فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت تهیه شرایط کلان برای داشتن پتانسیل‌های فناوری

اختصاصی از فایل هلپ دانلود پاورپوینت تهیه شرایط کلان برای داشتن پتانسیل‌های فناوری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت تهیه شرایط کلان برای داشتن پتانسیل‌های فناوری


دانلود پاورپوینت تهیه شرایط کلان برای داشتن پتانسیل‌های فناوری

تکنولوژی و امیال اقتصادی طولانی مدت:

اقتصاد دان‌ها به امیال طولانی مدت علاقمند هستند  و اغلب دوره‌های مختلف قرن‌های 19 و 20 را در نظردارند که مجموعه نوآوری‌ها در مقیاس وسیعی ارائه گردید. این نوآوری‌ها در مناطق جغرافیایی خاص و با ویژ‌گی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خاص بوجود آمدند.(بیشتر در اروپای غربی و ایالت متحده) و بعداً به سرعت گسترش یافته. بصورت انتخابی به بقیه جهان رفتند. در پایان قرن بیستم ما شاهد فرایندهای مشابه هستیم که در منطقه‌ای گسترده‌تر (کشورهای عضو OECD) با مجموعه‌ای جدید از فن‌آوری‌ها و بیشتر مربوط به میکروالکترونیک‌ها و رایانه‌ها و ارتباطات از راه دور و منابع جدید انرژی و مواد جدید در حال وقوع است.
البته برخی از ابداعات قبلی، کنونی و آینده، ناشی از افزایش دانش علمی و فناوری است. اما همچنین مشهودات که انتخاب این ابداعات و گسترش منابع آنها تا حد زیادی بستگی به بافت اجتماعی و اقتصادی دارد. پیشرفت فناوری با نتایج نوآوری‌های نهایی آنها هر دو با فشار عرصه (بوسیله دانش و علم) و کشش تقاضا (بوسیله نیازهای اقتصادی و اجتماعی) همراه است.
تغییرات در اقتصادهای کشورهای  OECD در آستانه قرن 21:
 در داخل، آنها در حال بازبینی نیاز به مکانیزم‌های بازار فعال‌تر بخصوص در بخش خدمات هستند (تنظیم مجدد قوانین و خصوصی سازی حمل و نقل و ارتباطات راه دور، آزاد سازی خدمات مالی و غیره)
 در خارج آنها، مواجه با تغییر عمیق در بقیه کشورهای جهان هستند که بصورت روزافزون از تمرکزگرایی به سیستم اقتصادی بازار محور روی می‌آورند
آیا فناوری‌های جدید باعث افزایش کارایی کلی سیستم اقتصادی می شود:
اقتصاددانان توجه زیادی به ابداع فناوری دارند و برخی ارتباطات بصورت منطقی و خوب از لحاظ تئوری و عملی ایجاد شده‌اند. در ادامه آنچه درباره جوانب طولانی‌مدت رابطه بین تکنولوژی و اقتصاد آمده است بیان می‌شود. این مشاهدات کمک می‌کنند تا محدوده‌های سناریوهای2030-2020 تنظیم شوند که بعداً ایجاد ‌شوند.
 این فصل شامل تلاش برای بررسی جوانب عمده اقتصاد کلان جامعه اطلاعاتی (Information Socity) آینده است.
برخی جوانب اقتصادی، اجتماعی تغییرات فنی:
- نادیده گرفتن نسبی در آنالیز تغییر فنی از سوی دانش اقتصاد کلان نئوکلاسیک جدید
- تحقیق اخیر از سوی OECD درباره رشد در طی دهه 1970 و 1980
- دقیقاً  منبع سودهای TFP چیست؟
می‌توان با نظرهای مدیریتی جدید ارائه داد که رقابت‌ شرکت‌ها بیشتر در این موارد است:
- توانایی های فنی   
- توانایی‌های انسانی 
- توانایی‌های سازمانی
 برخی جوانب اقتصادی، اجتماعی تغییرات فنی:
در سطح کلان ما می‌توانیم مشابه همین فرض کنیم که رشد TFP حاصل فرایند تجمیع غیر محسوس (فنی، انسانی و سازمانی) است. این سرمایه غیر محسوس عمدتاً مکمل سرمایه محسوب است و احتمالاً جایگزین کارگر است (کشوری مثل ایالت متحده آمریکا با رشد TFP نسبتاً پایین همچنین نرخ رشد نسبتاً پایین در تولید کار دارد، اروپا با نرخ‌های رشد TFP نسبتاً بالا با مشکلات بیکاری جدی مواجه است). بطور کلی هیچ توسعه‌ای بدون سرمایه‌گذاری محسوس و هیچ ابداعی بدون سرمایه‌گذاری نامحسوس وجود ندارد.
واضح است که ارتباط مستقیم بین تجمع فناوری و خرج کردن R&D و بین تجمع منابع انسانی و سرمایه‌گذاری‌های علمی وجود دارد. تجمع توانایی‌های سازمانی روشن‌تر است و شامل نکاتی مثل کارایی زیرساخت‌ها، کارکرد مؤسسات در شبکه ضابطه دار و بیشتر مثل نظام وسیعی از عناصر فرهنگی است. لازم نیست تا گفته شود که این همچنین شامل تغییر ویژگی‌های خود ساختمان مولد است که متعلق به کل سازمان تولیدی در صنایع و مکان‌های مرتبط است
در میان پیشرفت‌های جدیدتر در زمینه آنالیز تغییر فنی در کشورهای OECD دو جنبه بینش‌های علاقه خاص به تحلیل پیشرفت‌های احتمالی بعدی ارائه می‌شود که عبارتند از:
- اثرات فنی                     
- مطابقت ساختاری ابداعات
تطابق فناوری با تغییر اقتصادی اجتماعی:
آنالیز Neo-Schumpeterian درباره امواج بلند توسعه اقتصادی و ارتباط آنها با تغییرات در الگوهای فناوری است. در ادامه این بحث را مطرح کرد که رکودها و نتیجه عدم تطابق بین سیستم‌ فناوری جدید و تکامل در برگرفته سیستم‌های صنعتی،اقتصادی و اجتماعی است. برای توسعه کامل‌تر، الگوی فناوری جدید (تفسیر می‌شود بعنوان خوشه‌ای همگون از ابداعات اساسی) نمی‌تواند جدا از سازمان مولد جدید و توزیع‌های درآمد جدید، ساختار‌های استخدام جدید، الگوهای مصرف جدید، روابط جدید بین فعالیت‌های خصوصی، دولتی و غیره ‌باشد.
بنابرین، فناوری جدید جامعه اطلاعاتی منبع مشکلات برای ساختارهای اقتصادی و اجتماعی می باشند و آنها نمی‌توانند پتانسیل مثبت کلی خود را گسترش دهند تا اینکه جامعه و مؤسسات اجتماعی بتوانند بطور کامل با آنها  هماهنگ باشند. هنگام دوره انتقال (مثلاً وقتی که ما در آخر قرن 20 شاهد بودیم)، سیستم‌های جامعه اطلاعاتی هنوز در مرحله جنینی هستند و برخی سناریوهای جایگزین برای آینده باز باقی می‌مانند.
تغییر فناوری (تکنولوژی)، رشد اقتصادی و کار:
بنابرین در کار طولانی مدت الگوی Baumol به باز تعریف اجتماعی نقش کار و بر سر کار بودن اشاره دارد. و سرعت این تغییر تابعی از سرعت معرفی فناوری‌های صرفه‌جویی در کار، با TFP بالا است.
وجود تفکیک ساده آن، الگوی رشد غیرمتوازن کاملاً توضیح خوبی از فرایندهای اساس اقتصاد کلان تغییر از جوامع صنعتی پیشرفته در دهه‌های اخیر ارائه داده است.
سناریوها:
هنگام مواجعه با مشکل معرفی (ابداع) فناوری‌های جدید، کشورهای صنعتی پیشرفته OECD باید چندین موضوع چالش‌دار را در نظر داشته باشند که در زیر آمده‌اند و باید به آنها توجه کرد:
آیا امکان دارد تا سطح بالایی از رفاه و شغل را حفظ کرد؟
آیا امکان دارد تا توازن اکولوژیکی را حفظ کرد؟
چگونه پیشرفت‌های فناوری جدید بر ارتباطات با بقیه جهان تأثیر می‌گذارد؟
این چالش‌ها (رقابت) الگوی رشد، همراه با فناوری‌های جدید، الگوی رشد جامعه اطلاعاتی را تحت تأثیر می دهد.
انواع سناریوها:
سناریو عقل جمعی (خرد قراردادی) Conventional wicdom
مجموعه ای از عقاید درباره آینده را نشان می‌دهد که معمولاً گذشته و برخی از امیال مشخص طولانی مدت را نشان می‌دهد.
سناریو بازار:  The market scenario
تغییر شکل‌های ساده سناریوی عقل جمعی می‌باشند، که انتقال مسئولیت‌ها بر مکانیزم‌های بازار را تقویت می‌کند
سناریو جامعه جدید: The new society scenario
تغییر شکل‌های ساده سناریوی (عقل جمعی-خرد قراردادی) می‌باشند، که فرایند تشکیلاتی را تقویت می‌کند
بررسی سناریوها:
- رشد و داشتن شغل
- کیفیت زندگی و محیط
- روابط با بقیه جهان
سناریو عقل جمعی (خرد قراردادی):
برخی از ویژگی‌های سناریو عقل جمعی (خرد قراردادی)
- تقویت فرایندهای یکچارچه اقتصادی و ایجاد نواحی تجارت آزاد
- رقابتی کردن بخش‌های خدماتی سنتی
- رقابت بین‌المللی بزرگتر و تقویت جهانی سازی
 
شامل 29 اسلاید POWERPOINT

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت تهیه شرایط کلان برای داشتن پتانسیل‌های فناوری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد