کارآموزی شرکت ویتانا برای رشته صنایع غذایی که تولید بیسکویت مادر و نان سوخاری و .. را انجام میدهد ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 35 صفحه
تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مسـاحت 40 هـزار مترمربـع در کیلـومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچـی بـوده کـه در ابتـدای امـر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصـاً بیسـکویت مـادر بـوده اسـت و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشین آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولیـد کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تـافی وآبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راسـتا شـرکت بـا پوشـش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانـه مبـادرت ورزیده است.
فهرست مطالب
تاریخچه .........................
خط تولید .............................
سیلوی آرد .........................
آسیا کردن ضایعات ....................
شکر ..........................
روغن ...............................
سالن خمیرزنی .............................
انواع خمیرها و سیستم ها .................
بسته بندی بیسکویتت .......................
ویژگی بیسکویت .........................
نان سوخاری ...........................
بسته بندی نان سوخاری ..................
ویژگی نان سوخاری ................
بخش میکروبشناسی ..............
آزمایش آب .................
تستهای تأییدی، تکمیلی ....................
شمارش کلی میکروبها ...................
بخش کنترل کیفی .....................
آزمایشگاه شیمی ......................
آزمایشات آرد ...................
آزمایشات آب ......................
آزمایشات روغن ......................
کارآموزی شرکت ویتانا برای رشته صنایع غذایی