لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 83
فهرست مطالب))))
خلاصه ......................................................................................................................................................................................................5
مقدمه .......................................................................................................................................................................................................6
شکل شماره1.............................................................................................................................................................................................6
تعریف و تقسیم بندی آبمیوه ها ...........................................................................................................................................................7
1-1-1- نوشابه های میوه ای بدون گاز.........................................................................................................................................................7
آب میوه با توجه به غلظت آنها معمولا به 3 دسته تقسیم میشوند : ........................................................................................................................11
از لحاظ شفافیت ( clarity )نیز آب میوه به دو دسته تقسیم می شوند : ..............................................................................................................11
واحد های تولید آبمیوه ...............................................................................................................................................................................12
شرح فرایند ...................................................................................................................................................................................................14
شکل به شماره های 5 و 6 و 7 .......................................................................................................................................................................15
فرمولاسیون نوشابه های بدون گاز ................................................................................................................................................................18
شکل شماره 9............................................................................................................................................................................................18
شکل شماره 10 ........................................................................................................................................................................................18
هدف از کنسانتره شدن آب میوه .................................................................................................................................................................19
تغلیظ و جدا سازی اسانس میوه (Evaporation & Aroma Recovery ) ............................................................................................19
سرد کردن کنسانتره ..................................................................................................................................................................................19
بسته بندی کنسانتره ....................................................................................................................................................................................20
فرایند تولید کنسانتره آلبالوو پرتقال..............................................................................................................................................................20
عیارسنجی وتوزین.................................................................................................................................................................................................................................21
ذخیره سازی............................................................................................................................................................................................21
شستشو وجداسازی میوه.............................................................................................................................................................................21
خردکن وخوشه گیر..................................................................................................................................................................................21
گرم کن...................................................................................................................................................................................................22
پرس (آبگیری) .............................................................................................................................................................................................22
آروماگیری(جمع آوری اسانس میوه)وتغلیظ اولیه.......................................................................................................................................................22
شفاف سازی..............................................................................................................................................................................................................................................22
فیلتراسیون.................................................................................................................................................................................................23
تغلیظ........................................................................................................................................................................................................23
پاستوریزاسیون............................................................................................................................................................................................23
آزمایشات میکروبی کنسانتره............................................................................................................................................................................24
آزمایشات شیمیایی کنسانتره............................................................................................................................................................................25
توضیحات....................................................................................................................................................................................................25
PH.................................................................................................................................................................................................................................................................25
بریکس:موادجامدمحلول درآب(رفراکتومتری) .....................................................................................................................................................................................................26
اسیدیته(اسیدیته قابل تیتراسیون) ................................................................................................................................................................................................................................27
اندیس فرمالین(فرمل تیتراسیون) ...............................................................................................................................................................................................................................27
خاکستر........................................................................................................................................................................................................................................................................28
فلزات کم مقدار..........................................................................................................................................................................................................................................................28
اندازه گیری کلر موجود دراب مصرفی..........................................................................................................................................................29
تست الکل .................................................................................................................................................................................................29
آزمایشات میکروبی آبمیوه ...............................................................................................................................................................................................................................30
قیمت تمام شده کنسانتره آب آلبالو در بسته بندی در بشکه .....................................................................................................................................................................................31
قیمت تمام شده آب پرتقال بازسازی شده در بسته بندی های....................................................................................................................................................................................31
جدول 1- استاندارهای نوشابه میوه ای (بدون گاز.................................................................................................................................................................................................31
بسته بندی نوشابه های میوه ای (بدون گاز)............................................................................................................................................................................................................ 32
منابع............................................................................................................................................................................................................................................................................33
Fruit juice processing……………………………………………………………………………………………………………… 33
Citric acid………………………………………………………………………..………………………………………………43.
Translation……………………..………………… ..……………………………....…………………………………………52
Mixed Fruit juice ………………………..… ………………....……………………….………………………………………68
فصل استاندارد مرجه به فولدر رفرنس و استاندارد
خلاصه :
تولید کنسانتره:پس از حمل مواد اولیه (آلبالو، سیب، انگور، انار و پرتقال) به کارخانه و انتقال آن به وسیله فشار آب به درون کانالهای مخصوص و شستشوی اولیه، روی نوار نقاله مخصوص، مواد نامرغوب جداشده و سپس میوههای مناسب به خرد کن منتقل و از آنجا پس از حرارتدهی مقدماتی وارد دستگاه پرس میشوند تا آب میوه جدا شود.آبمیوه حاصله را پس از پاستوریزه کردن و خنکسازی به مخازن آبمیوه منتقل و پس از طی مراحلی خاص و عبور از صافیهای مخصوص، آن را شفاف میکنند، سپس به دستگاههای تحت خلا برای تغلیظ منتقل کرده و پس از آن، آب میوه به شکل ماده غلیظی مانند عسل بدل میشود که کنسانتره نام دارد.بازسازی آبمیوه :مواد اولیه مانند کنسانتره و یا پوره میوهها، شکر، اسیدهای مجاز خوراکی و آب آشامیدنی به مخازنی از جنس استیل منتقل شده و پس اختلاط در نسبتهای معینی، آبمیوه مورد نظر تهیه میشود. آبمیوه حاصل پس از عبور از صافیهای مخصوص وارد پاستوریزاتور شده و در دمای مناسب پاستوریزه میشود. آبمیوه پاستوریزه شده بلافاصله به طرف پرکن منتقل شده و به صورت داغ بسته بندی شده و پس از دربندی بلافاصله در حوضچه آب سرد خنک شده و پس از کارتنگذاری به انبار منتقل میشوندامروزه بیشترین تلاشها برآن است تا آبمیوه تحت فرآیند تولید و بستهبندی کمترین زمان
دانلود مقاله درباره پروژه آبمیوه 83 ص