فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی بررسی تاثیر ترکیبات زیرکونیوم روی مقاومت در برابر شعله خامه قالی پشمی

اختصاصی از فایل هلپ پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی بررسی تاثیر ترکیبات زیرکونیوم روی مقاومت در برابر شعله خامه قالی پشمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی بررسی تاثیر ترکیبات زیرکونیوم روی مقاومت در برابر شعله خامه قالی پشمی


پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی بررسی تاثیر ترکیبات زیرکونیوم روی مقاومت در برابر شعله خامه قالی پشمی

این محصول در قالب  پی دی اف و 96 صفحه می باشد.

 

این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی-شیمی نساجی و علوم الیاف طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

 


چکیده:

با توسعه علم و فن آوری و بهبود استانداردهای زندگی، بهبود و توسعه مقاومت در برابر شعله الیاف پشم مورد توجه محققین قرار گرفته است. استفاده از ترکیبات زیرکونیوم به علت خواص منحصر به فرد آنها برای افزایش مقاومت در برابر آتش لیف پشم، برای پوشش استانداردها توسعه یافته است.

عملیات تکمیل پشم به منظور ایجاد تاخیر در شعله بر پایه رمق کشی نمک های زیرکونیوم با بار منفی در شرایط اسیدی است که به وسیله بار مثبت پشم جذب می شوند. در این پژوهش کاربرد نمک های زیرکونیوم اکسی کلرید و زیرکونیوم استات روی خامه قالی 100% پشمی به منظور ایجاد ویژگی های جدید به ویژه افزایش پایداری حرارتی بررسی شده است. به علاوه طراحی آزمایشات براساس روش طرح مرکب مرکزی انجام شده است. برای بررسی مقاومت در برابر شعله از آزمایش شعله عمودی و آزمون LOI استفاده شده که نشان دهنده افزایش مقاومت در برابر شعله نمونه های عمل شده با نمک های زیرکونیوم است. پس از عملیات می باشند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی (SEM) نشان دهنده تغییرات جزئی در سطح پشم بعد از عملیات است. منحنی های TGA و DSC افزایش پایداری حرارتی نمونه های عمل شده را تایید می کنند. به منظور آنالیز سطحی، اطلاعات مولفه های رنگی و زردی سطح پارچه نیز تعیین شده که نشان دهنده ایجاد کمی زردی در برخی از نمونه ها است.

مقدمه:

پشم یک لیف پروتئینی می باشد که از آمینو اسیدهای مختلفی که توسط گروه پپتیدی به هم متصل شده اند تشکیل شده است.

به طور عادی در مواجه شدن با الیاف نساجی، پشم مقاوم ترین لیف در برابر شعله است. خاصیت مقاومت بالای پشم در برابر شعله مربوط به محتوای نیتروژن نسبتا بالای پشم (16%)، دمای احتراق بالا (600 – 570 درجه سانتیگراد)، حرارت سوختن پایین (20/5 KJ/g)، دمای شعله پایین (680 درجه سانتیگراد)، LOI بالا (28 – 25%)، محتوای رطوبت بالا (14 – 10%) و شکل گیری خاکستر به عنوان عایق که از انتشار شعله جلوگیری می کند، می باشد. با توسعه علم و فن آوری و بهبود و ترقی استانداردهای زندگی، بهبود و توسعه مقاومت در برابر شعله طبیعی پشم مورد توجه محققین قرار گرفت.

استفاده از ترکیبات زیرکونیوم به علت خواص منحصر بفرد آنها برای افزایش مقاومت در برابر آتش لیف پشم، برای پوشش استانداردها توسعه یافته است.

این عملیات بر پایه رمق کشی نمک های زیرکونیوم با بار منفی در شرایط اسیدی که به وسیله گروه های مثبت پشم جذب می شوند. این نتایج فقط با رسول 3% از ماده مقاوم کننده در برابر شعله داخل لیف با تاثیر جزئی بر خواصی مانند زیردست حاصل می شوند. مزیت نمک های زیرکونیوم بی رنگی، حفظ خواص طبیعی پشم، مانند زیردست، جذب آب و تمایل به رسوب (قرارگیری) روی سطح لیف است. به علاوه تمایل به افزایش تولید کف عایق هنگام تجزیه حرارتی پشم دارند. همچنین پشم عمل شده با این مواد دارای ثبات شستشویی و خشکشویی خوب است.

فصل اول

کلیات و پیشینه تحقیق

1-1- مقدمه:

خطر ویژه ای که به وسیله سوختن منسوجات مطرح شده، به خصوص آنهایی که بر پایه الیاف سلولز طبیعی پنبه و کتان هستند، به وسیله تمدن های اولیه تشخیص داده شده بودند و از نمک هایی مثل زاج (سولفات مضاعف آلومینیوم) در آن زمان برای کاهش قابلیت اشتعال و ایجاد مقاومت در برابر شعله استفاده می شده است. اکنون نیز خطرهای احتمالی منسوجات، به عنوان پوشاک و لوازم خانگی با سطح مخصوص بالا و قابلیت دسترسی حداکثر به اکسیژن محیط، باقی مانده است. این عوامل در آتش سوزی تراژیک اخیر در عربستان سعودی در 16 آوریل، 1997 در زمان حج مشخص بود که باعث کشته شدن بیش از 340 نفر از حجاج به وسیله حرکت سریع آتش از طریق چادرها در منا در نزدیکی مکه شد. همچنین بسیاری از حجاج دچار سوختگی در نتیجه گسترش سریع آتش در 70000 چادر شدند. به نظر می رسد که همه چادرها از پنبه بافته شده بودند و آتش سوزی در نتیجه ویژگی اشتعال پذیری پنبه بوده است که به وسیله گرما، محیط خشک، باد شدید و تراکم چادرهای تهیه شده، بدتر شده بود.

2-1- خطرها و احتمال خطرها:

در تمام دنیا آمار جامع آتش سوزی به ویژه آمار مرتبط با مرگ ها و جراحت ها در اثر انتشار شعله و آتش سوزی به وسیله خواص منسوجات بسیار کم است.

آمار آتش سوزی سالیانه کشور انگلستان یکی از جامع ترین و در دسترس ترین آمارهاست و تلاش برای فراهم کردن اطلاعات به وسیله کشور انگلستان با جمعیت حدود 55 میلیون نفر شاید به عنوان معرف کشورهای اروپایی باشد.

برای مثال تا سال 1998 این آمارها نشان داده که حدود 20% از آتش سوزی ها در قسمت مسکن به وسیله منسوجات به عنوان ماده اولیه اشتعال ایجاد شده اند، که بیش از 50% از مرگ و میرها به وسیله این نوع آتش سوزی ها ایجاد شده است. جدول 1-1 اطلاعات جمع آوری شده طی 17 سال اخیر را ارائه می دهد، اگرچه از سال 1993 بعضی اطلاعات جزئی به طور آزاد در دسترس نبوده است. این جدول نشان می دهد که عموما مرگ های به سبب آتش سوزی در قسمت مسکن انگلستان در بین سالهای 1982 تا 1988 در حدود 700 نفر در سال نوسان داشته است. پس از این دوره تا تعداد 600 – 500 نفر در سال تنزل یافته است. مرگ و میرهای ناشی از آتش سوزی ایجاد شده به وسیله منسوجات الگوی مشابهی را نشان می دهد و این تنزل ممکن است در نتیجه قانونگذاری اجتماعی باشد که به موجب آن با اجباری کردن فروش پارچه های مقاوم در برابر شعله لوازم منزل در بازار خانگی کشور انگلستان از سال 1989 مهمترین نقش را در کاهش مرگ و میر بازی کرده است.


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی بررسی تاثیر ترکیبات زیرکونیوم روی مقاومت در برابر شعله خامه قالی پشمی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد