فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره کنسرو سازی

اختصاصی از فایل هلپ مقاله درباره کنسرو سازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره کنسرو سازی


مقاله درباره کنسرو سازی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 فرمت فایل:word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  تعداد صفحات:140

فهرست مطالب

عنوان                                    صفحه

تاریخچه                                   1

قوطیهای فلزی                                 2

شستشوی گوجه فرنگی                        3

پاستوریزاسیون                            6

کارتن گذاری و انبار کردن قوطیها                      8

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها                        9

پاستوریزاتورها                               13

فوندانسیون زیر دستگاه ها                         15

نا خالصیهای آب و اثرات آن                        16

روشهای حذف عوامل ناخواسته از آب                  17

بهداشتی و ضد عفونی کردن آب                       18

اثرات کلر                                19

انواع روشهای کلرینه کردن آب                      20

نقش و اهمیت تصفیه آب                         22

تصفیه آب در کارخانه کنسرو قائمشهر                    23

سیستم فاضلاب                              24

بخار آب در کنسرو سازی                        28

کیفیت بخار آب                                29

 

عنوان                                     صفحه

موارد کاربرد بخار آب در تولید رب                     31

سیستم تخلیه زباله                            34

بهداشت کارکنان                               35

خانه بهداشت                                  37

قرنطینه                                  39

آزمایشگاه                                41

سیستم تهویه                                  42

فرمولاسیون کلی محصول                          45

انواع نمک                                46

اسید های آلی                                 47

شکل و ابعاد قوطی                             50

استاندارد های قوطی کنسرو                         51

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها                        60

فوندانسیون زیر دستگاه                        67

تعیین قلیائیت                                69

PH آب                                71

بازرسی قوطیها پس از باز کردن                     76

آزمایشها و ارزیابی حلب ورق                       78

کنسرو سازی                               81

عنوان                                     صفحه

تاریخچه کنسرو سازی                           82

مراحل تهیه کنسروماهی                         85

سکوی تخلیه                               86

آماده سازی اولیه ماهی                        88

اتوکلاد                                   95

کمترل کیفیت ماهی                             98

اندازه گیری اسید چرب آزاد                        99

آزمونهای میکروبیولوژی                        103

حد مجاز آلودگی های میکروبی ماهی                      106

فساد در قوطی های کنسرو ماهی                      110

روش گرم خانه گذاری                           112

فساد شیمیائی کنسرو ماهی                          113

مشکلات تکنیکی در تهیه کنسرو تون                       114

اندازه گیری                              121

آزمونهای لاک قوطی                             128

آزمونهای ورق قوطی                            133

راندمان تولید کنسرو ماهی                         135                                              

 

تاریخچه:

نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال   1311هجری شمسی تاسیس ودر سال 1321اولین بهره برداری آن شروع گردید.                                                            

این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات    نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد.

از سال1346به شرکت سهامی کارخانجات اتکاواگذار گردیدو از آن زمان تا کنون تحت نظر کارخانجات اتکا اداره می شود.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره کنسرو سازی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد