فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه طراحی و محاسبه سردخانه جهت نگهداری گوشت و میوه جات در نیشابور

اختصاصی از فایل هلپ پروژه طراحی و محاسبه سردخانه جهت نگهداری گوشت و میوه جات در نیشابور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دراین سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از  اول تیرماه تا آخر شهریور ماه برای مصف 2 روز اهالی کشتار شده و  وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سردکن مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد. و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا اول دی ماه نگهدار ی و از اول دی ماه تا آخر اسفند به تربیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود. سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و  تا اوایل مهرماه نگهداری می شود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار فرستاده می شود.


دانلود با لینک مستقیم


پروژه طراحی و محاسبه سردخانه جهت نگهداری گوشت و میوه جات در نیشابور
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد