نوع فایل: word
قابل ویرایش 58 صفحه
مقدمه:
از آنجایی که ساخت و ارائه پروژه یکی از مهمترین ارکان تحصیل یک دانشجو در رشته الکترونیک میباشد لذا انتخاب و ارائه پروژه ای متناسب با رشته تحصیلی بسیار شایان اهمیت است.
پروژه ای که در اینجا به بررسی آن میپردازیم به ما این امکان را میدهد که اطلاعات را در باند 433M بین دو میکروکنترلر انتقال دهیم این کار بصورت بی سیم و بدون استفاده از پورت سریال صورت گرفته ما در این پروژه ابتدا از ماژولهای RF استفاه کردیم اما به دلیل ساخت نامناسب آنها و فرکانس بالایی که ما در آن کار می کردیم شاهد نویزهایی بودیم که نتیجه دلخواه را به ما نمی داد بنابراین برای اخذ نتیجه بهتر تصمیم بر استفاده ازکیتهای PT گرفتیم. PT ها به ما این امکان را می دادند که با کد کردن اطلاعات در برد فرستنده آنها را بدون هیچ پارازیتی درگیرنده ببینیم البته برنامه نویسی مربوط به PT ها نقش مهمی را در این امر ایفا میکند که ما در پیوست برنامه فرستنده و گیرنده را خواهیم دید.
بدین ترتیب هر عددی که ما در برد و فرستنده بوسیله کیبرد انتخاب می کنیم پس از نمایش روی LCD بوسیله pt22 کد میشود و به برد گیرنده فرستاده میشود pt22 وظیفه Dcode کردن دیتا را به عهده دارد و پس از بازگشایی کد میکرو آن را روی LCD نمایش میدهد.
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل 1: اصول و نحوه عملکرد میکروکنترلرها
آشنایی با میکروکنترلرها
مقایسه ی ریزپردازنده ها با میکروکنترلرها
فصل 2: اصول و نحوه عملکرد فرستنده ها و گیرنده های رادیویی
روشهای مدولاسیون دامنه
اجزا و محدودیت های سیستم های مخابراتی
اطلاعات، پیام، سیگنال
اجزای سیستم مخابراتی
مدولاسیون و کدگذاری
روشهای مدولاسیون
مزایا و کاربردهای مدولاسیون
روشها و مزایای کدگذاری
اعوجاج سیگنال در انتقال
فصل 3: مدار فرستنده و گیرنده
منبع تغذیه
صفحه کلید
LCD
مشخصات فنی مدار گیرنده و فرستنده
پروژه نحوه عملکرد میکروکنترلرها و فرستنده ها و گیرنده های رادیویی. doc