فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان

اختصاصی از فایل هلپ گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان


گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان

خرید و دانلود گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان

تعداد صفحات:75
نوع فایل :WORD

 مقدمه و قسمتی از گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان:

آجر نیز از جمله مصالح ساختمانی می‌باشد که تولید و عرضه آن بطور قابل ملاحظه‌ای کمتر از میزان تقاضا در جامعه می‌باشد یکی از علل عمدة این وضعیت سرمایه گذاری نسبتاً بالای این صنعت می‌باشد .
متأسفانه علیرغم اینکه ساخت ماشین آلات آجر و محصولات همردیف (نظیر بلوک، سفال ، و کاشی کف و. . . ) از تکنولوژی بالایی هم برخوردار نیست ولی هنوز وابستگی به ماشین آلات خارجی بویژه برای ظرفیت های بالا وجود دارد موضوع سرمایه گذاری نسبتاً بالا بویژه در صورتیکه امکان استفاده از ارز دولتی مقدر نباشد و عدم کارآیی روشهای کاملاً نسبتی جهت پاسخگویی به نیاز جامعه زمینة استفاده از طرحهایی که ضمن استفاده از امکانات ماشینی و موجود در جامعه وابستگی تکنولوژیکی کمتر و سرمایه‌گذاری کمتری را نیاز داشته باشد، فراهم می‌سازد. بهمین منظور طرح براساس استفاده از حداکثر امکان ساخت داخل در زمینه ماشین آلات تهیه گردیده و در بخش دیگری از طرح نیز از روش صنعتی خشک کردن خشت استفاده خواهد شد که البته با ملاحظاتیکه در نظر گرفته شده و در 0صورت اعمال کنترل‌های لازم نقاط ضعف روش مذکور برطرف و محصول تولیدی از کیفیت لازم و قابل قبول برخوردار خواهد بود. نکته قابل توجه دیگر هزینة حمل بالای این محصول می‌باشد که احداث واحدهایی با ظرفیت پائین و مشابه ظرفیت طرح پیشنهادی را توجیه می‌نماید این هزینه برای یک قالب آجر در طی مسافت یکصد کیلومتر 6تا 7 ریال باشد که کمی بیشتر از قیمت تمام شده طرح می‌باشد در حال حاضر هزینه یک قالب آجر که از نقاط مختلف کشور جهت بازسازی به مناطق زلزله زده می‌رسد بین 75 تا 90 ریال است که عمدتاً مربوط به هزینة حمل می‌باشد. تنها نکته‌ای که در مورد محل اجرای طرح بایستی مورد توجه قرار گیرد، وجود فصول آفتابی در محل احداث طرح می‌باشد البته توجه به وضعیت آب و هوایی کشور این امکان در اکثر نقاط بویژه در مناطق مرکزی ، شرقی ، جنوب و جنوب غربی کشور وجود دارد. به منظور جلوگیری از وقفه در تولید نیز که ممکن است بر اثر اختلافات موقتی جوی پیش می‌آید تدابیر لازم از جمله انبار موقت خشت خام خشک شده ،‌انبار محصول و همچنین در نظر گرفتن چهار قمیره بصورت رزرو در کوره هوفمن طرح پیش‌بینی گردیده است.

خطوط مختلف تولید با توجه به خاک مصرفی:
برحسب نوع خاک مصرفی و وجود ناخالصی هایی نظیر تکه سنگ ، ریشة گیاهان و همچنین توان سرمایه گذاری ،‌خطوط مختلفی متشکل از تجهیزات مختلف می‌توانند مورد استفاده قرار می‌گیرند . طی صفحات بعد هفت خط مختلف عمل آوری گل نشان داده شده است موارد کاربرد هر یک از خطوط فوق عبارتند از :‌

خط شماره 1:
این خطوط مرکب از یک نقاله لاستیکی مقعر ، یک دستگاه مخلوط کن ،‌ یک دستگاه نقالة دیگر جهت انتقال مخلوط‌کن به دستگاه اکسترودر و یک دستگاه اکسترودر می‌باشد . این خط تولید زمانی می‌تواند استفاده قرار گیرد که خاک مصرفی کاملاً مناسب و بدون ناخالصی‌ها یی نظیر شن و ماسه و ریشة درخت بوده و مستلزم تغذیه مداوم خاک به داخل نقاله می‌باشد.
خط شماره 2:‌
در خط شماره دو که مشابه به خط شمارة یک باکس فیدر اضافه شده که جریان یکنواخت خاک به خط تولید و همچنین جلوگیری از وقفه در خط باعث می‌شود.
خط شمارة 3:
در خط شماره 3 برای خاکهایی که در داخل آنها کلوخه و شن وجود دارد مورد استفاده قرار می‌گیرد در این قسمت نسبت به خط شمارة 2 یک دستگاه آسیات غلطی اضافه شده است که قبل از دستگاه مخلوط کن قرار گرفته و با تنظیم فاصلة دو غلطک خاک را به نرمی مورد نظر می‌رساند.
خط شمارة 4 :
در خط شماره 4 بجای دستگاه اکسترودر خط شماره 3 در نظر گرفته شده بود یک دستگاه اکسترودر وکیوم دار که مخلوط کن نیز بهمراه دارد در نظر گرفته شده است. اکسترودر همراه با پمپ تخلیه و مخلوط کن فوق الذکر منجر به افزایش کیفیت شمش گل خروجی خواهد شد بطوریکه کیفیت آن را به کیفیت مطلوب خواهد رسانید .

خط شماره 5 :
با اضافه شدن یک دستگاه خرد کن به خط شماره 4، به خط شمارة 5 می‌رسیم این خط بایستی زمانی مورد استفاده قرار گیرد که خاک همراه ناخالصیهای نظیر ماسه، تکه سنگ، و …. با حداکثر سختی 3 موس باشد.
خط شماره 6 :‌
خط شماره 6 مخصوص خاکهایی است که فاقد شن ، ماسه و تکه های سنگ بوده ولی همراه با ریشه‌های گیاهان می‌باشد . این خط همانند خط شماره 4 می‌باشد با این تفاوت که به جای مخلوط کن سادة دو محوره از مخلوط کن سرند دار استفاده شده است.
خط شماره 7 :
خط کاملی است که برای خاکهائی که سخت بوده و دارای ناخالصیهایی نظیر شن، ماسه ، تکه‌های سنگ، سنگ آهک ریشه‌های گیاهان میباشد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

فهرست گزارش کارآموزی حسابداری مالی:

مقدمه
سنسورهای اثر هال
سنسورهای مگنتو استریکتیو
سنسورهای مگنتو رزیستیو
جمع بندی


قسمتی از گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان:


Cascade system:
این سیستم به منظور کاهش در هزینه‌های مربوط به مصرف مواد، آب و عملیات تصفیه، تعبیه شده است.
در این سیستم از آبکشی اول، لوله‌ی ارتباطی به چربیگیری دوم وجود دارد تا آب آبکشی اول وارد مخزن چربیگیری دوم شود و به همان میزان آب DI تازه وارد آبکشی اول می‌شود.
از چربیگیری دوم، لوله‌ی ارتباطی به چربیگیری اول وجود دارد و مواد چربیگیری دوم که تمیزترند وارد مخزن چربیگیری (1) می‌شوند. بنابراین از مخزن چربیگیری اول، سر ریز داریم که سبب می‌شود آلودگی‌های موجود در این مخزن، خارج شده وارد فاضلاب شوند.
تاثیر چربیگیری بر کیفیت پوشش فسفاته
با توجه به اینکه واکنش شیمیایی ناشی از پوشش فسفاته بر روی سطح فلز بطور مستقیم بستگی به میزان آلودگی سطح دارد بنابراین هر چه سطح فلز از الودگی کمتری برخوردار باشد فسفاتاسیون معدنی سطح بطور یکنواخت‌تری انجام می‌پذیرد.
چربیگیری ممکن است بطور فیزیکی، شیمیائی و یا هر دو آنها صورت پذیرد، برای اجتناب از انتقال (Carry over) مواد چربیگیری به تانک‌های فسفاته لازم است پیشگیری های لازم صورت پذیرد، با توجه به خصوصیت تمیز کننده‌های قلیائی که می‌توانند محلول‌های اسید فسفریک را خنثی نمایند بنابراین در صورت انتقال مواد چربیگیری به فسفاته، محلول فسفاته اسیدی خنثی می‌گردد و فسفاته خاصیت خود را از دست می‌دهد.
دیگر ترکیبات چربی‌گیری که می‌توانند حمام را آلوده کنند موجب ایجاد پوشش‌هائی با کیفیت پایین‌تر می‌گردد (همچون فسفاته‌های کمپلکس)
ماده نمکی که از روی سطح برداشته نشده می‌تواند همانند یک سد مکانیکی برای محلول فسفاته عمل نماید و سرعت پوشش را کاهش دهد و در نتیجه مانع پیوند کریستال‌ها با فلز و یا مانع ارتباط کامل آنها با محلول گردند.
بعضی نمک‌ها می‌توانند با کریستال‌های فسفاته پوشیده شوند اما چسبندگی این نوع پوشش‌ها ضعیف می باشد و بر توانائی فیلم رنگ بعدی بمنظور اتصال دائمی آنها تأثیر می‌گذارد.
روغن معدنی نرمال اغلب براحتی از سطح بدنه جدا شده و مشکلی را برای پروسه فسفاته بوجود نمی‌آورد.
موادی از قبیل روغن برش، ترکیبات کششی، مواد زنگ‌بر می‌توانند با فلز پایه واکنش داده و تشکیل فیلم دهند.
یکی از دلائل وجود فسفاته نامناسب ناشی از آماده سازی نامناسب سطح می‌باشد برای رفع مشکلات فسفاته کردن چندین راه حل در زمان تولید وجود دارد که در حین مطالعه این جزوه راه حل‌های مورد نظر را درک خواهید کرد.
بمنظور فسفاته مناسب لازم است سطح فلز از آلودگی مبرا باشد بنابراین تمیزکاری در سیستم مذکور ضروری است عموماً تمیزکاری به سه صورت انجام می‌گیرد.
شیمیائی
مکانیکی
مکانیکی و شیمیائی
در زمان استفاده از روش تمیزکاری باید دقت نمود مواد چربی‌گیری (بخصوص مواد قلیائی) به تانک فسفاته انتقال داده نشود در صورت انتقال مواد مذکور به تانک فسفاته خاصیت اسیدی آن خنثی می‌گردد و سبب پائین آمدن کیفیت پوشش می‌گردد.


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی تعمیر موتور پیکان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد