فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله جرم

اختصاصی از فایل هلپ مقاله جرم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 23

 

مقدمه

گزارشات درمورد آمار بزهکاری مکرراٌنشان داده که شیوع تخلفات در میان مردان بسیار بیشتر از زنان میباشد . البته با توجه به نوع تخلف این میزان متغییر میباشد ، بنابراین اکثریت دزدی های شبانه دستبرد و جنایات شدید بوسیله مردان صورت می گیرد ، تفاوت جنسیت در مورد سرقت و کلاهبرداری چندان قابل توجه نبوده است . در این مورد ممکن است چند دلیل وجود داشته باشد .یکی اینکه تفاوت جنسیت در بزهکاری نشان می دهند تفاوت قانونی 0 حقوقی ) بین مرد وزن می باشد .این یکی از احتمالات قوی در تشخیص تفاوت جنسیت یا نوع جنسی که مرتکب تخلف خاص شده می باشد .

با این وجود احتمال دیگری که وجود دارد این است که تفاوت جنسیت در اعمال بزهکار گونه نشان دهنده میزان تفاوت در اجتماعی شدن مرد و زن می باشد .

( واین و سامونز – 1383 ) .

ماکس ( 1983 ) دریافت که میزان جنایت در زنان با میزان مطیع بودن و عدم اقتدار آنان در داخل جامع وابسته است .یعنی جوامعی که در ان به نقش سنتی زن تأکید زیادی می کنند ، فرصتی که به زن داده میشود تا به اعمالی جنایی دست بزند محدود میگردد .به نظر می رسد که تعامل عوامل زیستی وجامعه پذیری به طرق مختلف در ایجاد تفاوت های فردی وجرایم شدید اثر داشته باشد.با این وجود کاهش تفاوت های فردی در مورد جرایم غیر شدید مانند کلاهبردای با چک ، بیشتر متأثر از یک عامل اجتماعی است تا عامل زیستی ، احتمال می رود که زنان در ارتکاب بعضی از جرایم فرصت کمتری می یابند . زیر آنها کمتر سعی می کنند وارد گروه ها وخرده فرهنگ های نابهنجار و بدهکار شوند .مشاهدات موید این نکته اند که تفاوت های جنس در ارتکاب جرایم مدتی است که کاهش یافته است .( واین و سامونز – 1383 ) .

جرم چیست ؟ مجرم چیست ؟

جرم به عملی گویند که «وجدان جمعی » را جریحه دار کند ، بیان دیگر هر فعل یا ترک فعلی که نظم ، صلح و آرامش اجتماعی را مختل سازد و قانون برای آن مجازاتی تعیین کرده باشد « جرم » محسوب می شود و بالاخره تعریف عمل و حقوقی جرم چنین است « جرم عملی است که بر خلاف یکی از موارد قانون مجازات عمومی هر کشور است و مجرم کسی است که در زمان معینی عمل او بر خلاف مقررات قانون رسمی کشور باشد » . ( ستوده – 1381 ) .

تأثیر جنس در بزهکاری :

شکی نیست که در هر جامعه تعداد مردان بزهکار به مراتب بیش از زنان تبهکار آن جامعه است . نگاهی به جمعیت زندانها و آمار زندانیان مرد و زن در کشورهای مختلف موید این حقیقت است که اختلاف بسیار فاحش بین تعداد مردان وشمار زنانیکه تحت تعقیب کیفری قرار گرفته و محکومیت جزائی یافته اند وجود دارد .

( کی نیا – 1375 ) .

تبهکاری ظاهری – تبهکاری قانونی :

تبهکاری ظاهری و تبهکاری قانونی یا قضایی اصولاٌ مردانه است . تبهکاری زنان وضعی استثنایی دارد . جرم شناسان در برابر این واقعیت عینی متفق القولند ولی وحدت نظر بین آنان وجود ندارد .صحیحاست که بین جرائم مردان و زنان اختلاف فاحش کمی وجود دارد ولی تناسبی برحسب سنین ، ادوار ، اماکن و طبع جرائم تغییر می یابد . (کی نیا – 1375)

الف – جهانی بودن عدم تناسب بین تبهکاریهای ظاهری قانونی مردان و زنان :

تمام کشورهائیکه دارای آمار جنائی مرتب می باشند وجود اختلاف «نرخهای جنائی » را تمام ادوار تأیید کرده اند وحال آنکه آمار جمعیت این کشورها را در ادوار مختلف نشان می دهد که تعداد مردان و زنان تقریباٌ برابر یکدیگرند و اگر در برخی از کشورها اندک اختلافی در شماره مردان و زنان وجود داشته چندان محسوس و چشمگیر نیست . در شهرهای فرانسه به سال 1968 تعداد زنانی که در زندانهای جنائی محکومیت یافته اند تقریباٌ یک سیزدهم تعداد مردان محکوم در همان مراجع بوده است ( 95 نفر زن در برابر 1233 نفر مرد جنایتکار ) و تعداد زنانی کحه در دادگاههای جنحه محکومیت پیدا کرده اند هشت مرتبه کمتر از تعداد مردان محکوم در آن دادگاهها بوده است ( 34919 نفر زن در برابر 259011 نفر مرد یا 13 درصد ) تعداد دختران بزهکار صغیر کوچکتر از 18 سال که به طور قطعی به سال 1968 برحسب مقررات مصوب 2 فوریه 1945 محکوم شده اند . تقریباٌ 8درصد کل محکومان سغیر بوده است . ( کی نیا – 1375 ) .

ب – عوامل موثر در اختلاف نسبت

1 ) از یک سو ، اختلاف با سن زنان تغییر میکند بدون اینکه بتوان وجود یکرابطه مستقیم بین این تغییرات وشماره سالها را ثابت نمود .

2 ) برای یک سن ، عدم تناسب بر حسب دورانهای تاریخ معاصر تغییر می یابد آمارهای مربوط به زمان جنگ نشان می دهد که تبهکاری زنان به هنگام جنگ قوس صعودی را می پیماید .

3 ) مرحله سوم ، نسبت بین بزهکاری زنان و مردان ، بر حسب امکان تغییر می یابد از کشوری به کشور دیگر این نسبت در تغییر است . با مقایسه آمارهای ملی ، اختلاف نسبت های بین ژاپن و اتازونی بسیار فاحش است و همچنین اختلاف نسبتها بین ایتالیا و بلژیک نیز چشمگیر است اما اطلاعاتیکه جرم شناسان درباره اختلاف نرخهای جنائی این دو جنس بدست می دهند یکسان نیست ، و برداشت های گوناگون آنان حکایت از وجود اختلاف نظر در بین آنان می کند .به هر حال ، یک بررسی تطبیقی دقیق ، امکان ندارد . آمارهای جنایی در همه کشورها به طور یکسان تنظیم نمی شود ، عوامل به اصطلاح « پارازیت » در تنظیم آنها راه می یابند ، عملی در کشوری جرم


دانلود با لینک مستقیم


مقاله جرم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد