دسته بندی : شیمی
فرمت فایل : Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word
قسمتی از محتوی متن ...
تعداد صفحات : 10 صفحه
تحقیق منشا کتاب : حفاظت از محیط زیست.
گندیده شدن یا کپک زدن یا خراب شدن چیزی : آغاز تخریب تدریجی است که یا هم اکنون زنده اند یا قبلا حیات داشته اند که کلا مواد عالی نامیده می شود .
می توانیم بقایای برگهای سال گذشته را در جنگل بر روی زمین مشاهده کنیم اینها نشانه های تخریب هستند ار گانیدسم های بسیار کوچک باعث تخریب می شوند ارگانیدسم نامی کو که هر موجود زنده ای داده می شود که گاهی میکروب نامیده می شود .
انها قارچها و باکتریها هستند برخی از قارچها وباکتریها بسیار کوچک اند برخی بهقدری کوچکند که تنها با میکروسکوپ قوی دیده می شوند قسمت اصلی یک قارچ زیرزمین است بنابراین بخش اعظم آن را نمی توانیم ببینیم بیشتر قارچهای طبقه ای داخل درختان به وجود و از چوب تغذیه میکنند برخی از باکتریها مارا بیمار میکنند آنها نوعی از ارگانیدسمهایند که باعث مسمومیت غذائی و سیاه سرفه می شوند باکتریها در همه جا هستند در خاک وآب بر روی درختان در آشپزخانه و حتی خانه خودمان بیابیم .
قارچهای خوراکی متعلق به گروه بزرگی به نام قارچها می باشند قارچها برای غذا سازی به نور احتیاج ندارند و در مکانهای مرطوب زندگی می کنند و همه قارچها از مواد آلی تغذ یه می کنند .
هنگامی که قارچها و باکتریها از مواد آلی مرده تغذیه کنند نامیده می شود .
باکتریها و قارچها چون دهان ندارند نمی توانند همانند جانوران غذا بخورند اگر بخواهیم مواد غذائی را تازه نگه داریم باید به گونه ای با مواد غذائی رفتار شود که باکتریها و قارچها در آنها رشد نکنند روشهائی برای نگه داری مواد غذایی وجود دارد .
امروزه شایع ترین روش انجماد مواد غذایی است چنانچه دما به حد کافی ژایین باشد رشد باکتریها و قارچها متوقف می شود .
خشک کردن روش رایج دیگری برای نگه داری مواد غذایی است در این روش تا جایی که امکان دارد آب موجود در مواد غذایی گرفته می شود و چنانچه این مواد غذایی را در ظروف سربسته به منظور از جلوگیری از ورود رطوبت نگه داری کنیم .
مواد غذایی که بدین وسیله نگهداری می شود عبارتند از سوژ – سبزیجات ، میوه و شیر و غلات روش دیگر نگهداری مواد غذایی عبارت است از افزودن مواد نگه دارنده به منظور جلوگیری از تغزیه باکتریها و قارچ ها این مواد نگه دارنده عبارتند از شکر در مربا – سرکه در ترشی سازی – نمک در تهیه ژامبون _( عمل آوری پرتو گاما هم عامل دیگری است که در نگه داری مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث می شود که علیه میکروبهای موجود در مواد غذلیی از بین بروند برخی مواقع باکتریها مفیدند به عنوان مثال در حرفه پنیر سازی و ماست بندی در تولید کود و حتی در تصفیه فاضلاب در تولید مفید و جود دارد قادر است از نفت تغزیه کند .
سرکه فراورده ای است که در نتیجه تخمیر الکل و سپس استیکی مایعهای قند دار فعل و انفعالاتی مخمرهای موجود در مایع حاصل می شود که عبارت است از باقی مانده گیاهان توسط جانورانکوچک باغچه ای هماند کرم خاکی و خرخاکی فردی شوند و حتی برخی از آنها توسط باکتریها و قارچها خردتر از آن هم می گردند گاهی اوقات کود خاک برگ هم نامیده می شود .
هنگامی که قالب کود ساخته شد تقریبا تمام مواد آلی موجود در خانه یا باغچه را می توان به کود تبدیل کرد .
متن بالا فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.شما بعد از پرداخت آنلاین فایل را فورا دانلود نمایید
بعد از پرداخت ، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.
دانلود حفاظت از محیط زیست