دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل: ppt _ pptx
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 34 صفحه
ارائه کنندگان: رقیه اسدی مریم موسوی عزیز قاسمی رضیه حسینی بهاره ذبیحی زهرا ابراهیمی فر EXTRACTION استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است.
در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود.
خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد.
استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها اکسترکشن در روغن کاربرد استخراج : هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و ...
روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند ⟵ حلال آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال انواع حلال ها : معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد : نیشکرها ، چغندرقندها ⟵ تکه های نازک خرد شده خشکبار ⟵ آسیاب کردن دانه ها دانه های قهوه ⟵ بو داده و سپس آسیاب می کنند.
انواع استخراج 2- ضد جریان رایج ترین روش برای عمل آوردن مقادیر کوچک مواد به کار می رود.
حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند.
استخراج با سیال های فوق بحرانی : سیال های فوق بحرانی دارای ویژگی های یگانه ای هستند که در دما و فشار بسیار بالا رخ می دهد.
آنها را به گونهای آماده می کنند که بتوان گونه های گزینشی از یک مخلوط را جدا کنند.
زمینه جداسازی : رازک کافئین ادویه ها اسید چرب و کانی ها ترکیبات معطر و رنگریزه های طبیعی ( قرمز و زرد ) چگونگی کاربرد آن در خشک کردن است.
درخشک کردن ماده غذایی چون احتمال دارد در بافت آن تغییر فیزیکی و شیمیایی پدید آید این روش می تواند از بروز چنین مشکلی جلوگیری کند.
زیرا در این روش بدون آنکه آب به بخار تبدیل شود خشک می شود.
نحوه ی استخراج : ماده غذایی ← شیرهای چرخان ← انباره ی استخراج ← تنظیم دما و فشار ← پایین آمدن از انباره ← استفاده از مبدل حرارتی برای کاهش دمای حلال و ماده ی غذایی ← جدا کننده ( عصاره از حلال جدا می شود ).
فشار نباید از فشار بحرانی کمتر باشد چون احتمال کیفیت محصول نهائی وجود دارد.
نکته : روغن موجود در دانه های روغنی را به کمک پرس کردن و یا حلال استخراج می کنند.
نخستین مرحله : تمیز کردن ، آماده سازی ، پوست کندن،ورقه ورقه کردن و ...
انواع پرس ها : مداوم ( پرسهای حلزونی یا مارپیچی ) غیر مداوم ( پرس هیدورلیک ) استخراج روغن از دانه های روغنی 1- غیر مداوم : نیروی محرکه این پرس از طریق پمپی که روغن های معدنی را به حرکت در می آورد تأمین می شود.
به منظور هدایت روغن استحصالی لوله های مشبکی در داخل هر محفظه پرس تعبیه شده است.
قابلیت پرس : واریته بافت میزان رسیدگی و فلوس نکته : افزایش سریع فشار باعث کاهش راندمان خروج مایع می شود.
ویسکوزیته عامل مهمی است که جهت کاهش آن و بالطبع افزایش سرعت پرس از آنزیم های یکتوکتیب استفاده می شود.
2- مداوم : این رو
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی