
فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات19صفحه
مقدمه:
اساس صنعت گوشت اعمال یک یا چند روش از روشهای نگهداری بر روی گوشت تازه می باشد تا ضمن افزایش عمر ماندگاری محصول، ارزش غذایی و کیفیت آن حفظ شود.
فراوری به تمام فرآیندهایی اطلاق می شود که در تغییر دادن گوشت تازه دخالت دارند به استثنای چرخ کردن ساده، برش دادن و مخلوط کردن. از جمله روش هایی که در مورد گوشت کاربرد دارد می توان از سرد کردن، منجمد کردن، حرارت دادن، نمک زدن، دود دادن، کنسرو کردن، خشک کردن، استفاده از مواد افزودنی (مواد شیمیایی)، آنزیم ها و اشعه دادن (پرتو) را نام برد.
اهداف فراوری گوشت:
- افزایش shelf life به حفظ و ارزش غذایی.
- ایجاد تنوع و تولید فراوردهای گوشتی متنوع و مختلف.
- عرضه پروتئین های حیوانی با قیمت کمتر: فرآورده هایی از گوشت که 30 تا 70 درصد گوشت و بقیه آن از موادی است که ارزش غذایی بالایی دارند مثل کازئین، سویا، شیر خشک و ..... ضمن اینکه قیمت این فراورده از گوشت کمتر می شود ولی ارزش تغذیه بالاتری دارد.
تحقیق درباره صنعت گوشت