فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله مشکلات جوانان

اختصاصی از فایل هلپ دانلودمقاله مشکلات جوانان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 


با توجه به افزایش سن ازدواج و مشکلات پیش روی جوانان برای تشکیل زندگی مشترک مسئولان در تلاشند با ارائه راهکارهایی در جهت تشویق و ترغیب جوانان به امر ازدواج اقدام کنند. یکی از این اقدامات تصویب طرح تسهیل ازدواج جوانان است که روز یکشنبه به تصویب نمایندگان مجلس رسید، اما با نگاهی به جزئیات طرح تسهیل ازدواج این احتمال وجود دارد که برای اجرای آن از سوی مسئولان، به بروز مشکلاتی چون افزایش میزان طلاق، افزایش تورم و... منجر شود لذا چگونگی حمایت مالی و معنوی از اجرای این طرح و بلاتکلیفی جوانان در دریافت وام‌های جزئی ازدواج از سوی سازمان‌ها از جمله شهرداری موجب میشود.
یکی از مزایایی که طرح تسهیل ازدواج جوانان دارد این است که به مسائلی چون مسکن و خدمت سربازی جوانان پرداخته شده و در واقع در اولویت کاری قرار گرفته است که قطعا حل این مسائل در ترغیب جوانان به امر ازدواج بسیار موثراست.
مباحث حل مشکلات جوانان و مهار تورم باید هر کدام در جای خودش مورد بحث و بررسی قرار گیرد لذا نباید آنها را در کنار یکدیگر قرار دهیم.
هدف از تصویب طرح تسهیل ازدواج در مجلس ساماندهی و متمرکز کردن متولیان امر ازدواج است در واقع سایر صندوق‌ها و کمیته های امداد و... که وام ازدواج می‌پردازند باید زیر چتر این طرح قرار گیرند.
از آنجایی که ازدواج و اشتغال از مباحث و مقوله‌های مهم اجتماعی است بنابراین دولت اقدام به تنظیم و تدوین لایحه صندوق مهر رضا (ع) کرد از سوی دیگر مجلس نیز با کارشناسی دقیق طرح تسهیل ازدواج را تصویب کرد تا از این طریق بتوانیم 3 تا 4 میلیارد دلار به جامعه تزریق کنیم تا مشکل ازدواج حل شود. قطعا با رفع نواقص، این طرح با لایحه صندوق مهر رضا(ع) یکی می‌شود تا با هماهنگی در جهت رفع مشکلات جوانان اقدام شود.
بیکاری که یکی از معضلات مهم جامعه ما ست و در طی سالهای اخیر با آن مواجه بوده‌ایم تا چند سال آینده قطعا رفع می‌شود زیرا معضل بیکاری به دلیل زاد و ولد 6 درصدی جمعیت در اوایل انقلاب بود، اما همانطور که اشاره شد با کنترل جمعیت این معضل (بیکاری) تا چند سال آینده کاملا برطرف می‌شود.
افزایش آمار ازدواج باید در سطح جامعه فرهنگسازی شود خاطرنشان کرد: طرح تسهیل ازدواج 60 درصد مشکل ازدواج جوانان را حل می‌کند، اما خانواده‌ها هم باید با کاهش توقعات و انتظاراتشان در زمینه رونق ازدواج فرهنگسازی کنند تا جوانانشان به امر ازدواج تشویق شوند.

 


یکى از بحرانى ترین دوره هاى زندگى هر فرد، دوره بلوغ است. بلوغ مرحله اى از رشد است که براى همه نوجوانان، اعم از پسر و دختر، خواه ناخواه حاصل مى شود.تعابیر مختلف دین پژوهان و روان شناسان از این دوره، حاکى از اهمیت و حسّاسیتى است که آن ها براى پدیده بلوغ قائل اند. در این جا نظرات بعضى روان شناسان را درباره این پدیده مى آوریم: (سمیلرز نوجوانى را دوران عدم انطباق، و سکولیانکورز آن را تب عقل، وس گوتهز آن را گره کور بین کودکى و پیرى، سشیلدرز آن را موجى خروشان در اقیانوس زندگى،س استانلى هالز آن را تولد دوباره، سهاروکسز آن را دوره کشف هویت، سویلونز آن را دوره جهل و غفلت و بالاخره سکروز نوجوان را دیوانه قابل معالجه خوانده اند.)
(ژان ژاک روسو، بلوغ را ولادت دوم مى خواند.)(گویى نوجوان در آستانه ورود به دوره بلوغ با جهانى نو آشنا مى شود و دیگر باره متولد مى گردد و افق هاى جدیدى در برابر دیدگانش گشوده مى شود. تحول و تغییر و عدم ثبات در رفتار در این دوره به حدى است که بعضى آن را زندگى تشنج آمیز و دوران منفى نامیده اند.) (اوریس دولوم، بلوغ را یک نقطه عطف در زندگى مى شناسد نه یک مرحله تکاملى.)
بلوغ در زبان فارسى به معناى رسیدن و به حد رشد رسیدن است.
هرچند از واژه بلوغ غالباً بلوغ جنسى تداعى مى شود، ولى با توجه به موارد استعمال، مى توان به انواع بلوغ اشاره کرد که مهم ترین آن ها عبارت اند از:

 

1. بلوغ شرعى:
بلوغ شرعى همان سن تکلیف دینى است که براى دختران پایان 9سال قمرى و براى پسران پایان 15 سال قمرى است.
2. بلوغ جسمى:
فیزیولوژیست ها معتقدند: ارگانیزم بدنى انسان تا 5سال اول زندگى به سرعت رشد مى کند و پس از آن تا آغاز دوره نوجوانى و بلوغ، رشد آن به کندى مى گراید و سپس در دوره نوجوانى، سرعت دوباره خود را باز مى یابد و در سن خاصى به حد کمال خود مى رسد.
3. بلوغ جنسى:
بلوغ جنسى به معناى رسیدن به سن تولید مثل است که با ازدیاد هورمون ها آغاز مى شود. در این شرایط، غدد جنسى از خواب بیدار مى شود و تمایل جنسى را به وجود مى آورد.
4. بلوغ اجتماعى:
بلوغ عرفى یا اجتماعى، بلوغى است که در آن دختر و پسر مسئول رفتار خود مى شوند و به آن سن قانونى نیز مى گویند. قانون گذاران براى افراد، سنین گوناگونى را در اجراى انواع مقررات و بهره مندى آنان از حقوق مدنى در نظر گرفته اند; مثلاً براساس قوانین موجود در ایران براى شرکت در انتخابات ریاست جمهورى و مجلس شوراى اسلامى، ورود اشخاص به سن شانزده سالگى الزامى است و براى استخدام دولتى و یا اخذ گواهى نامه، هجده سال تمام منظور شده است.
5. بلوغ روانى:
بلوغ روانى، بلوغ ناشى از رشد روان است که داراى جنبه هاى مختلفى از قبیل: پختگى، هوش و درک مفاهیم اخلاقى مى باشد.
6. بلوغ شخصیتى:
بلوغ شخصیتى در شرایطى حاصل مى شود که شخص بتواند مستقلاً تصمیم بگیرد و عمل نماید و بتواند اراده اش را اعمال کند و متکى به خود باشد.
7. بلوغ عقلى:
قرآن مجید از بلوغ عقلى به نام (رشد) یاد کرده و استقلال اقتصادى و آزادى مالى براى یتیمان را مشروط به بلوغ جنسى و رشد عقلى مى داند.6

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  25  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله مشکلات جوانان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد