فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم گوارشی یا هاضمه

اختصاصی از فایل هلپ دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم گوارشی یا هاضمه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم گوارشی یا هاضمه


دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم گوارشی یا هاضمه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 8

 

سیستم گوارشی یا هاضمه

معمولاً این رنگدانه ها در ملانوفاژهایی وجود دارند که خود این ملانوفاژها با یکدیگر ایجاد بسته های کوچک محلولی توده مانند می کنند، و این توده ها حاوی رنگدانه های قهوه ای کاملاً تیره می باشند. در برخی از گونه ها یا نمونه ها، کبد (جکیدگاه) در تارهای تنگی که از یک سیاهرگ مرکزی با دیواره باریک و تنگ به سمت بیرون متشعشع می شد، آراسته شده و تشکیل می شود. آن دارای یک یا چند سیاهرگ سه تایی است و شامل یک شاخة مویرگی مربوط به سرخرگ درون کبد و یا یا چندین مجرای زرد آب می باشد (مثلا تمامی پستانداران). در گونه های د یگر سیاهرگهای مرکزی بطور اتفاقی در داخل جگر پخش شده اند و بیش از یک سیاهرگ سه تایی و یا عضو سه گانه با چندین مویرگ و راه  باریکه های زردآب و یا مجراها حاضر می باشند. یک ترکیبی از محلولهای کبدی و بافتهای مربوط به لوزالمعده در اکثر ماهیها و برخی از دوزیستان و خزندگان وجود دارد که تشکیل قسمت کبدی لوزالمعده می دهد.

  1. 76 کبد (خوک) : لبدل (مقطع کوچکی) کبدی heaxagonal بر علیه لایه های نبری از بافت پیوندی میان لبولی به تصویر کشیده شده است. 1- سیاهرگهای مرکرمی. سه رنگ مربوط به masson
  2. 77 کبد (گاونر) : (1) محلولهای کبدی ردیف شده به صورت طناب (2) سینوسهایی که بوسیله سلولهای آندوتلیال ردیف شده اند ماکروفازها به درون آنها باز می شوند (3) وریدهای مرکزی. نیفرانین (مادة رنگی زعفرانی) هماتوکسیلون .
  3. 78 وریدهای باب (پرتال) (سه تایی یا triad) (گوسفند) (1) شاخه ای از مجرا و کانال صفراوی (2) شریان کبدی (3) گره های لنفاوی (4) سیاهرگهای پرتال کبدی (5) بندهای کبدی (6) سینوسها. 125* H&E
  4. 79 کبد (سگ) ماکروفازها کربن تزریقی را جذب کرده اند و مانند نقاط سیاهی بین بندهای محلولهای کبدی ظاهر شده اند. کربن تزریق شده به همراه H&E.
  5. 80 کبد (سگ) : سلولهای کبدی در طناب یا بندهای جوش خورده قرار گرفته اند و بر علیه سینوسهایی که بوسیلة ماکروفازها (با فلش نشان داده شده) مرتب شده اند، جدا می گردند.

ارتباطهای کلینیکی: کبد با نقش حیاتی محوری اش در پردازش مواد حمل شده از روده از طریق سیستم پرتال، در معرض فاکتورهای سمی قرار دارد و اساساً میکروارگانهای مفسر که از روده عبور می کنند با او در ارتباط هستند.

بیماریهای متابولیسمی یا تغذیه ای (8.81) ، بیماریها عفونی (8.84) نئوپلازیا (8.82) هم نوع موضعی آن و هم نوع جابه جا شونده آن همگی می توانند بر کبد تأثیر بگذارند. التهابات کبد به هپاتیت معروف است (8.83). چربیهای هپاتیتی و چربی ذخیره شدة بیش از حد در کبد به عنوان یک مشکل کلینیکی در حیوانات چاق مشاهده می شود که تحت فشارهای فیزیکی است، اغلب مادیانهای حامله و گله گاوهای شیرده بعد از زایمان همچنین میشهایی که دوقلو حامله هستند و آنهم در حاملگی اواخر خود دارای این عوارض می باشند. جابجایی مقدار زیادی از تری گلیسیرد ایجاد اسیدهای چرب می کنند تا در کبد، ماورای ظرفیت محلول آن یعنی بیشتر از چیزی را که با آن سروکار دارد، حاضر باشند. این مشکل احتمالاً سریعاً مهلک و کشنده می گردد و موجب مرگهای ناگهانی می شود چون شکافها و گسیختگی های کبدی معول و عادی نیستند. کبد ظرفیت بالایی برای تولید مجدد توده های کبدی یا هپاتیتی دارد اما تصلب بافتها نیز به عنوان یکی از مشخصات واکنش کبد در برابر زخمهای مزمن می باشد. هرگونه جراحت مزمنی خود برای مدرن بافتهای کبدی در برخی از تکامل و تکوینهای بافتی کافی است، اما اگر تصلب بافتها پیشرفته باشد می تواند هنگام شرایط نامناسب و یا زمانیکه آسیبهای اولیه شدید بوده و موجب برانگیختن واکنش گسترده می شود، بیشتر پیشرفت کند. هنگام شرایط نامناسب و یا زمانیکه آسیبهای اولیه شدید بوده و موجب برانگیختن واکنش گسترده می شود بیشتر پیشرفت کند. جگر یا کبد یک سگ با نارحتی های جگر بصورت ذرات کروی شکل (8.84) نشان میدهد که یک تصلب بافت پیشرفته وجود دارد که در آن طراحی و حالت نرمال کبد از بین رفته سلولها که گروههای کوچکی تقسیم شده اند که بر علیه بافتهای لیفی محاصره شده اند.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم گوارشی یا هاضمه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد