فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق اختلالات وابستگی به مواد روانگردان

اختصاصی از فایل هلپ دانلود تحقیق اختلالات وابستگی به مواد روانگردان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق اختلالات وابستگی به مواد روانگردان


دانلود تحقیق اختلالات وابستگی به مواد روانگردان

اختلالات وابستگی به مواد روانگردان:
مرد محترمی که آن گوشه ایستاد، زمانی، یک آمریکایی واقعاً موفق تلقی می شد. بالا بلند، با صدایی جا افتاده، برجسته ودوست داشتنی که به هرآنچه خواسته بود دست یافته بود. اکنون نیز با بی اعتنایی ونخوت، چنانکه گویی هنوز در اوج است، خیره نگاه میکند، بسیاردور از آنکه بتواند مدفوع گربه را که به پایش چسبیده ببیند ونامه باز نشده با آئینه ای را که به او می گوید او صاحب هیچ چیز جز هذیاناتش نیست.
کسانی که به اجبار سعی داشتند آئینه را فراروی این مرد 62 ساله قرار دهند دخترش، من وسه دوست دیگرش بودیم که همگی اورا دوست داشتیم. اگر می توانست مشکلش  را انکار کند ما هم می توانستیم. اوبه خاطر مرگ همسر واز دست دادن شغل معماری افسرده بود. در توجیه تنهایی روبه گسترش خود برای یک یک ما عذرهای متفاوتی می تراشید. با استفاده هوشمندانه از تلفن ما سر دوانده بود، تا اینکه تلفن اورا به خاطر نپرداختن بهای قبض آن، قطع کردند.
سرانجام با گرد آمدن در یک جمع، با اقدام ضربتی او را متعجب ساختیم وپیش از اینکه بتواند عذری بتراشد اورا در مقابل عمل انجام شده قرار دادیم . . .
«پدر، ما اینجاییم چون تورا دوست داریم». صدای دخترش می لرزید، اما کودک نه ماهه روی زانویش از پدر بزرگش چشم بر نمی داشت. با احتیاط تمام برای خودش قهوه ریخت وگفت:« نمی توانم نگرانی شما را درک کنم.» پیراهن و حتی کراوات هم به تن داشت، ام ساقهای نحیف وسرخش از زیر حوله حمامش منظرة بازوانی را داشت که به حالت شکسته افتاده باشند.« من این انفولانزای بومی را داشته ام. هر روز برای تزریق نزد دکتر رفته ام.»
« پدر، با دکترت حرف زدم؛ دوسال استتورا ندیده ما فکر میکنیم بیماری تو می بارگی (الکلیسم) است.»
اکنون به نظر می رسید همه بازیهای اواز هم پاشیده وفروریخته باشد. وسواسی را که در چشمانش جای گرفته بود، همچون یک عشق نافرجام نشان میداد.« بی معنی است! مشکلات من از الکل نیست.»
شریک تجاری پیشینش گفت شاهد بوده که برجسته ترین مردی که تابه حال نظیرش راندیده بوده است وبه ورشکستگی قابل پیش بینی در افتاده بود. حریف شطرنج او، سرخ شد وگفت دربازی به تقلب متوسل میشود. دوست قبلی او، هراسان گفت در کار ازدواج با مردی است که دوستش نداردزیرا مردی راکه دوست داشت بطری مشروب را براوترجیح داده است. من او را ستاره ای می دانستم. وهمه مردم، از جمله فرزندم ودختر خودش، هنوز می توانستند ازاوچیز یاد بگیرند. با آگاهی که از علم جدیدراجع به الکل وکبد داریم، سعی می کنیم اورا قانع سازیم که می باره بودن خجالتی ندارد.
گفت« آخر چطور می توانید درک کنید؟»
«من مریضم، افسرده، بله، پیر شده ام، بله، همین وبس.» شریک قدیمیش با صدای پرتنشی که همگی آن را احساس می کردیم گفت:« به نظر میرسد هر مرضی رابر الکلی بودن ترجیح می دهی.»
چهارده ساعت بعد از این گفتگو، بعضی از ما به این سؤال پرداختیم که آیااو واقعاً می باره بود؟ ممکن بود دچار بیماری دیگری باشد. بالاخره به زبان آمد،« اگر نتوانم چند گاهی به میخانه بروم، دیوانه میشوم».
دخترش گفت: آه، نباید این کار را بکنی» بچه را روی زانوی پدرش گذاشت. به پدر بزرگت نگاه کن. پدر این نوه توست وبه تو نیاز دارد. خواهش میکنم نمیر. لطفاً به خاطر ما زندگی را برگزین.
چهره افروخته اش را در میان دستانش گرفت. کسی حرف نمی زد. وقتی سر بلند کرد، گفت به بیمارستان خواهد رفت(فرانکز، ص48).
الکل از گروه موادی است که زندگی انسانهای بی شماری را تباه کرده است. هر چند تفاوتهای بسیاری بین این گروه از مواد وجود دارد، اماهمه آنها روانگردان هستند؛ بدین معنی که تفکر، هیجانات ورفتار را متأثر میکنند. همانطور که وضع این مرد نشان میدهد، آنها می توانند علایم جسمانی وخیمی را باعث شوند. این مورد همچنین بیانگر گرایش مبتلایان به انکار این امر است که استفده مفرط از این قبیل مواد عامل مهمی در مشکلات آنها باشد.
ممکن است افرادی که از این مواد استفاده میکنند دوره هایی از مسمویت یا علایم ترک دارو داشته باشند. مسمومیت وضعیتی است که نشانگان یک ماده روانگردان معین را به دنبال آخرین مصرف آن پدیده می آورد. هر نشانگان انواع گوناگونی از رفتار غیر انطباقی مثل کج خلقی وقضاوت ضعیف را شامل میشود. در ترک دارو، نشانگان هر روانگردان معین به دنبال قطع یا کاهش مصرف آن ( که قبلاً بطور مستمر برای ایجاد حالت مسمویت از آن استفاده میشده،) پدید می آید. کاهش کلی دررفتار هدفمند( برای مثل رفتن به مدرسه یا کا) بهمراه اختلالات شناختی(مثل ناتوانی در تمرکز حواس) یکی از پیامدهای رایج مصرف مقدار زیاد ودراز مدت مواد روانگردان است. ممکن است دوره های بازگشت نیز وجود داشته باشد که شخص در آنها یک یا چند علامت ادراکی مثل توهمات را که در بدو امر طی مسمویت تجربه شده بودند، دوباره تجربه کند.
برخی مواد تغییر دهنده خلق ورفتار کاربردهای پزشکی دارند. پزشکان این مواد را برای کاهش درد، رفع تنش، یا کمک به محدود کردن جذب غذا بوسیله تضعیف اشتها، تجویز میکنند. هر چند مصرف این مواد در بسیاری از گروههای فرهنگی رایج است، اما تفاوتهایی در بین خرده فرهنگها وجود دارد. بعضی گروههای مذهبی، مثل مسلمانان استفاده از الکل را غدقن میکنند. از مورمون ها انتظار میرود نه تنها الکل ، بلکه از قهوه، چای، ودیگر محصولاتی که حاوی کافئین هستند اجتناب کنند. از سوی دیگر، بعضی از گروههای خرده فرهنگی نه تنها الکل مصرف میکنند بلکه مصرف مواد غیر قانونی مثل ماری جوآنا یا کوکائین را به عنوان فعالیت تفریحی، کاری قانونی می دانند.
در طول تاریخ مردم از مواد گوناگونی برای ایجاد تغییر خلق ورفتار استفاده کرده اند.
استفاده از برخی مواد آنقدر رایج شد که طبیعی وحتی مناسب نیز تلقی شد. برای مثال صرف شامپاین در مراسم سال نو وهدیه دادن سیگار به هنگام تولد کودک. درامریکا اکثر بزرگسالان بعنوان یک نوشیدنی تفریحی الکل می نوشند؛ بسیاری از افراد، از کودکان گرفته تا بزرگسالان، از کافئین به شکل قهوه، چای یا نوشیدنیهای کولا بعنوان محرک استفاده میکنند؛ ونوجوانان و بزرگسالان بسیاری از نیکوتین در قالب سیگار استفاده میکنند. آلدوس هاکسلی داستان نویس، با تأمل روی کوره راههای منتهی به بهشت که مردم کشف کرده یا جستجو میکنند به نتیجه تا حدی بربینانه زیر میرسد.

 

 

فهرست مطالب

اختلالات وابستگی به مواد روانگردان    1
وابستگی به مواد    6
الکل    9
الکل وتندرستی    10
دیدگاههای مربوط به سوء مصرف الکل    12
نقش عوامل ژنتیکی در آمادگی برای پذیرش الکل    14
شاخصهای آسیب پذیری نسبت به الکل    15
درمان     18
سایر داروها    21
باربیتوراتها و آرامبخشها    21
سوء مصرف باربیتوراتها سه نوع دارد:    23
شبیه افیونها    24
افیونها    26
کوکائین    28
    

 

شامل 30 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق اختلالات وابستگی به مواد روانگردان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد