دانلود پاورپوینت تغذیه با عنوان کم خونی ناشی از فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی
• کم خونی های تغذیه ایی را تعریف کنید.
• اپیدمیولوژی کم خونی های تغذیه ایی در جهان وایران را توضیح دهید.
•جذب ونقش آهن، منابع غذایی و مقدار توصیه شده روزانه آن را بیان کنید.
• مقدار توصیه شده روزانه و منابع غذایی فولات و B12 را توضیح دهید.
• علل و عوارض کم خونی های تغذیه ایی را شرح دهید.
• استراتژی های پیشگیری از کمبود آهن را بیان کنید.
کم خونی های تغذیه ای
•کم خونی هایی که در آن محتوای هموگلوبین خون کمتر از حد طبیعی است که ناشی از کمبود یک یا چند ماده مغذی مانند آهن، فولات، B12، ویتامین A و C، پروتئین، مس و B2می باشد.
اپیدمیولوژی کمبود آهن
سن
سن
•بعد از 6 ماهگی پیشرفت کمبود آهن
کودکان قبل از سنین مدرسه
نوجوانان
زنان در سنین باروری
سالمندان
کودکان قبل از سنین مدرسه
نوجوانان
زنان در سنین باروری
سالمندان
و...
در 60 اسلاید
قابل ویرایش
در 60 اسلاید
قابل ویرایش
دانلود پاورپوینت تغذیه با عنوان کم خونی ناشی از فقر آهن و سایر کم خونی های تغذیه ایی