فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد آشنایی با نرم افزار اتوکد خانم آل طاهر

اختصاصی از فایل هلپ تحقیق در مورد آشنایی با نرم افزار اتوکد خانم آل طاهر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 68

 

آشنایی با

نرم افزار

Auto CAD

مقدمه :

امروزه باتوجه به پیشرفت های بسیاری که در زمینه ی علوم و فنون صورت گرفته دیگر نمی توان با استفاده از روش های قدیمی و دستی و بر روی کاغذ اقدام به طراحی نمود، زیرا طرح ها آنچنان پیچیده شده اند که اجرای آنها روی کاغذ بسیار وقت گیر و در بعضی موارد غیرممکن می باشد، درضمن پس از طراحی، اجرای آنها نیز با مشکل مواجه خواهد شد.

باتوجه به مطالب بیان شده نیاز به نرم افزاری که بتوان از آن در زمینه ی طراحی استفاده نمود احساس می شود. نرم افزارهای طراحی رایانه ای به طورکلی C AD نامیده می شوند، این کلمه مخفف کلمات انگلیسی Computer Aided Design به معنی طراحی به کمک رایانه می باشد، که توسط شرکت A uto Desk ساخته شده است.

آشنایی با محیط Auto CAD :

محیط نرم افزار اتوکد را باتوجه به دستورات مورد نیاز و سلایق شخصی می توان تنظیم نمود که از مهمترین نوارهای مورد استفاده در محیط اتوکد می توان به نوار ابزار

Layers , Modify , Drow و پنجره ی فرمان اشاره کرد.

ضمن اینکه می توان علاوه برسلایق شخصی ازطریق منوی T ools زیر منوی Options گزینه ی Dis play یک تعداد تغییرات همچون تغییر رنگ Back Ground را ایجاد نمود که برای این کار دکمه ی Colors را در این صفحه فشرده و درصفحه ی C olor Option رنگ دلخواه را برای آن در نظرمی گیریم، همچنین می توانیم رنگ دیگر قسمت های صفحه نمایش را با این پنجره تغییر دهیم.

پنجره فرمان درحین نقشه کشی راهنمایی های مفیدی پیرامون انجام هرفرمان ارائه می دهد و درپایین صفحه نرم افزار اتوکد قراردارد. نوارهای ابزاری که درحین انجام کاربه آنها نیاز پیدا می کنیم را می توان از طریق راست کلیک کردن بر روی یکی از دکمه های نوار ابزار و ظاهر شدن منوی Tool bars و انتخاب آنها از طریق این منو ظاهر سازیم.

تمام تنظیمات یاد شده امکان دارد توسط کاربر دیگری تغییر نمایدکه برای ممانعت از این کارمی توانیم Profile جدیدی برای خود تعریف نماییم. برای انجام این امرمی توانیم از طریق منوی Tools زیرمنوی Options گزینه ی Profiles اقدام نماییم.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد آشنایی با نرم افزار اتوکد خانم آل طاهر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد