فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

اختصاصی از فایل هلپ پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات


پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 28 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

•محصولات غلات (نان ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ...) از مشهورترین محصولاتی هستند که در میان تمام طبقات جامعه به طور نزدیک مصرف می شوند .

 

•بنابراین این محصولات باید کاملا طبیعی ، با کیفیت تغذیه ای خوب وبا قیمتی که در حد توان تمام قشرهای جامعه باشد ، عرضه شود.
•بیشتر محصولات غلات امروزه به عنوان منبعی برای بالابردن ارزش تغذیه ای ، جهت ایجاد تنوع به کار می روند.

 

•فیبرهای رژیمی نقش بسیار مهمی در تغذیه ایفا می کنند.

 

•این فیبرها شامل سلولز ، همی سلولز،لیگنین، صمغ و موسیلاژ هستند.

 

•فیبر رژیمی تشکیل شده از فیبر رژیمی کل total dietary fiber) ) که به دسته زیر تقسیم می شوند :

1- فیبرهای محلول (SDF )               مشهورند در بالابردن فشار خون

2- فیبرهای غیر محلول (IDF )            مشهورند در کاهش خطر سرطان کولون

•منابع متنوع از فیبرها جهت استفاده در غذاهای مختلف برای بالابردن محتوای فیبر آنها به دست آمده است.
•این منابع شامل سبوس گندم ، جو ، جو دوسر ، برنج وذرت است
•اخیرا مطالعات نشان داده استفاده از پس مانده تقطیر نارگیل به عنوان یک منبع فیبر رژیمی در آماده سازی کیک و کلوچه بدون تأثیر بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد