فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود بهینه سازی در بخش های تولیدی با الگوی پیش بینی میزان ریسک پیاده سازی پروژه های تولیدی

اختصاصی از فایل هلپ دانلود بهینه سازی در بخش های تولیدی با الگوی پیش بینی میزان ریسک پیاده سازی پروژه های تولیدی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود بهینه سازی در بخش های تولیدی با الگوی پیش بینی میزان ریسک پیاده سازی پروژه های تولیدی


دانلود بهینه سازی در بخش های تولیدی با الگوی پیش بینی میزان ریسک پیاده سازی پروژه های تولیدی

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 29 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

 در این مقاله یک مدل تحلیلی پیش بینی مبتنی بر روابط منطق فازی ارائه میگردد، که به سازماندهی مدیریت ریسک کمک می کند. پیش بینی امکان موفقیت پروژه های تولیدی  مدیریت ریسک بخوبی فعالیتهای لازم را قبل از پیاده سازی مدیریت ریسک نشان میدهد. مقایسه دودویی برای  نشان دادن اولویت های موثر در فاکتورهای مختلف و دسته بندی برآیندهای مختلف مورد استفاده است . ابهامات و ذهنیت پیش بینی فرآیندها با استفاده از مقادیر [0,1] انجام میشود. با ضرب کردن عوامل موثر و بررسی حالتهای موجود و پیش بینی میزان موفقیت / شکست براحتی براساس هفت عامل با نفوذ تخمین زده میشود.

1- مقدمه

امروزه مدیریت پروژه های تولیدی  به عنوان یک گرایش مجزا در موسسات آموزشی و یک حرفه تخصصی در دنیا به رسمیت شناخته شده است . مدیریت پروژه های تولیدی  دارای فاز امکان سنجی پروژه های تولیدی  (استراتژیکی ، ریسک و گلوگاهها ، منابع انسانی ، مالی و اقتصادی ، قوانین و مقررات )پنج فرآیند( آغازین ، برنامه ریزی ، اجرا ، کنترل و نظارت و اختتامی)   نه حوزه دانشی (مدیریت یکپارچگی، مدیریت محدوده ، مدیریت زمان ، مدیریت هزینه ، مدیریت کیفیت ، مدیریت منابع انسانی ، مدیریت ارتباطات ، مدیریت ریسک و مدیریت تدارکات)  میباشد. باشندهرچند که مدیریت ریسک تنها یکی از بخشهای حوزه دانشی مدیریت پروژه های تولیدی  می باشد ولی یکی از فرآیندهای مهم آن می باشد.  مدیریت ریسک شامل فرآیند برنامه ریزی مدیریت ریسک، شناسایی ، طبقه بندی ، ارزیابی ریسک ، واکنش به ریسک ، کنترل و اجرای برنامه مدیریت ریسک می باشد . معمولا در مدیریت پروژه های تولیدی  ، ریسک بدین صورت تعریف م‍ی شود : ریسک محصول احتمال‍ی یک پ‍یشامد است و در زمان هایی که پروژه های تولیدی  با آن پ‍یشامد مواجه م‍ی شود ، به وقوع م‍ی پ‍یوندد . به هر حال همواره دو مفهوم را با خود دارد "آینده و شک" . بنابراین حادثه ای که مربوط به آینده نباشد و یا در مورد وقوع آن شک نداشته باش‍یم دیگر ریسک تلق‍ی نم‍ی شود . هر چند ریسک ها مطابق فرهنگ لغات معمولا هم‍یشه با ناکام‍ی و شکست تعریف م‍ی شوند ول‍ی آنها م‍ی توانند با مجال ها ویا فرصت های‍ی ن‍یز همراه باشند. اجرای مدیریت ریسک در همه سازمانها قابل پیاده سازی و اجرا نمی باشد و بررسی ها نشان میدهد که اکثر سازمانها علی رغم پیاده سازی مدیریت ریسک در سازمان خود توفیق چندانی نداشته اند که خود بستگی به عوامل مختلف دارد . برای تعیین میزان مفقیت در اجای مدیریت ریسک در سازمان می توان عوامل چشم اندازها و استراتژیها، نیاز دقیق مشتری و بازار، استراتژیکی ، منابع انسانی، منابع مالی و اقتصادی ، قوانین و مقررات ، امکان سنجی فنی و تکنولوژیکی ، امکان سنجی برنامه ریزی اجرایی ،  و... را مورد بررسی قرارداد که همه موارد در بحث امکان سنجی مطرح میباشند. روشهای پیشنهادی برای سازمان هیچ فایده ای نخواهد داشت. مگر اینکه اقدام به اجرای آن شود و البته اهمیتی را که مدیریت ارشد سازمان برای مدیریت ریسک قائل می باشد را نمی بایست فراموش کرد. در واقع مدیریت ریسک چیزی جز اصول علمی مدیریت نیست که در راستای اداره ریسکهایی که سازمان را تهدید می کنند هدایت و بکارگیری شده است بنابراین مثل دیگر محیطهای عملیاتی مدیریت ، بحث هماهنگی بین اجزاء و باز خورد سیستم نیز جایگاه های خاص خود را دارا هستند. نکته مهمی که در عملکرد مدیریت ریسک در سازمان ها می بایست مد نظر قرار داد ارتباط آن با کارایی موسسه می باشد . فرق مهمی که مدیریت ریسک با دیگر انواع مدیریت دارد نقش معکوس آن است درحالی که دیگر انواع مدیریت هدفشان افزایش منفعت و سود آوری سازمان می باشد مدیریت ریسک جهت کاهش ضایعات و خسارات ناشی از خطرات فعالیت می کند و در واقع نقش اصلی آن کاهش ضرر است نه افزایش سود.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود بهینه سازی در بخش های تولیدی با الگوی پیش بینی میزان ریسک پیاده سازی پروژه های تولیدی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد