لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:powerpoint (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد اسلاید:39
خواص آب
ترکیب شیمیایی
خواص فیزیکی و شیمیایی
آب خاصیت چسبندگی دارد که دلیل آن وجود باندهای هیدروژنی است. این باندها باعث میشوند که ذرات آب محکم به هم بچسبند و در مقابل نیروهای خارجی که تمایل به شکستن این باندها را دارند، مقاومت کنند. این اتصالات در سطح آب ایجاد صفحهای را مینماید که دارای قدرت کافی برای نگهداشتن اجسام در سطح است. به این پدیده، کشش سطحی گویند. خاصیت چسبندگی آب نیز مسئول ایجاد ویسکوزیته آب است. ویسکوزیته نشانگر نیرویی است که برای جداکردن ملکولها لازم میباشد تا به اجسام اجازه عبور از آن مایع داده شود. این نیرو با کاهش دما، افزایش مییابد. اگر شوری را بالا ببریم نیز این نیرو زیاد میشود.
اصول احداث و منابع تأمین آب مراکز تکثیر قزلآلا
ماهیان سرد آبی عمدتاً در استخرهایی با سازههای بتنی پرورش داده میشوند و هزینههای ساخت این واحدها مبالغ قابلتوجهی را به خود اختصاص میدهد. بنابراین باید کمال دقت در مکانیابی جهت احداث این مراکز صورت گیرد و به عواملی که در این امر تأثیر گذارند به خوبی توجه شود تا از هدررفتن سرمایهها جلوگیری به عمل آید. در انتخاب مکان مناسب جهت احداث مراکز تکثیر ماهیان سرد آبی دو دسته از عوامل به شرح زیر باید مورد توجه قرار گیرد:
عوامل اصلی
آن دسته از عواملی هستند که در صورت فراهمنبودن این شرایط باید از احداث مزرعه یا مرکز تکثیر در آن محل صرفنظر کرد و یا عملیات احداث با هزینههای بسیار زیادی همراه است و یا تولید مناسبی را نمیتوان در این شرایط انتظار داشت. مهمترین این عوامل به شرح زیر میباشند:
- آب - خاک - توپوگرافی زمین
بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی