کار آفرینی با فرمت Doc صفحات 25
شرح کسب و کار
تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با قیمت ارزان و هم به سادگی به آن دست یابند هم از خاصیت هایی که دارد بتوانند استفاده کنند و هدف از این طرح این است که مردم بتوانند از گوشت هایی که بدنشان به ویتامین ها و پروتئین هایش نیاز دارد استفاده کنند و به سادگی به آن دست یابد.
الف) چشم انداز: ما می خواهیم عرضه کننده گوشت شترمرغ به بازار شویم و از این طریق همه بتوانند استفاده کنند با قیمت مناسب و دسترسی آسان
مأموریت: این است که مشتریان بتوانند از این کنسرو را با قیمت کم خوشمزه و آسان و کاملاً سالم و بهداشتی بهره مند شود.
ب) بازار هدف و مشتریان بالقوه
مشتریان چه کسانی هستند؟ مشتریان تمام افراد جامعه هستند که می خواهند از این محصول استفاده کنند.
چرا در یک بازار رقابت محصول شما را می خرند؟ چون محصول در بازار نیست و هم سالم بهداشتی قیمت مناسب و هم محصولیست که مشتریان شاید نتوانند آن را به راحتی پیدا کنند.
ویژگی منحصر به فرد محصول شما چیست؟ اینکه برای اولین بار در بازارست و مردم میل دارند که چنین محصولی را استفاده کنند اما به دلیل گران بودن و یا عدم دسترسی نتوانسته اند آن را تهیه کنند ولی الان با قیمت مناسب و دسترسی آسان به دست می آورند.
رقبا: رقبا کسانی هستند که از آمدن این محصول به بازار سعی می کنند محصول را بد نشان دهند و یا محصول خود را بیشتر در بازار توسعه دهند تا محصول آنها در نظر مردم بیشتر شود و فروش محصول خود را در بازار افزایش دهند و این محصول روند رشد بسیار خوب و رشد آن در بازار بسیار زیاد است چون یک محصول منحصر به فرد است و جز یکی از محصولاتی است که مردم تا حالا از آن استفاده نکرده اند.
ج) برنامه ها:
اهداف
شخص مورد نظر
زمان رسیدن به هدف
مکان
هزینه
توضیحات
1- تأسیس کارخانه کنسروسازی
مدیر اجرایی
6 ماه بعد از تأسیس شرکت
خراسان رضوی
300 میلیون
تأمین هزینه ها با استفاده از وام های بانکی و سرمایه های سهامداران
2- توزیع محصولات در سطح استانهای خراسان
مدیر بخش بازاریابی و تبلیغات
1 سال بعد از تأسیس شرکت
استانهای کشور
100 میلیون
افتتاح سایت اینترنتی تبلیغ شبکه ی تلویزیونی استان و روزنامه ها
3- توزیع در سطح کشور
بازاریابی و تبلیغات
3 سال بعد از تأسیس
سطح کشور
200 میلیون
تبلیغ در سطح کشور به وسیله ی تلویزیون و روزنامه ها و قرعه کشی جوایز مختلف برای جلب مشتری
4- تأسیس شعبه ی 2 کارخانه
مدیر اجرایی
5 سال بعد از تأسیس شرکت
غرب کشور
300 میلیون
افزایش تولید و کاهش هزینه های حمل و نقل
5- صادر کردن محصولات به کشورهای همسایه
مدیر بخش بازاریابی و تبلیغات
7 سال بعد از تأسیس شرکت
کشورهای همسایه
200 میلیون
تبلیغ در رسانه های گروهی کشورهای همسایه و بهبود کیفیت
قیمت گذاری
استراتژی خود را جهت تعیین قیمت نهایی محصولات بیان نماید به هزینه های عده ای که تولید محصول شما را تحت تأثیر قرار می دهد
قیمت گذاری یک کالا و یا خدمت تابعی است از:
نیروی کار مستقیم: تعداد کارگران، هزینه های مالی، هزینه های تهیه ماشین آلات و تجهیزات
مواد اولیه: 1- گوشت شترمرغ 200 گرمß 2600 تومان. قیمت هر قوطی= 50 تومان- مواد افزودنی= 100 تومان
سربار و یا هزینه های غیرمستقیم تولید: هزینه های متفرقه مثل حقوق کارمندان و کارگران، حمل و نقل= 200
قیمت تمام شده= 2950 تومان+ 10٪ سود که می شود 295= قیمت کلی فروش 3245 تومان
قیتمی که کالا دست مشتری می رسد 3245 + 20٪ سود= 3894 = {649}
تهیه گوشت شترمرغ