
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می رود غنی بودن گوشت از پروتئین ارزشمندی حاوی اسیدهای آمینه ضروری بدن- مواد معدنی و انواع ویتامین ها و نیز انرژی کافی سبب می شود تا آن را در زمره بهترین و کاملترین مواد غذایی طبقه بندی کرد.
پروتئین گوشت:
به طور کلی پروتئین گوشت را می توان به 3 دسته پروتئین های میوفیبریلی، سارکوپلاسمیک و بافت پیوندی طبقه بندی کرد.
پروتئین های میوفیبریلی: این پروتئین ها جمعاً حدود 40 درصد از پروتئین های گوشت را تشکیل می هد.
پروتئین های میوفیبریلی عبارتند:
شامل 20 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت ارزش تغذیه ای گوشت