شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه در مدیریت مواد غذایی بمنظور افزایش تولید و بهبود کیفیت میوه ها کاری ضروری و اجتناب ناپذیر است . کاربرد مواد غذایی مورد نیاز در زمان مناسب و به مقدار مناسب برای سلامت باهای میوه ضورریست. همچنین کاربرد موادغذای مورد نیاز به شکل صحیح و در زمان مناسب نیز خیلی مهم است. تحقیقات زیادی در مورد ارزیابی نیاز غذایی ارقام مختلف درختان میوه انجام شده است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که در میان عناصر غذایی، درختان میوه به ازت، پتاسیم، کلسیم، روی و بر در مقایسه با سایر عناصر غذایی پرمصرف، میان مصرف و کم مصرف (ریز مغذی ها) احتیاج بیشتری دارند. همچنین وجود مواد غذایی در یک محدوده مطلوب موجب افزایش رشد و تولید می شود. افزایش کمیت و کیفیت محصول در باغات میوه علاوه بر خود کفایی و تامین مواد غذایی مودر نیاز مردم در داخل کشور از نظر صادرات نیز حائز اهمیت است. لذا اندازه گیری میزان عناصر غذایی در برگها، میوه و تجزیه و تحلیل آنها برای پیشبرد صحیح برنامه تغذیه و تبع آن افزایش تولید به همراه بهبود کیفیت میوه اری مهم است. در کنار این امر مهم می توان نسبت به شناسایی مشکلات تغذیه ای موجود اقدام کرد.
اهداف طرح:
- افزایش عملکرد محصول دریاغات میوه
- افزایش کیفیت و بازار پسندی محصولات باغی
- افزایش خاصیت انباری و مدت زمان نگهداری میوه ها در سردخانه
- رفع علایم کمبود عناصر غذایی و کنترل ناهنجاریهای فیزیولوژیکی
- حفظ محیط زیست با مصرف بهینه کودهای شیمیایی
- بهداشت محصولات غذایی و تأمین سلامت جامعه
- افزایش عمر اقتصادی (مدت زمان بهره برداری) درختان میوه
- افزایش مقاومت درختان میوه به آفات و بیماریها
- شامل 45 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود تحقیق عناصر غذایی و تغذیه باغات