فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مقایسه ویندوز xp و 2003

اختصاصی از فایل هلپ تحقیق در مورد مقایسه ویندوز xp و 2003 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 4

 

مقایسه ویندوز xp و 2003

مایکروسافت ویندوز سرورNT و ویندوز سرور 2000 را به صورت پیش فرض، غیر ایمن طراحی کرده است . گرچه مایکروسافت و ساز و کارهای امنیتی متعددی ایجاد کرده است ، اما نصب آنها به عهده کاربران است . این در حالی است که وقتی مایکرو سافت ویندوز 2003 را انتشارداد ، با این کار ، فلسفه جدید این است که باید به صورت پیش فرض ایمن باشد. این ایده بسیار خوبی است ، اما مایکروسافت نتوانست در ویندوز2003 آن را به طور کامل پیاده کند . با آن که ویندوز 2003 را انتشار داد ، با این کار ، فلسفه خود را تغییر داد. اما با انتشار و ساخت ویندوز xp بر این مسئله فایق آمد. هم اکنون برخی از ویژگی های ویندوز xp و ویندوز 2003 را بیان می کنیم تا به تفاوت های موجود پی ببریم.

ویژگی های ویندوز 20031- برای ویندوز سرور 2003 میتوانید در نقش یک کنترل کننده دامنه ( domin Contoller ) ، یک سرور عضو ( member server )، سرور پایه( )سرور فایل ( )، سرور پرینت ( ) ، سرور پایانه ( ) و یا حالت های متعدد دیگر عمل کند. یک سرور همچنین می تواند ترکیبی از این نقش ها را به عهده داشته باشد. 2- ویندوز2003 از ابزاری برخوردار است که محدوده امنیتی و ابزار تحلیل ( And Analysis Tool Security Configuration ) نامیده می شود . این ابزار به شما اجازه می دهد که خط مشی امنیتی جاری سرور را با خط مشی امنیتی لیست پایه که درون یک فایل الگو قرار دارد ، مقایسه کنید .

3- تغییر دادن اعتبارهای داخلی

سالها مایکرو سافت به شما توصیه کرده است که نام کاربر مدیر ا( Administrator account ) را تغییر دهید و قابلیت ایجاد کاربر میهمان ( Quest account ) را غیر فعال کنید تا به وضعیت امنیتی خوبی دست یابید. در ویندوز سرور 2003، به صورت پیش فرض ، قابلیت ایجاد کاربر مهمان غیر فعال شده است ، اما وظیفه تغییر نام مدیر سیستم همچنان بر عهده شما است . این تغییر نام ، ایده خوبی است زیرا هکر ها و مهاجمان معمولی سعی می کنند تا به ( Administrator account ) آسیب بر سانند . تعداد زیادی از ابزارهای هک وجود دارد که نام اصلی Administrator account را از طریق امتحان S I D پیدا می کنید .

Xp ویژگی های ویندوز ۱- کمک به حفاظت از کامپیوتر شما از پیوست های خطرناک ویندوزXP سرویس پک 2 با هشدار در مورد پیوست های نا امن ممکن از کامپیوتر شما در مقابل ویروس هایی که از طریق Internet Explorer , Outllook Express , Windows Messenger گسترش می یابند دفاع می کند. ۲- بهبود بخشیدن به امنیت شما بر روی وب از اطلاعات محرمانه شما بر روی فایل ها روی کامپیوتر شخصی تان بوسیله تنظیمات امنیتی نگهبانی و حفاظت می کند. ۳- پرهیز ازدانلود های نا امن تنظیم Internet Explorer Information Bar که در مورد دانلود های نا امن به شما هشدار می دهد و انتخاب را به شما واگذار میکند تا از دانلود آن فایل هائی که می توانند خطرناک باشند جلوگیری کنید. pop-up ۴- کاهش های آزار دهنده Internet Explorer pop-up Blocker جستجو و گردش در اینترنت را با کمک به شما در کاهش آگهی و تبلیغات نا خواسته و نوشته های pop-up وقتی که شما در حال وب گردی هستید برای شما لذت بخش تر میکند. Firewall ۵-بکار گیری دیواره آتش دیواره آتش قدرتمند ویندوز اینک در به صورت پیش فرض روشن است. این به حفاظت ویندوز XP در مقابل ویروس ها و کرم ها که در در اینترنت گسترده شده اند کمک میکند. ۶- به کار گیری تنظیمات امنیتی شما Windows security center جدید به شما اجازه میدهد تا به راحتی وضعیت امنیتی خود را بررسی کنید و بر تنظیمات امنیتی خود مدیریت کنید. ۷- دریافت جدیدترین بروز ترین بروزرسانی به آسانی افزوده شدن بروز رسانی اتوماتیک ویندوز ایکس پی بروز رسانی را راحت تر کرده است به علاوه اینکه اضافه شدن فناوری جدید به قسمت Help Dial-up customer بازدهی بروز رسانی ها را افزایش داده است. ۸- کمک به شما برای حفاظت از آدرس های پست الکترونیک باز سازی Outlook Express بوسیله محدود سازی آدرس ایمیل شما به کاهش ایمیل های ناخواسته به وسیله Spam ها کمک میکند. Wireless۹- به کار گیری فناوری بدون دردسر xpپشتیبانی از wireless را بهبود بخشیده و فرایند یافتن و وصل شدن به شبکه های بی سیم را برای شما در خانه یا سفر ساده کرده است.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مقایسه ویندوز xp و 2003
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد