گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان که محصولات سوسیس و کالباس و کباب لقمه و همبرگر را دارد
با فرمت ورد قابل ویرایش و با تعداد صفحه 33 ، با فونت Bzar و حاشیه بندی و فونت منظم
بخشی از عناوین و متن :
مقدمه:
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی حیوانی محسوب می شود.غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند و اسیدهای آمینه ضروری برای بدن نظیر هیستیدین، ایزولوسین ، لوسین، متیونین، تریپتوفان و همچنین چربی ها که به عنوان یک منبع انرژی زا ، برای بدن محسوب می شوند و حاوی اسیدهای چرب (اسیدلینولئیک، اسیدلینولنیک و آراشیدونیک اسید) و مواد معدنی (فسفات ها و سولفات ها) و ویتامین ها و هیدرات کربن هستند. این ترکیبات نشان دهنده ارزش و اهمیت این فرآورده مهم در تغذیه انسان است.
تعریف گوشت :به گوشت بدن جانوران (بافت ماهیچه ای بدن آن ها) که از آن به عنوان غذا استفاده می شود، گوشت اطلاق می شود. این واژه، گوشت بدن جانوران، آبزیان خوراکی و پرندگان را شامل می شود.
تاریخچه شرکت :
شرکت فرآورده های گوشتی شام شام احسان کازرون واقع در کیلومتر7جاده شاهپور، در سال 1386 شروع به فعالیت نموده.
محصولات این کارخانه شامل: همبرگر ، سوسیس 40 و 50 درصد گوشت
کالباس 60درصد گوشت و کباب لقمه می باشد.
که در زیرمنابعی به مساحت 3000 متر مربع مشغول به تولید محصولات ذکر شده می باشد.
عناوین :
مقدمه:
تاریخچه شرکت :
روش تهیه چند محصول :
مرغ برگر خام منجمد
مواد لازم:
مواد بسته بندی مرغ برگر:
نشانه گذاری:
بسته بندی کباب کوبیده خام و منجمد :
پیاز حلقه ای
شینتسل
کوکو سیب زمینی
جوجه کباب زعفرانی
آزمایش ها:
آزمایش های شیمیایی:
اندازه گیری اسیدیته روغن:
آب مقطر یا آب با خلوص مساوی
اندازه گیری رطوبت :
اصول آزمون :
روش آزمون :
روش کار:
روش محاسبه:
اندازه گیری پروتئین گوشت:
مواد ومحلول ها:
و...........................
آزمایش های فیزیکی:
ویژگی های حسی (طعم، بو، مزه)،
آزمایش های میکروبی:
آزمایش های آب ورودی:
آزمایش های شیمیایی:
آزمون میکروبی آب:
و .............
گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان