فرمت فایل : ورد و قابل ادیت و ویرایش ، لینک دانلود پس از پرداخت به ایمیل ارسال میشود
پلاستیک
تعداد صفحات : 2
خطر استفاده از پلاستیک هاى غیراستاندارد در ماکروویو براى گرم کردن و پختن غذا
اصولا ظروفى که براى پختن یا گرم کردن غذا در ماکروویو به کار مى روند باید استاندارد و مشخص باشند. اینگونه ظروف و پلاستیک هایى که غذا در آن پیچیده مى شوند از موادى درست شده اند که در موقع پختن و گرم کردن غذا موجب تغییرات اجزاى مواد خوراکى نمى شوند و یا خود تجزیه نمى شوند و باعث سمى شدن مواد غذایى نمى گردند. اگر به این نکته توجه نشود و غذا در ظروف یا پلاستیک هاى معمولى و در ماکروویو گرم یا پخته شود، به تدریج در اثر درجه حرارت ذوب شده و با غذا ترکیب مى شوند و خطرات بزرگى را منجر مى شوند. اینگونه پلاستیک ها حاوى مقدار زیادى مواد سرطان زا هستند و به هیچ عنوان نباید در تهیه و نگهدارى غذا از آنها استفاده شود.
از قرار دادن مواد غذایی در ظروف پلاستیکی ساخته شده برای ماکروویو اجتناب کنید. پلی اتیلن ترفتالات(PET) که یک ماده پلی اتیلنی برای ساخت ظروف مخصوص ماکروویو است، در اثر حرارت؛ از حالت ترکیبی جدا شده و وارد مواد غذایی می شود. ترکیبات چسبنده ایجاد شده توسط این ماده شیمیایی به هیچ وجه از مواد غذایی جدا نمی شوند.
* در سال ۱۹۸۸، طبق مطالعات انجام شده، ثابت شد که ترکیبات سرطانزا، از داخل ظروف پلاستیکی
دانلود تحقیق در مورد پلاستیک