فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله دستگاه خرپا

اختصاصی از فایل هلپ دانلود مقاله دستگاه خرپا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله دستگاه خرپا


دانلود مقاله دستگاه خرپا

 

مشخصات این فایل
عنوان: دستگاه خرپا
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 12

این مقاله درمورد دستگاه خرپا می باشد.

خلاصه آنچه در  مقاله دستگاه خرپا می خوانید :

1-6- اثر کار سرد بر خواص مکانیکی خرپا
یکی از راه‌کارهای افزایش استحکام فلزات از جمله فولادهای ساختمانی، نورد سرد یا تغییر شکل پلاستیک است. با انجام کار مکانیکی سرد یا تغییر شکل دائمی فلز در دمای محیط، استحکام تسلیم و کششی فولاد افزایش و در مقابل انعطاف‌پذیری و جوش‌پذیری آن کاهش می‌یابد. با انجام عملیات حرارتی اثر کار مکانیکی را می‌توان کاهش داد یا به طور کلی حذف نمود ولی این عمل برای میله‌گردهای ساختمانی توصیه نشده است.
در شکل زیر اثر کار سرد بر رفتار کششی فولادهای ساختمانی مشاهده می‌گردد. مشاهده می‌گردد که با این عمل میزان جاری شدن در حد تسلیم کاهش می‌یابد و در بعضی موارد با انجام کار مکانیکی بیشتر این حد کاملاً از بین می‌رود. از طرف دیگر نسبت استحکام کششی به استحکام تسلیم نیز کاسته می‌شود. به عبارت دیگر تفاوت بین این دو استحکام کمتر می‌شود. در خصوص فولادهای ساختمانی نورد سرد شده، استانداردها اشاره دارند که این نسبت نباید از 08/1 کمتر باشد.
شکل 1-6- منحنی تنش-کرنش و اثر کار سرد (نورد سرد)
با انجام کار سرد (کشش سرد) و افزایش استحکام فولاد می‌توان فولادهای با مقطع نازکتر انتخاب نمود. در نتیجه وزن سازه فولادی کاهش می‌یابد. در نتیجه برای سازنده ساختمان صرفه‌جویی اقتصادی خواهد داشت. ضمناٌ با توجه به صلب بودن کف و سقف، محدودیت خاصی در استفاده از فولادهای نورد شده (اصلاح شده) در خرپاها وجود ندارد.
در استاندارد 2909 و نشریه‌های 82 و 94، محصول فرآیند نورد یا کشش سرد را میلگردها (فولادهای) اصلاح شده می‌نامند. این فولادها دارای استحکام بالاتر نسبت به فولادهای نورد گرم شده هستند و در مقابل از انعطاف‌پذیری کمتری برخوردارند.
توجه: در آزمون کشش نسبت طول به قطر نمونه مهم می‌باشد. لذا برای تعیین درصد ازدیاد طول نسبی، 10 برابر قطر را به عنوان طول مبنا یا طول اولیه در نظر می‌گیرند.

1-7- مزیت‌ها و محدودیتهای استفاده از خرپاهای ماشینی در صنعت ساختمان
در این بخش به طور خلاصه مهمترین ویژگی‌های سقف خرپا بلوک در مقایسه با سقف تیرآهن- طاق ضربی و دال بتنی یکپارچه معرفی می‌گردد:
• به علت مصرف بلوک‌های توخالی و حذف بتن منطقه‌ی کششی در مصرف بتن، صرفه‌جویی بسیار زیادی می‌شود.
• به علت کم‌بودن وزن فضای متوسط سقف و زیاد بودن ضخامت سقف در مقایسه با دال بتن مسلح، از مصرف فولاد کاسته می‌شود.
• به علت ساخت خرپا و بلوک در کارخانه، نیرو انسانی کمتری در محل بنای ساختمان مورد نیاز است.
• وزن خرپاها کم است، به طوری که به وسیله‌ی کارگر قابل نصب می‌باشند و در ساختمان‌های با طبقات کم نیاز به جرثقیل نیست.
• به علت پیش‌ساخته بودن خرپا و بلوک، اجرای سقف بسیار سریع و آسان است و به کارگران خیلی ماهر که به طور معمول برای اجرای سقف‌های بتن آرمه جهت قالب‌بندی و آرماتوربندی استخدام می‌شوند، نیاز نیست.
• قالب‌بندی زیر سقف به شمع‌بندی و نصب چهار تراش در فاصله‌های معین، جهت تامین تکیه‌گاه‌های موقت خرپاها، محدود می‌شود.
• از نظر اجرایی، سرعت عمل بیشتری دارد و به کارهای پر هزینه و وقت‌گیر کارگاهی نیازی نیست.
• به طور یکپارچه بتن ریزی می‌شود و بتن کمتری نسبت به سقفهای بتن آرمه معمولی مورد نیاز است. برای مثال، برای سقفهای معمولی با ضخامت 14 سانتیمتر، 140 لیتر بتن در هر متر مربع مورد نیاز است. در سقفهای اجرا شده با خرپا و بلوک، این مقدار به حدود متوسط 60 لیتر کاهش می‌یابد.
• مقاومت سقف اجرا شده با خرپا و بلوک در برابر نیروهای افقی (زلزله) بسیار خوب است.
• به علت توخالی بودن بلوک‌ها سقف عایق حرارت است.
• به علت پیش‌ساخته بودن خرپا و کنترل دقیق پوشش میلگرد کششی در کارخانه، مقاومت سقف حاصل در برابر آتش‌سوزی خوب است.
• به علت مسطح بودن زیر سقف برای فرش موزائیک به ملات کمتری نیاز است.
• با توجه به مصرف کم فولاد، از نظر اقتصادی بسیار مناسب است.
• در صورت استفاده از خرپاهای پیش ساخته برای دهانه‌های بزرگ باید از تقویتی‌های مناسبی استفاده نمود. قطر این تقویتی‌ها باید توسط مهندس طراح انتخاب شود.
• با توجه به انجام کار مکانیکی (نورد سرد)، شکل‌پذیری و قابلیت جوشکاری فولاد کم می‌شود. باید توجه داشت که خواص مکانیکی مورد انتظار تامین می‌گردد.
• جوشکاری با قوس الکتریک میلگردهای اصلاح شده سبب افت خواص مکانیکی میلگرد می‌شود.
• با انجام کار سرد نسبت استحکام کششی به استحکام تسلیم افت می‌نماید. بنابراین درصورت اعمال بارهای بسیار زیاد احتمال شکست ناگهانی زیاد می‌گردد. جهت کاهش این ریسک، این نسبت در فولادهای اصلاح شده نباید از مقدار مشخص شده در استاندارد (08/1) کمتر باشد.
1-8- عوامل موثر بر خواص مکانیکی و کیفیت فولادهای مورد استفاده
در فرآیند مکانیزه تولید خرپاهای پیش ساخته که از میلگردهای اصلاح شده استفاده می‌کنند، عوامل زیر مؤثر می‌باشند:

1.جنس فولاد خام: درصدهای وزنی آهن، کربن، منگنز و سیلیسیم به عنوان عناصر اصلی و درصدهای آلومینیم، گوگرد و فسفر به عنوان عناصر ناخالصی در تعیین جنس و مرغوبیت فولاد مؤثر است.
2. قطر اولیه فولاد خام: میزان تغییر شکل میلگرد ساده خام برای تبدیل شدن به میلگرد آجدار تابعی از قطر اولیه میلگرد و قطر نهایی میله‌گرد آجدار است. با توجه به مشخص بودن قطر نهایی، هر چه قطر اولیه بیشتر باشد، نیاز به تغییر شکل بیشتر می‌شود که فرآیند شکل‌دهی را نه تنها بیشتر و سخت‌تر می‌کند، گاهی نیز غیر ممکن می‌‌کند. هر چه میزان تغییر شکل مورد نیاز بیشتر باشد، انعطاف‌پذیری فولاد کمتر می‌شود و فولاد تردتر می‌گردد. لذا برای رسیدن به میلگردی با استحکام مناسب و حداقل درصد ازدیاد طول نسبی باید قطر اولیه میله‌گرد مناسب انتخاب گردد تا حداقل 8 درصد تغییر طول نسبی پلاستیک (بعد از شکست و حذف تغییر طول الاستیک) را داشته باشد.
3. شرایط و تاریخچه تولید فولاد خام: نحوه نورد گرم، نوع عملیات حرارتی انجام شده (در صورت انجام)، دمای کلاف‌پیچی میلگردها با فرض ثابت بودن بقیه متغیرها از جمله جنس و قطر، روی خواص مکانیکی میلگردها مؤثر است.
4- میزان کاهش قطر در حین نورد: میزان کرنش تابعی از میزان کاهش قطر میلگرد خام اولیه و قطر نهایی است. هر چه میزان کاهش قطر بیشتر، کرنش پلاستیک بیشتر و در نتیجه استحکام بیشتر و انعطاف‌پذیری کمتر می‌شود.
5. سرعت دستگاه نورد: سرعت دستگاه نورد، سرعت کشش میلگرد را مشخص می‌نماید. هر چه سرعت دستگاه بیشتر باشد، سرعت کشش میلگرد بیشتر و در نتیجه استحکام آن بیشتر و انعطاف‌پذیری آن کمتر می‌شود.
6.تکنولوژی نورد و آجدار کردن: کیفیت سطحی قالب، طرح قالب و تعداد حدیده برای تغییر شکل بر کیفیت نورد و استحکام فولاد مؤثر است.
7.تکنولوژی و تکنیک‌های جوشکاری: روش جوشکاری مقاومتی روشی برگزیده است و نسبت به روش قوس الکتریک که کاربرد دارد کیفیت بهتری داشته و آسیب کمتری به میلگرد وارد می‌شود. کنترل عواملی نظیر ولتاژ، میزان نیروی فشار و زمان جوشکاری و تناسب قطرهای میلگردها در کیفیت جوش مؤثر می‌باشد.

بخشی از فهرست مطالب مقاله دستگاه خرپا

-1- اهمیت و جایگاه خرپاهای پیش ساخته
معرفی خرپاهای پیش ساخته فولادی
 1-3- اجزای اصلی خرپا
1-4- مواد اولیه فلزی
1-5- فرآیند تولید خرپا
 1-6- اثر کار سرد بر خواص مکانیکی خرپا
- عوامل موثر بر خواص مکانیکی و کیفیت فولادهای مورد استفاده

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله دستگاه خرپا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد