فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه گرافیک سنتی، گرافیک نوین

اختصاصی از فایل هلپ پایان نامه گرافیک سنتی، گرافیک نوین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه گرافیک سنتی، گرافیک نوین


پایان نامه گرافیک سنتی، گرافیک نوین

واژه «گرافیک» به معنای «ترسیمی و نگارشی» است. «به عبارتی واژه«گرافیک» از مصدر یونانی «graphein» به معنای «نوشتن» گرفته شده است. ریشة آن در اصل به معنای «خراشیدن» «حک کردن» و «نقر کردن» است. در روشهای تکثیر قدیمی روی سنگ یا مس را با عملی شبیه خراش دادن منقش می کردند و پس از برگردانیدن یدن آن روی کاغذ، تکثیر را انجام می دادند که به این طراحی خطی، گرافیک اطلاق می گردید».

براین مبنا، «هنر گرافیک»، هنری است که «ترسیم کردن» و «نگاشتن» ارکان اصلی آن را تشکیل می دهد. از این نظر در رده بندی هنرها، هنر گرافیک را شاخه ای از «هنرهای تجسمی» (پلاستیک) به شمار می آوریم.

در قرنهای گذشته، پیش از آنکه چاپ و چاپگری به وجود آید، هنر گرافیک از یک سو با نقاشی و از سوی دیگر با خوشنویسی مرزهای مشترکی داشت و به طور عمده در هنر کتاب آرایی متجلی می گردید.

امّا با پیدایش و رواج چاپ، هنر گرافیک بی آنکه پیوندهای خود را با نقش و خط از دست بدهد، مفهوم تازه ای کسب کرد. بدین معنا که بعد جدیدی به آن افزوده شد که همان «چاپ» و «تکثیر» بود. از آن پس فن «گراور سازی» و «چاپ» در تولید آثار گرافیکی آن قدر اهمیت داشت که می توان هنر گرافیک را «هنر چاپی» نیز نامند. در مرز هنر گرافیک «سنتی» و «نوین» پدیده چاپ قرار داد، که در اینجا منظور از چاپ هم «چاپ دستی» به وسیله «قالبهای چوبی»، «صفحات فلزی» (گراور) و نیز «چاپ سنگی» (لیتو گرافی دستی) است و هم چاپ نیمه ماشینی «سیلک اسکرین» و «لیتو گرافی جدید» (طریقه فیلم و زینک) وهم چاپ ماشینی مانند «چاپ حروفی» (لترپرس) و (افست) و غیره می باشد. بنابراین اختراع صنعت چاپ در انواع شکلهای نخستین آن، عامل موثر در شکل گیری هنر گرافیک بود. هنرمندانی مانند «رامبراند» و «گوستاودورِر» که آثارشان نوعی گرافیک هنری به مفهوم غیرتجاری بوده است، در خدمت چاپخانه های ابتدائی قرار گرفتند.

هنر گرافیک «سنتی» شامل نمونه های مختلف «تصویرسازی» (ایلوستراسیون) و «خوشنویسی» (کالیگرافی) می باشد. بنابراین خوشنویسی، طراحی، نقاشی دوبعدی، کنده کاری از جمله شکلهای هنری است که زیر نام گرافیک سنتی طبقه بندی می شود و بدین ترتیب بارزترین نمونة فعالیت گرافیک سنتی نگارش و آرایش کتابهای ادبی که محصول همکاری خوشنویسان، طراحان، نقاشان و تذهیب کاران و جلدسازان بوده است.

ارتباطات تصویری تاریخی طولانی دارد. وقتی انسان اولیه برای غذا، شکار می کرد و جای پنجه های حیوانی را در گل می دید، در حقیقت به یک شکل گرافیکی نگاه می کرد، او در فکرش حیوان را می دید. طراحی گرافیک حرفه ای است برای خلق کردن یا انتخاب علائم و چیدن آنها در صفحه به نحوی که ایده ای را انتقال دهد. گرافیک می‌تواند مجموعه ای از علائم باشد. مانند حروف در الفبا، یا فرم هایی در مجموعه‌هایی دیگر مانند علائم کنار جاده‌ها.

یک از مشهورترین طرحهای گرافیک «I Love Newyork»است. آمیزه ای از نشانه ها و الفبا که در رساندن پیغام آن معنی و حالت و قاعده....

این مقاله به صورت  ورد (docx ) می باشد و تعداد صفحات آن 156  صفحه  آماده پرینت می باشد

چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده پرینت بودن مقالات می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد

مقالات را با ورژن  office2010  به بالا باز کنید


 


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه گرافیک سنتی، گرافیک نوین
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد