فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درباره روماتیسم

اختصاصی از فایل هلپ دانلود تحقیق کامل درباره روماتیسم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

 

روماتیسم

روماتیسم نوع بیماریست گوناگون که میتواند حاد یا مزمن باشد ولی بیشتر در سطح مفصل ها جای میگیرند و وجه اشتراک آنها تورم و درد مفاصل بوده وعامل این مرض میتواند یک وایرس یا سترپتوکوک باشد. این بیماری بیشتر از 284 نوع مختلف داشته که بعضی شان خوب کنترول میگردتد، بعضی شان واقعآ به دوا جواب نمیدهند، تعداد شان هم خطرناک اند که اگر شخص مبتلا به آن گردد متاسفانه جانش را از دست میدهد و چند نوع آنهم طوری هستند که فرد مبتلا به این مرض هیچ راه حلی ندارند فقط درد دارند که درد شان باید کنترول گردند پس تحقیقات در باره این بیماری گوناگون از سال 1977 جنبه اکادمیک پیدا کرد. البته یکی از جمله انواع این بیماری که در اثر رطوبت زیاد هوا دچار افراد میگردد و مفاصل شان را تغیر شکل میدهد بنام روماتیسم حاد مفصلی یاد میشود.

روماتیسم حاد مفصلی (Acute Articular Rheumatoid ):متخصصین امروزه معتقد بر آن اند که عامل این مرض نیز وایرس بوده با بروز تب و درد مفاصل ظاهر گردیده و تا چندین ماه طول میکشد. این مرض در جریان 5 تا 15 سالگی بروز کرده و تا چندین سال امکان بازگشت آن وجود دارد بنابرین یک عارضه ایست که خود به تغیر شکل مفصل ها می پردازد ولی انواع دیگر این مرض نیز هستند که خصوصیات فوق را ندارند اما کار های دیگر را میکنند مثلا بیماری روماتیسم قلبی (Heart Rheumatoid ) روماتیسم است که در آن دریچه های قلب توسط تب روماتیسمی آسیب میبیند این عارضه بین سنین 2 تا 52 سالگی اتفاق می افتد و این افراد کسانی هستند که عفونت در گلوی شان، حلق یا ریه شان بدلیل مکروب سترپتوکوک (Streptococcal) پیدا کردند که اگر معالجه درست نشوند و داکتر هم متوجه نشود که شخص دچار این مکروب شده است – مریض تب کرده آن وقت معالجه می گردد اما آن مکروب در بدن باقیمانده و ترشحات را ایجاد میکند که بتدریج بالای قلب،کلیه و یا بالای هردوی آن ها اثر میکند. فرضآ یک طفل ایکه در سنین بسیار پائین گرفتار این مکروب بوده وقتی در سن هفت سالگی میرسد که نباید فشار خونش از 12 بالا باشد دفعتآ متوجه میشوند که فشار خونش به 28 رسیده آنجا میفهمند که این طفل در سنین پائین یک ناراحتی گلو دردی داشته که داکتر متوجه نشده یا تجربه نداشته و برایش دوای مخصوصی تجویز نکردند حالا طفل دارای فشار خون بلند بوده و یا هم ناراحتی کلیه دارد. البته وقتی زمان می گذرد معالجه خیلی مشکل شده در نتیجه جراحی قلب،جراحی کلیه و پیوند کلیه را انجام میدهند یعنی گرده طفلی دیگری را برایش پیوند میزنند چرا که در روز اول یک گلو دردی ساده را متوجه نشده و معالجه نتوانستند. افرادیکه در مورد این مرض اطلاعات کافی دارند احتمال بیشتروجود دارد که خود شان مانع این مرض شوند ویا اینکه دیگران را رهنمائی نمایند تا گرفتار این مرض نشوند.

اگر در خانواده تان یا کسانیکه در بین سنین 2 تا 52 سال هستند چنانچه گلو درد، سینوزیت (سینوس های شان چرک دارند-affected sinus ) یا صرفه میکنند یه یاد داشته باشید که این ها را حتما به داکتر مراجعه دهید و مهمتر از همه اینکه باید ترشحات بینی و گلوی شان را به لابراتوار روان کنید تا کشت نمایند و در آزمایشگاه آنرا کشت نموده در صورتیکه سترپتوکوک در آن دیده شود آنرا برای معالجه به متخصص گذارش دهید ولی اگر همین روش به همین سادگی انجام نگیرد و یا اگر آن سترپتوکوک به قلب یا کلیه بزند اول اینکه سنش دیگر طولانی نیست در همان 20 -40 سال زندگی یا در خانه یا در شفاخانه خوابیده است پس بنابرین اگر غفونتی بالا از گردن برایتان ایجاد گردید ترشحات آنرا قبل از خوردن هر نوع Antibiotic به آزمایشگاه روان کنید و طبق نتیجه آن دوا تجویز گردد.

متخصصین که فعلا بالای بیماری های روماتیسمی تحقیق می نمایند به این نتیجه رسیده اند که 21-25 علل می تواند بیماری های روماتیسمی را ایجاد نمایتد که بنده صرف پنج عللی را که 75 فیصد متخصصین آنرا قبول دارند ذکر مینمایم .

اول-این بیماری ها ارثی است، دوم-علل محیطی (آب و هوا) دارد یعنی در جاهایکه رطوبت هوا بیشتر باشد بیماری های روماتیسمی در آنجا بیشتر پیدا میگردد البته در دانشگاه هایکه بالای این مرض تحقیق دارند به این نتیجه رسیده اند که حتی در جا هایکه دریا هم نیست و هوا خشک است باز هم این مرض فراوان دیده میشود، سوم-مسئله سن و سال یعنی خانم ها بیشتر در سنین 36 تا38 سالگی دچار این بیماری و مخصوصآ آرتروز (سائیدگی استخوان) میشوند اما آقایان از سنین 40 سالگی به بعد گریبانگیر بیماری روماتیسم میشوند ، پنچم-مهمترین علل آن Arrhythmia است یعنی وارد کردن فشار یا حرکات آنی بر بدن مانند اطفالیکه خیز می پرند. اینها 20 فیصد شان مبتلا به روماتسم میشوند پس که نگذارید اطفال تان این عمل را اجرا نمایند، افرادیکه روزانه بیشتر از هشت ساعت کار میکنند، کسانیکه چیز های سنگین بلند مینمایند، خانم های که چندین بار حامله میشوند و باز در زمان بارداری کار های سنگین انجام میدهند و یا اگر دفعات حاملگی بیشتر باشد بیشتر گرفتار این مرض میشوند، خانم ها و آقایانیکه چندین بار تحت عمل جراحی قرار میگبرند دامن گیر روماتیسم هم هستند.

بنابرین باید خیلی متوجه باشید چرا که برای همه انواع این بیماری علت نداریم فرضآ در مورد آرتروز، در مورد روماتیسم های مفصلی که مفصل ها عوض میگردند – نمیدانیم.

روماتیسم مفصلی

روماتیسم مفصلی بیماریی است که سبب درگیری مفاصل می شود. این بیماری منجر به بروز سفتی و درد و تورم مفاصل می شود. اگر یک زانو یا دست مبتلا به این بیماری شود سایر مفاصل نیز درگیر خواهند شد. این بیماری معمولاً بیش از یک مفصل را درگیر کرده و هر مفصلی را دچار می کند. بیماران مبتلا به این بیماری معمولاً احساس خستگی داشته و گاهی اوقات دچار تب می شوند.

بعضی از افراد فقط برای چند ماه یا یک سال یا نهایتاً دو سال مبتلا به این بیماری بوده و بعد از طی این دوره بدون ایجاد هیچگونه ضایعه ای، بیماری رفع می شود. بعضی دیگر نیز گاهگاهی دچار علائم بوده و گاهی بهبود می یابند. در بعضی افراد نیز ممکن است بیماری بسیار شدید بوده و برای سالها یا تمام عمر باقی بماند. این فرم بیماری منجر به بروز صدمات شدید به مفاصل می شود.

چه کسانی به این بیماری دچار می شوند ؟

هر کسی می تواند به این بیماری دچار شود، اما بنظر می رسد که این بیماری در زنان شایعتر باشد. این بیماری معمولاً در میانسالی شروع شده و در سنین پیری شایعتر است. اما کودکان و جوانان نیز ممکن است به آن مبتلا شوند.

علل روماتیسم مفصلی چیست ؟

علل اصلی بروز این بیماری هنوز بطور کامل شناخته نشده است. اما می دانند که در این بیماری سیستم ایمنی فرد علیه بافتهای بدن وی وارد عمل می شوند. عللی که تصور می شود فرد را مستعد بروز این بیماری می کند شامل ژنتیک ، محیط و هورمونها می باشند.

تشخیص این بیماری چگونه است؟

تشخیص این بیماری با مراجعه به پزشک میسر خواهد شد. البته تشخیص این بیماری راحت نیست زیرا آزمایش دقیقی جهت تشخیص این بیماری وجود ندارد، علائم این بیماری مشابه بیماریهای دیگر است و ایجاد کامل علائم، مدت زمان زیادی طول می کشد. اما جهت تشخیص مجموعه ای، از اخذ شرح حال، معاینات بالینی ، عکسبرداری و تستهای آزمایشگاهی کمک کننده می باشند.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درباره روماتیسم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد