
پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی
درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل
مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری 9000 اتمسفر- حداکثر درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد
و ...
در 19 اسلاید
قابل ویرایش
پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی