دانلود تحقیق
اجلاس سران غیر متعهد
تعاریف
تاریخچه
بنیان گذاران جنبش عدم تعهد
اهداف جنبش عدم تعهد
موانع و مشکلات جنبش
ایران و جنبش عدم تعهد
نقاط قوت اجلاس تهران
تعاریف:
کنفرانس (Conference): کنفرانس یعنی مجلسی که تشکیل می شود برای آنکه کسی مطالب علمی را برای دیگران بیان کند . معنی دیگر آن اجتماع و انجمنی از عده معدودی برای بحث در مسایل سیاسی، اجتماعی و فنی می باشد.کنفرانس کوچکتر از کنگره است . ضمناً به اجتماع گروهی از متخصصان فن برای شور و بحث در باب مسائل فنی و یا اجتماع جمعی از سیاستمداران ، روسای دولتها ، وزیران به منظور حل یک مسائله سیاسی داخلی و بین المللی کنفرانس نیز اطلاق می شود .
سمینار (Seminar)-(همایش): دسته ای از دانشجویان که تحت نظر یک استاد ، در رشته ای خاص به تحقیق و تتبع بپردازند و سخنرانی هائی در آن رشته ترتیب دهند، همچنین به دوره ای از تحصیلات ،که توسط چنین دانشجویانی تثبیت شود سمینار گفته می شود . معنی دیگر سمینار ، اطاقی است که دانشجویان در آن گرد هم آیند و به تشریح موضوعی بپردازند .
در کشورمان واژه “همایش” جایگزین سمینار شده است . اما دیده می شود بسیاری از مجامع با اهداف متفاوت از معنی ، با عنوان “همایش ” برگزار می گردند .
کنگره (Congress): کلمه کنگره فرانسوی است که وارد فارسی شده در تلفظ باید گافِ وسط آن ساکن باشد . یعنی اجتماع و انجمنی از آگاهان ، صاحبنظران و دانشمندان برای بحث و گفتگو پیرامون مسایل سیاسی، علمی، هنری و نظایر آن . همچنین به مجمعی که از سران دُوَل ، نمایندگان کشورها یا دانشمندان تشکیل میشود تا در باب مسایل سیاسی ،اقتصادی و علمی بحث کنند ، کنگره گفته می شود.
اجلاس (نشانیدن ): باهم نشستن برای گفتگو یا مشاوره در امری یا جلسه ای رسمی با تعداد شرکت کنندگان محدود که در آن چند نفر سخنرانی می کنند و پس از بحث و مذاکره تصمیماتی اتخاذ و گاه قطعنامه ای صادر می شود.
جنبش عدم تعهد:
جنبش غیر متعهدها یا عدم تعهد یک سازمان بینالمللی است که در سال ۱۹۶۱ میلادی در اوج جنگ سرد در بلگراد، پایتخت یوگسلاوی، تاسیس شد و شامل کشورهایی میشد که به هیچیک از بلوکهای قدرت نظام جهانی وابستگی و تعهدی نداشتند یعنی نه در اردوگاه کمونیسم قرار داشته و نه به اردوگاه سرمایهداری تعلق داشتند. این سازمان با پایان جنگ سرد نیز به فعالیت خود ادامه داده و در سال ۲۰۱۲ در مجموع ۱۲۰ دولت عضو و ۱۷ عضو ناظر داشتهاست.
ایده تشکیل چنین گروهی تا حد زیادی به ابتکار یوسیپ بروز تیتو رئیسجمهور یوگسلاوی، قوام نکرومه نخستین رئیسجمهور غنا، جمال عبدالناصر دومین رئیس جمهور مصر، جواهر لعل نهرو اولین نخست وزیر هند و احمد سوکارنو نخستین رئیسجمهور اندونزی شکل گرفته بود. کریشنا منون دیپلمات هندی نیز نخستین شخصی بود که در سال ۱۹۵۳ در یکی از نشستهای ملل متحد این اصطلاح را در اشاره به این نظریه به کار برد.
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ۱۵
لطفاً برای مشاهده متن کامل تحقیق اجلاس سران غیر متعهد محصول را خریداری و دانلود نمائید….
تشکر از خریدتان …
اجلاس سران غیر متعهد