دانلود تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو
نوع فایل : Word
تعداد صفحات : 88
فهرست و شرح مطالب
- تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو 1
- گیاهشناسی هلو 2
- گلدهی 4
- عادت گلدهی هلو 4
- نونهالی 5
- گرده افشانی 6
- تشکیل میوه 7
- وقایع مهم در تشکیل میوه 8
- رشد و نمو میوه 9
- ناهنجاری های رشد و نمو میوه 12
- شکافتن هسته 13
- تنظیم رشد میوه 15
- ریزش میوه 16
- دوره ریزش 16
- تنظیم طبیعی ریزش 18
- تنک میوه 20
- رسیدن میوه هلو 21
- هرس درختان هلو 21
- اثر هرس بر کیفیت میوه 24
- نیازهای آب و هوایی هلو 26
- سیستم های کشت درختان هلو 27
- پایه های مورد استفاده هلو 29
- هلوهای بذری 30
- هیبریدهای هلو و بادام 31
- بادام بذری 32
- سیستم های تربیت درختان هلو 33
- تربیت به روش گلدانی 34
- تربیت به روش پنجه ای 35
- تربیت به روش هرمی 35
- تربیت به شکل Y 36
- مواد شیمیایی کنترل کننده رشد 38
- تر ازول ها و اهمیت آنها در باغبانی 39
- پکلوبوترازول 40
- مکانیسم عمل و اثرات PBZ 43
- تأثیر PBZ روی رشد درختان میوه 45
- جذب و نقل و انتقال PBZ 47
- تأثیر نوع و زمان کاربرد پکلوبوترازول 51
- مناسب ترین روش و زمان کاربرد PBZ 53
- اثرات مورفولوژیکی 55
- اثر بر ریشه 55
- اثر بر شاخ و برگ 56
- تأثیر PBZ روی سطح مقطع تنه 58
- تأثیر PBZ برروی تشکیل جوانه های گل، تراکم گل، زمان گلدهی، تشکیل میوه، رشد و نمو و کیفیت میوه 60
- استفاده عملی از PBZ 68
- کاربردهای باغبانی PBZ و تحقیقات سم شناسی برروی آن 69
- بحث و نتیجه گیری 72
تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو