موضوع: کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
نوع فایل های ضمیمه: word (قابل ویرایش) و PDF تعداد صفحه: 28
توضیحات: این مطلب شامل مقدمه ای بر نانوتکنولوژی و کاربردها، انواع تقویت کننده های نانویی، غشاهای جاروب کننده اکسیژن، سیستم های عدم تحرک آنزیمی، چشم اندازهای بالقوه بیونانوکامپوزیت ها برای کاربردهای بسته بندی غذا، اثرات استفاده از این تکنولوژی بر کاهش ضایعات محصولات غذایی و خطرات ناشی از این کاربردها می باشد.
قیمت (تومان): 3000
با توجه به محدودیت بانک ملی برای پرداخت های اینترنتی کمتر از 5000 تومان لطفا برای خرید از کارت های صادر شده توسط بانک ملی ایران استفاده نفرمایید.
کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی