فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودتحقیق درباره ی آسم

اختصاصی از فایل هلپ دانلودتحقیق درباره ی آسم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 14

 

آسم ( علل , علایم , پیشگیری و درمان(

شما ممکن است به آسم به عنوان یک بیماری کشنده نگاه نکنید.هنوز هر ساله ، نزدیک 500000 آمریکایی با آسم بستری و و بیش از 4000 نفر می میرند.آسم یک بیماری مزمن است که زمانی اتفاق می افتد که راه های اصلی هوایی ریه های شما ،لوله های نایچه ، ملتهب شود. ماهیچه های دیواره نایچه ای تنگ شده و خلط زیادی تولید می شود ،و موجب تنگی راه های هوایی شما می شود. این منجر به هر چیزی از یک خس خس ساده ساده تا مشکل در تنفس می شود.در بعضی از موارد ، تنفس شما آنقدر به زحمت می افتد که یک حمله آسم تهدید کننده زندگی می شود. اما آسم یک حالت درمان پذیر است ، و اغلب عود و مرگ ها را می توان در سالهای اخیر جلوگیری کرد، دانشمندان فهم بهتری از علت آسم را یافته اند. داروهای جدید برای جایگزینی با داروهای استاندارد بوجود آمده . تاکید بیشتر همچنین اکنون بر اداره وضعیت شما استوار است، خیلی از مردم دیابت خود را با انسولین اداره می کنند. بعلاوه، شما و پزشک شما می توانید با هم برای کنترل بر آسم خود کار کنید، و شانس خطر حملات شدید را کم و کمک به یک زندگی طبیعی کنید.

علائم و نشانه ها

علائم و نشانه های آسم می تواند از محدوده ملایم تا شدید باشد .شما ممکن است فقط گاه گاهی فقره هایی از آسم با نشانه های متوسط ، کوتاه مدت مانند خس خس تجربه کنید.شما همچنین اغلب اوقات سرفه و خس خس به زور دارید،  یا در می یابید که بعد از در معرض قرار گرفتن با تشدید کننده های آسم مانند گرده ها ، کپک ها یا سیگار کشیدن نشانه های شما بدتر شده .در موارد شدید ، یک حمله آسم موجب نفس نفس زدن برای هوا می شود.تمام حملات آسم یک هشدار می دهد. یاد گرفتن تشخیص علائم هشدار و درمان نشانه ها هر چه زودتر می تواند کمک به جلوگیری از حملات یا نگه داشتن آنها از بدتر شدن می کند.علائم و نشانه های هشدار در بالغینا

فزایش تنگی نفس یا خس خس

به هم خوردن خواب به علت تنگی نفس، سرفه یا خس خس.

تنگی سینه یا درد

 افزایش احتیاج به مصرف گشاد کننده های نایچه – داروها یی که راه های هوایی را باز می کند بوسیله شل کردن ماهیچه های اطراف.

سقوط میزان جریان هوا که بوسیله جریان سنج اندازه گیری می شود، یک وسیله ساده و ارزان که اجازه به شما می دهد که عمل ریه خود را تحت نظر بگیرید.

علائم و نشانه های هشدار در بچه ها:

صدای سوت یا خس خس وقتی که بچه شما هوا بیرون می دهد.

سرفه، بخصوص اگر سرفه پشت سر هم و در اضطراب و گرفتگی اتفاق افتد. بیدار شدن در شبها با سرفه یا خس خس

تنگی نفس، که ممکن است اتفاق افتد یا نیفتد وقتی که بچه شما ورزش می کند

 احساس تنگی در سینه بچه شما

علل ابتلا به آسم

شما احتمالا دچار اسم خواهید شد اگر شما زمینه ارثی به بیماری و حساسیت به آلرژی زاها یا تحریک کننده ها در محیط خود داشته باشید. در حقیقت ، التهابی که موجب اسم می شود راه های هوایی شما را بیش از حد حساس به دامنه وسیعی از برانگیزنده های محیطی می کند. اسم می تواند در هر سنی اتفاق افتد. اگر شما کمتر از 30 سال سن دارید، آسم شما احتمالا به وسیله آلرژن ها برانگیخته می شود.خیلی از مردم بالاتر از 30 سال با آسم همچنین حساس به ذرات موجود در هوا هستند. برای بعضی از افراد با آسم ، بخصوص بالغین مسن تر ، حساسیت های تنفسی به نظر نم آید که نقشی بازی کنند. در عوض در معرض تحریک کننده ها قرار گرفتن مانند ویروس ها، سیگار کشیدن، هوای سرد ، و حتی فشارهای هیجانی می تواند خس خس را برانگیزد. در بیشتر موارد اگرچه، آسم نتیجه ای از ترکیب پاسخ های حساسیتی و غیر حساسیتی است. شما ممکن است واکنش به یکی یا بیشتر از برانگیزنده های زیر داشته باشید:حساسیت زا ها ، مانند گرده ، سوسک حمام و کپک قارچی .

آلاینده ها ی هوا و محرک ها.

سیگار کشیدن و در محیطی که سیگار می کشند بودن.

عفونت های تنفسی ، شامل سرماخوردگی.

تلاش بدنی ، شامل ورزش.

هوای سرد.

برخی داروها ، شامل بتا بلوکرها ، آسپرین و دیگر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی.سولفیت ها – نگهدارنده هایی که به بعضی از غذاهای فاسد شدنی اضافه می شود.

  بیماری بازگشت مواد از معده به مریgasteroesophageal reflux(GERD) ، وضعیتی که در آن اسیدهای معده به داخل مری شما بر می گردد.GERD ممکن است حمله آسم را برانگیزد یا یک حمله را وخیم تر کند.

سینوزیت.


دانلود با لینک مستقیم


دانلودتحقیق درباره ی آسم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد