گزارش کارآموزی شرکت تولید کننده مواد غذایی سویا سان ، رشته : مهندسی صنایع – برنامه ریزی و تحلیل سیستمها ،موضوع:تضمین کیفیت
بخشی از گزارش قابل استفاده برای رشته صنایع غذایی نیز است
با فرمت ورد قابل ویرایش ، 42 صفحه
مقدمه :
در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود .
پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد ، گستردگی مسئولیت ها و محدودیت اختیارات است و در بسیاری از شرکت های تولیدی مسئولین فنی با تلاش و پیگیری خود موجب برقراری ارتباط مناسب با بخش های مختلف کارخانه که در کیفیت محصول دخالت دارند می گردد که به سادگی قابل انجام نیست .
عناوین گزارش :
فصل اول
معرفی محل کار آموزی
( شرکت تولید کننده مواد غذایی سویا سان Maxsoy )
تاریخچه شرکت سویا سان (Maxsoy )
معرفی خط های تولید :
« فرایند تولید شیر سویای طعم دار »
نمای کلی فرآیند تولید شیر سویا
فرآیند تولید آرد و پروتئین بافت دار سویا (TSP )
نمای کلی فرآیند تولید آرد و TSP :
فرآیند تولید اسنک ( پنیر – لچو – کچاپ)
نمای کلی فرآیند تولید اسنک :
فصل دوم
معرفی سیستم مدیریت کیفیت
ISO9001:2000
سیستم مدیریت کیفیت:
مزایای استقرار مدیریت کیفیت:
فرآیندهای PDCA :
مراحل و الزامات استقرار:
1 ) دامنه کاربرد
2) الزامات عمومی
3)الزامات مستندسازی
4)مسئولیت مدیریت
5)مدیریت منابع
6)پدیدآوری محصول
7)اندازه گیری،تحلیل و بهبود
فصل سوم
چگونگی پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویا سان
پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویاسان
طبقه بندی وظایف
وظایف نمایندگان واحد تضمین کیفیت:
نگاهی به اجرای ISO 9001:2008 در کارخانه سویاسان:
نتیجه:
منابع:
گزارش کارآموزی شرکت تولید کننده مواد غذایی سویا سان