فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات

اختصاصی از فایل هلپ دانلود پروژه طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات


دانلود پروژه طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات

شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند.

سرفصل مطالب تحقیق طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات:

 

مقدمه:  6

نقش میکروارگانیزم‌ها در مراحل رسیدن پنیر:      8

Whey چیست؟ 9

مراحل فرایند تولید پنیر: 9

رسیدن پنیر:     9

لیپولیز و اسیدهای فرّار:  13

گلیکولیز:         13

میکرو ارگانیزم‌ها و آنزیم‌های آنها: 15

انواع استاترها:   16

لاکتاکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس:   17

لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه کروموریس:         17

لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس واریته دی‌استیل لاکتیس:  18

لکونوستوک:     18

استرپتوکوکوس سالیواریوس زیرگونه ترموفیلوس:  19

لاکتو باسیل‌ها :  20

باکتریهای پروپیونیک:     22

پدیولوکوس‌ها:   22

کورینه باکتریوم‌ها:        23

میکروکوکوس:   24

استرپتوکوکهای گروه D یا انتروکوک‌ها:    24

مخمرها:          25

قارچ‌ها:Fungus  25

پنی‌سیلیوم کممبرتی:    26

پنی‌سیلیوم رکیوفورتی Penicillium requeforti   27

ژئوتریکوم کاندیدوم:      28

رشد باکتریهای آغازگر در شیر:    28

فاکتورهای ممانعت کننده از رشد باکتریهای استارتر پنیر:  31

انواع پنیر:        31

طبقه بندی پنیرها:       31

پنیر :Romano, parmesan        32

پنیر چدار Cheddar cheese      33

روش تهیه پنیر چدار:    33

تغییرات میکروبیولوژیکی در مدت رسیدن پنیر چدار:       36

نقص‌های پنیر چدار:      36

پنیر سوئیس     Swiss cheese   37

نقصهای پنیر سوئیسی:   38

پنیر آبی رنگ (پنیر رکیوفورتی) Roquefort chees         39

روش تهیه پنیر آبی رنگ:         39

شیر لازم برای تهیه پنیر آبی رنگ:         40

میکروارگانیسم‌های مهم در تولید پنیر آبی رنگ:   41

طعم پنیر آبی رنگ:      42

کپک لازم برای تلقیح پنیر آبی رنگ:      43

پنیر Brick:        Brick chees   43

استارترهای پنیر Brick:  44

پنیر : limburger         limburger cheese      45

پنیر کممبرت: Camonbert cheese       45

تغییرات میکروبیولوژیکی پنیر کممبرت:   46

پنیر : Cottage             Cottage cheese         47

پنیر موزارلا Mozzarella cheese 48

تغییرات میکروبیولوژیکی پنیر موزارلا:     49

باکتریهای مهم ماست:    52

استارترهای ماست:        54

استرپتوکوکوس سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس: 54

لاکتوباسیلوس دلبروکه‌ای زیر گونه بولگاریکوس:   54

همزیستی استرپتوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس:  55

تکثیر کشت مادر ماست: 57

روش کلی تکثیر کشتهای ماست: 57

فاکتورهای ممانعت کننده از رشد استارترهای ماست:       58

ممانعت کننده‌های طبیعی و ذاتی         58

آنتی بیوتیک‌ها  59

شیرین کننده‌ها: Sweeteners     59

باکتریوفاژها:      Bacteriophages         60

روش تهیه ماست:         60

مشکلات تهیه ماست:     61

ویژگیهای ماست:          62

کره:     Butter 63

نقش میکروارگانیسم‌ها در ایجاد طعم کره: 63

شیر اسیدوفیلوس: Acidophilus milk    64

روش تهیه شیر اسیدوفیلوس:     65

باتر میلک بلغاری:  Bulgarian Butter milk        66

کفیر: Kefir      66

کومیس: Koumiss       68

سورکرم:          Sour cream     68

 

تحقیق طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات به صورت فایل ورد docx و در 69 صفحه می باشد که برای به هم نریختن متن لطفا دو فونت Bnazanin , Btitre  که همراه فایل دانلود شده است را در صورت نداشتن این دو فونت به مجموعه فونتهای خود اضافه وهمچنین از افیس 2010 به بالا برای نمایش بهتر فایل استفاده نمایید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه طرز تهیه محصولات لبنی و استفاده از میکرو ارگانیزم‌ها برای تولید این محصولات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد