§PH: غلظت یونهای هیدروژن، اسیدیته یا قلیایی بودن را مشخص می کند.PH آب معمولاً در حدود 7 (خنثی) است.
§جامدات محلول در آب: آلی و یا غیر عالی هستند.
§مواد رادیواکتیو: مقدار مجاز در آب شرب برای ذرات آلفا و بتا به ترتیب 1 /0 و 1 بکرل از سوی WHO اعلام شده است.
§سختی آب Hardness of water: از آن می توان به صورت نیروی خراب شدن صابون در آب تعریف کرد. اگر مقدار زیادی آب لازم باشد تا صابون کف کند، آب سخت است
مناسب برای دانش آموزان و دبیران و اولیا.
برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت خصوصیات شیمیایی آب های آشامیدنی - 17 اسلاید