گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی ، ورد 19 صفحه
مقدمه:
کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی زیرمجموعه کارخانه کنسرو و سردخانه رضوی است، که دارای ظرفیت پائین تری نسبت به کارخانه اصلی می باشد و در محدوده جدایی ازکارخانه اصلی واقع شده.
این کارخانه که از موقوفات آستان قدس رضوی است و در شهرک صنعتی مشهد در خانه 1 واقع شده است.
تولیدات این کارخانه شامل سس مایونز، سس کچاپ انواع کنسرو و کمپوت (بستگی به فصل).
که در زمان کارآموزی اینجانب تولیدات کارخانه شامل سس مایونز و کچاپ و کنسرو لوبیای آبگوشتی و کمپوت گلابی بوده است.
کارخانه حدوداً 30 نفر پرسنل اصلی و موقت داشته که در زمان پیک کاری تعدادی کارگر فصلی اضافه می شود.
و آزمایشگاه کنترل کیفی کارخانه در هر شیفت 2 کارشناس فنی دارد.
پروسه تولید کنسرو لوبیای آبگوشتی:
آزمایشات کنترل کیفی مربوطه:
آزمایش درصد پری:
آزمایش درصد نمک سس کنسرو لوبیا:
تست تعداد لوبیا در 100 گرم:
استاندارد برخی از موارد مهم در کنترل کیفی (لوبیا):
فرمول فضای آزاد:
پروسه تولید سس مایونز:
آزمایشات کیفی مربوطه:
پروسه تولید سس کچاپ:
آزمایشات مربوطه:
تست غلظت سس یا همان بریکس:
آزمایش نمک سس کچاپ:
آزمایش اسیدیته سس کچاپ:
تست ذرات سوختگی:
ادویه جات به کار گرفته شده در سس کچاپ
فرآیند تولید کمپوت گلابی:
گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی