فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

Associations of working models of the self and other with Cloninger’s personality dimentions

اختصاصی از فایل هلپ Associations of working models of the self and other with Cloninger’s personality dimentions دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود رایگان مقاله انگلیسی اصلی

پیوندهای مدلهای کار خود و دیگران با ابعاد شخصیت کلونینگر

چکیده: 

مقاله کنونی به بررسی پیوندهای موجود مدلهای کاری خود و دیگران به عنوان یکی از مفاهیم کلیدی تئوری وابستگی بولبی  با هفت بعد از مدل شخصیت کلانینگر پرداخته است. افراد شرکت کننده 542 داوطلب شرکت سالم ژاپنی بودند. مدلهای کار خود و دیگران توسط پرسشنامه معیارهای رابطه مورد ارزیابی قرار گرفتند و هفت بعد شخصیت توسط فهرست ویژگی و روحیات مورد ارزیابی قرار گرفتند. در تحلیل همبستگی، مدل خودیت ارتباط قوی با خودمستقیم بودن (SD) و دومی ارتباط قوی با اجتناب از آسیب (HA) داشتند درحالیکه مدل دیگری بیشترین ارتباط را با مشارکت و همکاری (C) و دومی ارتباط قوی با وابستگی به پاداش (RD) داشتند. در تحلیل جزء اصلی، مدل خودیت گروهی را با SD و HA شکل داد درحالیکه مدل دیگر گروهی را با C و RD شکل داد. در مطالعه کنونی پیشنهاد میشود که مدل خودیت در SD و HA انعکاس داده میشود درحالیکه مدل دیگری در C و RD انعکاس پیدا میکند.

1). مقدمه: 

مطابق با تئوری وابستگی بولبی، برای بدست آوردن و حصول به احساس امنیت انسانها دربرگیرنده مجموعه ای از رفتارهاست که نتیجه حفظ نزدیکی با شخص موردنظر به عنوان فرد قویتر یا عاقلتر میباشد. این رفتارهای وابستگی عمدتا به صورت برتر و غالب در دوران اولیه کودکی بین یک کودک و والدین مشاهده میشوند اگرچه این رفتارها در طول زندگی به واسطه دامنه و شدت افزون یافته دوام و پایداری پیدا میکنند. زمانیکه والدین پاسخ داده و مراقبت را تامین میکند، یک کودک موافقت میکند تا رفتارهای وابستگی را از خود نشان دهد و محیط اطراف خود را مورد کنکاش قرار دهد درحالیکه توسط والدین خود تحت نظارت و مراقبت قرار دارد. این تجربه وابستگی دلخواه وابستگی به امنیت را در کودک افزایش میدهد. از طرفی دیگر، تجارب وابستگی منفی ناشی از فقدان امنیت و مراقبت بیش از حد والدین وابستگی ناامنی را از قبیل وابستگی اضطرابی و وابستگی  اجتنابی در یک کودک ایجاد میکند.

2). روشها:

اساسا 559 ژاپنی سالم بدنی از دانشجویان پزشکی و کارکنان بیمارستان ساکن در یاماگاتا انتخاب شدند.  کنترل روانکاوی به وسیله مصاحبه و توسط روانکاوان آموزش دیده و یک پرسشنامه درباره سابقه کنونی یا گذشته اختلالات روانکاوی اجرا شد. شش آیتم از مصاحبه کلینیکی ساختاربندی شده برای اختلالات محور 1 DSM-IV برای مصاحب روانکاوی مورد  استفاده قرار گرفتند.

3). نتایج:

4). مبحث:

در هر دو تحلیل همبستگی و تحلیل جزء اصلی، مدل خودیت همبستگی قوی با بعد SD ویژگی داشت درحالیکه مدل دیگرخواهی همبستگی قوی با بعد C ویژگی داشت. بعد SD نشاندهنده مفهوم خودیت به عنوان فرد مختار بوده و دارای 5 رویه است که عبارتند از مسئولیت پذیری، هدفمندی، داشتن منابع، خودقبولی و خودپنداری.

5). نتیجه گیری:

مطالعه کنونی بیان میکند که مدل خودیت در SD و HA از مدل شخصیت کلانینگر انعکاس داده میشود درحالیکه مدل دیگرخواهی در C و RD از این مدل انعکاس داده میشود.

 


دانلود با لینک مستقیم


Associations of working models of the self and other with Cloninger’s personality dimentions
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد