فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق تغذیه ورزشی

اختصاصی از فایل هلپ تحقیق تغذیه ورزشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق تغذیه ورزشی


تحقیق تغذیه ورزشی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:53

 

 فهرست مطالب

 

تغذیه ........................................  1

تاریخچه تغذیه ................................  2

گروههای غذایی................................. 5

مواد مورد نیاز بدن ...........................  6

بهداشت مواد غذایی .............................  7

عوامل فساد ...................................  7

رژیم غذایی مناسب .............................  10

گروههای غذایی ................................  12

رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان ................  14

افطار ........................................  15

توصیه های تغذیه ای ...........................  16

آداب غذا خوردن در اسلام .......................  18

آداب غذا خوردن عبارتست از ....................  19

انرژی و غذا ..................................  20

تغذیه در ورزشکاران ...........................  23

کربوهیدراتها ..................................  24

پروتئین ......................................  25

چربی .........................................  27

مایعات و الکترولیتها ..........................  28

ویتامین و املاح ...............................  28

ورزش و مکملهای غذایی.......................... 29

کمبود ویتامین یا مواد معدنی ..................  30

نقش آب در ورزشکاران ..........................  33

میزان مصرف مایعات در ورزشکاران ...............  35

علائم و خطرات کم آبی در ورزشکاران  ............ 36

چرا ورزشکاران همیشه در صدد کاهش وزن خود هستند ؟  38

حداقل میزان چربی بدن در ورزشکاران مرد و زن تا چه اندازه میباشد   39

بهترین زمان کاهش وزن توسط ورزشکاران چه زمانی است ؟... 40

غذاهای قبل از مسابقه چه تأثیری بر کارآیی ورزشکار دارد؟   44

مصرف غذای پیش از مسابقه چه زمانی صورت میگیرد؟. 45

غذای قبل از مسابقه ترجیحاً باید محتوی چه موادی باشد؟  45

منابع ........................................  47

 

 

مقدمه

نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل    بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبورمیکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند.   

تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی می گردد.

تر کیب شیمیائی غذای انسان باید شامل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی ، ویتامین وآب باشد تا رشد و سلامت یاخته های بدن تامین شود.این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل میکند قابل جذب می شوند و برای تامین احتیاجات حیاتی مورد استفاده یاخته های بدن قرار میگیرند.

غذا به ماده جامد یا مایعی گفته میشود که بعد از خوردن و هضم شدن ایجاد حرارت و انرژی کرده و موجب ترمیم بافتها ،رشد و نمو و تنظیم اعمال حیاتی می گردد.

تمام موجودات زنده برای آنکه بتوانند به زندگی خود ادامه دهند ،احتیاج به غذا دارند.خواه این موجود زنده انسان باشد یا یک حیوان و یا حتی یک موجود بسیار کوچک ذره بینی مانند میکروب و.....

از طرفی هر روز تعدادی از سلولهای بدن می میرندو باید سلولهای تازه جای آنها را بگیرند برای این منظور باید سلولها مواد لازم را از غذا بدست آورند.همچنین حفظ گرمای طبیعی بدن -که در موقع سلامت همیشه ثابت است-،مبارزه با میکروب ها و عوامل بیماری زا،رشد روزانه مو و ناخن،کار قلب و دستگاه تنفس ،حرکات بدن،قدرت کار و فعالیت انسان و حتی کارهای فکری هم در گروی دریافت کافی مواد غذائی میباشد.

معمولا غذائی که انسان مصرف میکند از مواد مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:

مواد قندی و نشاسته ای یا کربوهیدرات هاو مواد چربی که انرژی زاهستند وانرژی روزانه را تامین میکنند، مواد پروتئین جهت نگهداری و ترمیم بافتها و ساختتن بافتهای جدید لازم است، ویتامین و مواد معدنی و آب انرژی زا نیستند- کالری ندارند-ولی برای رشد طبیعی مورد نیاز می باشند.دریافت ناکافی آنها باعث بروز کندی رشد،اختلالات خونی وعدم استحکام استخوانها میشود.



دانلود با لینک مستقیم


تحقیق تغذیه ورزشی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد