موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی ظرفیت : ٣٦٠ تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: ٨٧٦ میلیون ریال سهم آوردة متقاضی: ٨٨ میلیون ریال سهم تسهیلات: ٧٨٥ میلیون ریال دورة بازگشت سرمایه: ١٩ ماه اشتغالزایی : نه نفر این پروژه کارآفرینی به صورت PDF می باشد و 19 صفحه آماده پرینت می باشد پدیده پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع و مواد مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به و ضعیت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگونی های کاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است . لذا همین مساله باعث شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند .
پروژه کارافرینی تولید رشته آشی و پلویی