فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سمینار کارشناسی ارشد معدن روش و مراحل تلفیق لایه های مختلف اطلاعاتی در GIS برای تعیین اندیس های معدنی

اختصاصی از فایل هلپ سمینار کارشناسی ارشد معدن روش و مراحل تلفیق لایه های مختلف اطلاعاتی در GIS برای تعیین اندیس های معدنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

سمینار کارشناسی ارشد معدن روش و مراحل تلفیق لایه های مختلف اطلاعاتی در GIS برای تعیین اندیس های معدنی


سمینار کارشناسی ارشد معدن روش و مراحل تلفیق لایه های مختلف اطلاعاتی در GIS  برای تعیین اندیس های معدنی

این محصول در قالب پی دی اف و 87 صفحه می باشد.

این سمینار جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد معدن-اکتشاف طراحی و تدوین گردیده است. و شامل کلیه موارد مورد نیاز سمینار ارشد این رشته می باشد. نمونه های مشابه این عنوان با قیمت بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این سمینار را با قیمت ناچیز جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه به منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده از منابع اطلاعاتی و بالا بردن سطح علمی شما در این سایت قرار گرفته است.

چکیده:

با گسترش تصاویر ماهواره ای ،پیشرفت های شگرفی در روش های اکتشاف معدن و تعیین اندیس های معدنی صورت پذیرفته است . با پردازش داده های تصاویر ماهواره ای می توان عوارض و پدیده های مختلف زمینی را با تقریب مناسبی مشخص کرد مانند پوشش گیاهی ، یخچال ها ، اراضی زراعی و غیره .

از جمله این روش ها می توان با استفاده از ترکیب باند های مختلف طیفی ، لیتولوژی منطقه را تا حدودی مشخص کرد و یا با استفاده از ترکیب رنگی کاذب تصاویر رنگی اولیه ای بدست آورد که هر رنگ تا حدودی مخشص کننده نوع لیتولوژی ، پوشش گیاهی ، مناطق مسکونی و سایر عوارض سطحی زمین خواهد بود . تلفیق تصاویر ماهواره ای به همراه اطلاعات زمین شناسی ، ژئوشیمیایی ، ژئوفیزیکی و دیگر اطلاعات

می توان مناطق تشکیل کانسار های معدنی را با دقت نسبتا خوبی متمایز نمود .

در این سمینار به طور خلاصه به روش و مراحل آماده سازی و تلفیق لایه های اطلاعاتی مختلف برای مشخص کردن آنومالی های معدنی ، پرداخته می شود . مناطق مختلف برروی هر لایه با توجه به درجه اهمیت آن وزن دهی می شود و در پایان تمام این لایه ها در محیط GIS تلفیق می گردند . برروی لایه بدست آمده پایانی مناطق دارای حداکثر وزن اختصاص داده شده به عنوان آنومالی و مناطق مستعد کانی سازی مشخص می شوند .

مقدمه

سیستم اطلاعات جغرافیایی مجموعه ای سازمان یافته از سخت افراز و نرم افراز ، الگوریتم ها و نیروهای متخصص می باشد . همانطور که از تعریف فوق مشخص می شود ،یک سیستم اطلاعات جغرافیایی دارای سه رکن اصلی نیروی متخصص ،کامپیوتر و ازلاعات جغرافیایی می باشد .

نیروی متخصص وظیفه طراحی و ایجاد سیستم را به عهده دارد .کامپیوتر که شامل سخت افراز و نرم افراز می باشد ، ابزاری جهت ذخیره سازی ، مدیزیت و تجزیه و تحلیل اطلاعات است .اطلاعات جغرافیایی شامل مجموعه اطلاعات مکانی و اطلاعات متمایز می سازد ،وجود اطلاعات مکان مرجع در GIS است .به همین دلیل سیستم های اطلاعات جغرافیایی را معمولا سیستم ه9ای اطلاعات مکان مرجع می نامند .

هرچه اطلاعات موجود در سیستم و روابط بین آنها به آنچه در دنیای واقعی وجود دارد نزدیک تر باشند ، نتایج بدست آمده از پرسش ها و تجزیه و تحلیل ها ، به واقعیت نزدیک تر خواهد بود .نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل ها مدیران را در جهت تصمیم گیری هر چه صحیح تر و بهتر حمایت می نماید .

هدف اصلی از ارائه این سمینار ، ارائه روش و مراحل مختلف تلفیق اطلاعاتی در GIS برای تعیین اندیس های معدنی است . برای ورود به این بحث نخست لازم است مبانی و مقدمات GIS بررسی و ارائه شود از این رو این سمینار در فصولی به شرح ذیل تنظیم شده است .

فصل اول در مورد کلیاتی راجع به سنجش از دور و کاربر های آن در علوم مختلف می باشد . در فصل دوم ، خواص امواج الکترومغناطیسی و واکنش این امواج در برخورد با پدیده های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد .

فصل سوم به توضیح در مورد روش های پردازش تصاویر ماهواره ای در بارز سازی پدیده های مختلف و ول این روش ها اختصاص دارد . فصل انتهایی ، اختصاص به مطالعه موردی برگه 1:10000 فردوس دارد . در این فصل چگونگی تلفیق لایه های مختلف اطلاعاتی برای مشخص کردن مناطقی که احتمال کانی سازی در انها وجود دارد مورد بررسی قرار گرفته است .


دانلود با لینک مستقیم


سمینار کارشناسی ارشد معدن روش و مراحل تلفیق لایه های مختلف اطلاعاتی در GIS برای تعیین اندیس های معدنی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد