند. در این فصل، نمونه هایی متعددی از الگوریتم های شبه کد را فراهم کرده ایم.
شیوه شبه کدی که ما ارائه میدهیم تنها متسکل از کاراکترهاست،بنابراین برنامه نویسان میتواند آنرا با استفاده ازیک برنامه ویراستار، به راحتی تایپ کنند. برنامه نویسان می توانند برنامه های شبه کد فراهم شده را به سادگی وبه دقت به برنامه های Visual Basicمتناظر تبدیل نماید.در بیشتر موارد،تبدیل به سادگی با جای گزینی عبارات شبه کد با معادلهای Visual Basicآنها انجام می شود.
شبه کد بطور طبیعی تنها عبارت اجرایی را توصیف می کند (اعمالی که هنگام تبدیل شیه کد به Visual Basicواجرای آنها انجام می شوند.)معرفی ها عبارات اجرایی نیستند. مثلا"،معرفی:
Dim number As Integer
کامپایلر رااز نوع متغیر iمطلع می نمایدوکامپایلر را راهنمایی می کند تا فضایی را در حافظه برای این متغیر رزرو کند.این معرفی باعث هیچ عملی از جمله ورودی،خروجی یا یک محاسبه نمی شود،تا هنگام اجرای برنامه نوسیان متغیرها واهداف آنها رادر ابتدای یک برنامه شبه کد فهرست میکنند.
3-4ساختارهای کنترلی
طبیعتا"،عبارات در یک برنامه، یکی پس ازدیگری وبه ترتیب ظهور در برنامه اجرا میشوند.این موضوع اجرایی ترتیبی نام دارد. عبارات مختلفVisual Basicبه برنامه نویسان امکان می دهند تاعبارت بعدی راکه ممکن است در توالی نباشد جهت اجرا مشخص کنند. یک انقال کنترل زمانی روی میدهد که عبارتی غیر از عبارت بعدی در برنامه اجرا شود.
در طی دهه 1960،مشخص شدکه استفاده در هم وبر هم از انتقالهای کنترل، باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای گروههای نرم افزار نویسی می شود.این مشکل gitoبو که در برخی از زبانهای برنامه نویس اجازه می داد تا یک انتقال کنترل رابه یکی از محدوده های گسترده مقاصد ممکن در برنامه تعیین کند این امر باعث می شد تا سازماندهی برنامه هاکاملا"از بین برود و دنبال کردن آنها مشکل شود.تصور برنامه نویسی ساخت یافته تقریبا" معادل با حذف gotoبه وجود آمد.
تحقیق بوهم ژاکوپینی نشان داد که تمام برنامه ها با عبارات gotoرا میتوان بدون آنها نوشت.چالش این عرصه برای برنامه نویسان انتقال شیوه های آنها به برنامه نویسی بدون gotoبود. این مسأله دردهه 1970تحقق یافت و برنامه نویسان،برنامه نویسی ساخت یافته را جدی گرفتند. نتایج تحسین برانگیز بود . بنابراین گروههای نرم افزارگزارش دادند که تعداد فرمانهای برنامه نویسی آنها کاهش یافته است، تحویل سیستمها به زمان مقرر نزدیک تر شده وبودجه تکمیل پروژه هاینرم افزاری بهبود یافت. کلید این موفقیتها این بود که برنامه های ساخت یافته واضع تر، اشکال زدایی و اصلاح آنها آسانتر بوده و اشکال کمتری داشتند.
کاربوهم و ژاکوپینی نشان داد که تمام برنامه ها را می توان بر اساس تنها ساختار کنترلی نوشت که عبارتند از:ساختار ترتیبی،ساختار انتخاب و ساختار تکرار. ساختار ترتیبی که در Visual Basicتعبیه شده است ،کامپیوتر عبارات Visual Basicرایکی پس از دیگری،با ترتیبی که در برنامه مشخص شده است، اجرا میکند،مگراینکه بجای دیگر هدایت شود.قطعه فلوچارت شکل1-3یک ساختار ترتیبی مناسب را نشان میدهد که دو محاسبه به ترتیب انجام میشوند.


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه ویژوال بیسیک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد