فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق داروهای نیمه جامد-کرم سازی گیاهی

اختصاصی از فایل هلپ دانلود تحقیق داروهای نیمه جامد-کرم سازی گیاهی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق داروهای نیمه جامد-کرم سازی گیاهی


دانلود تحقیق داروهای نیمه جامد-کرم سازی گیاهی

تاریخچه
از بدو تمدن انسان و کشف داروهای گیاهی، انسان در این فکر بود که بتواند درمان بیماریهای جلدی را از راه پوست انجام دهد. شروع به ساخت مرهمها کرد و به تدریج به این فکر افتاد که علاوه بر استفاده از مرهمها به عنوان دارو از آنها به عنوان زیبایی و زینت نیز استفاده کند، بیشترین خدمت در این راه توسط درباریان و حرم سراها صورت گرفت. مصر جزء قدیمی ترین کشورهایی است که از این نوع داروها استفاده میکرده است که آثار رنگ بر روی زنان مومیایی مربوط به 1600 سال قبل از میلاد مسیح بدست آمده است. ولی ساخت و استفاده کرم‌ها و پمادهایی با این شکل قدمتی  آن چنان ندارند. شاید تنها کرم یا پمادی را که میتوان از زمان قدیم نام برد روغن‌های حیوانی و موم زنبور عسل باشد که ترکیبات دارویی به آنها می افزودند. پس از مصر دول بزرگ ایران و تا حدودی روم شروع به استفاده از این لوازم و وسایل نمودند. اگر به تمدن سرخ پوستان یا سیاه پوستان که در قالب قبیله می زیستند توجه کنید آثاری از استفاده این ابزار آلات و مواد آراستن قدیمی مشاهده می گردد. در قبایل سیاه پوست استفاده از رنگ‌های گیاهی و معدنی بسیار متداول بوده است به حدی که از رنگ‌هایی که از اکسید فلزات به دست می آید به عنوان زینت بخش بدن به خصوص صورت استفاده می کردند. در قبایل سرخ پوست علاوه بر استفاده از این موارد از خون حیوانات نیز به عنوان جلادهنده درمان زخم و رنگ استفاده می شده است. بیشتر که می‌آییم به تدریج این مواد شکلهای مدرن تری به خود می گیرد. بیشترین مواد آرایشی که به انگلستان وارد شده پس از جنگهای صلیبی بود که از حرمسراهای مشرق زمین بخصوص هندوستان و ایران بود. در زمان حکومت ملکه الیزابت اول در انگلستان استفاده از این لوازم اوج چشمگیری پیدا کرد به طوری که لوازم آرایشی یکی از لوازم ضروری اتاق خواب محسوب شده و تمول افراد به کیفیت آنها می افزود. اما تاریخ آغاز فعالیتهای کارخانجات لوازم آرایشی و بهداشتی به اوایل قرن نوزدهم میلادی بر می گردد. هم زمان با پیشرفت صنایع مواد رنگی، کارخانه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی نیز به شکل امروزی آن رشد کرد.

پوست
عوامل تاثیر گذار روی پوست
1- عوامل بیرونی: تغذیه، آب، هوا، آفتاب، گیاهان، مواد شیمیائی، آرایشی بهداشتی، حیوانات، گرد و خاک و...
2- عوامل درونی: عملکرد غدد، بیماریها، هورمونها، آلرژی‌ها، ژنتیک و وراثت و..

اعمال و وظایف پوست
1- محافظت بدن از عوامل خارجی، سرمازدگی و خروج سموم از بدن.
2- تنظیم و ثبات دمای بدن.
3- تنظیم الکترولیتها: عرق کردن.
4- سد دفاعی در مقابل عوامل مهاجم.
5- محل ساخته شدن بعضی مواد شیمیائی مانند ویتامین D3.
6- تنفس پوستی.
7- نقش روانی.

 
ساختمان و وظایف پوست
پوست وسیعترین عضو بدن است که سطح بدن را می پوشاند. در سالمندان پوست نازکتر و پرچین و چروک‌تر می‌شود و رنک آن به خاکستری و زرد متمایل می‌شود.
پوست صورت نازک‌ترین قسمت پوست می‌باشد و چون وسایل آرایشی بهداشتی اغلب در تماس با این قسمت است لذا تهیه آنها باید از لطافت و ظرافت خاصی برخوردار می‌باشد.
پوست انسان از دو قسمت اپیدرم و درم تشکیل شده است و بین این دو قسمت لایه زایا (مالپیگی) قرار دارد. قسمت اپیدرم لایه مرده شاخی و بدون هسته است که در طول زمان می ریزد. این سلولها حاوی مواد چرب بنام هیدروفوب است.
رنگ پوست بستگی به نژاد، هوا، فصل و نحوه زندگی متغیر است. غیر از ملانین که مهمترین رنگدانه پوست است، مواد دیگری نیز در رنگ کلی پوست تاثیر گذارند مثل کاروتن که تقریبا زردرنگ بوده ودر درم واقع شده است و ملانوئید که شبیه ملانین است و مواد رنگی مثل هموگلوبین و چربی زیر پوستی درم لایه حقیقی پوست است و شامل پروتئین رشته‌های کلاژن است که بافت لاستیکی محکمی است. درم با مقدار زیادی رگهای خونی و رشته‌های عصبی تغذیه می‌شود. ضمناٌ غدد چربی و عرق و ریشه مو نیز در این لایه قرار دارد.  
غدد چربی از کیسه‌های کوچکی تشکیل شده است که به فولیکولهای مو باز می‌شود و در سراسر پوست غیر از کف دست و پا و پائین انگشتان یافت می‌شود. این غدد ترشحاتی بنام سبوم دارند که در نرم نگه داشتن پوست و ساقه مو موثر است. در صورت بسته شدن منافذ غدد چربی یا عفونی شدن آنها پوست دچار کومدون یا جوشهای چربی و آکنه خواهد شد.
pH پوست اسیدی است و شرایط را برای نمو میکروبها مشکل می سازد اما در نواحی چین دار مثل زیر بغل، کشاله ران و.. pH به حدود خنثی می رسد و یا قلیائی.

طبقه بندی پوست‌ها
1- پوست طبیعی: رطوبت مطلوب، در هنگام تماس صاف، منظره چربی ندارد، سوراخهای چربی گشاد شده ندارد. قابل انعطاف و صابون را به خوبی تحمل میکند.
2- پوست چرب: فعالیت غدد چربی زیاد بخصوص نواحی اطراف بینی، چانه و پیشانی چروکهای کمی دارد و اغلب دارای جوش و آکنه است.
علل پیدایش: عوامل داخلی و خارجی مثل هورمونها، آب و هوا و...
3- پوست خشک: نازک و کشیده شده، در سطح پوست چینهای نامرئی دیده می‌شود. به درجه حرارت حساس و به سهولت با صابون تحریک می‌شود. غدد چربی کم کار و تبخیر بیش از حد آب از سطح پوست.
علل پیدایش: عصبی، هورمونی و آب و هوا و...
4- پوستهای مختلط: ناحیه پیشانی و بینی چرب و بقیه نواحی خصوصاً اطراف چشم و گونه‌ها خشک است.
چربی به تنهائی قادر نیست که یک پوست خشک را به حالت مناسب تغییر دهد اما بعلت ایجاد یک لایه غیرقابل نفوذ از تبخیر آب جلوگیری می کند.

 

 

شامل 11 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق داروهای نیمه جامد-کرم سازی گیاهی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد