فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

اختصاصی از فایل هلپ دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر


دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

مشخصات فایل
عنوان: موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 182

شما در این گزارش کارآموزی با مطالب مفید و ارزشمندی درباره موسسه تحقیقات و تهیه نهال بذر آشنا خواهید شد.

 

بخشی ازگزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر را در ادامه مشاهده خواهید نمود:

 

تاریخچه:

 این دوره با تاسیس مدرسه فلاحت و سپس دانشکده کشاورزی کرج (زیر نظر وزارت کشاورزی) آغاز و 20 سال به طول می انجامد. این دوره بیشترین موانع را در خود داشته است. زیرا برای تغییر روش های قدیمی و دلبستگی های تعصب آمیزی که مالکان و کشاورزان آن زمان در استفاده از روش های قدیمی داشتند نیاز فراوانی به افراد تحصیل کرده و آشنا به کشاورزی نوین بود...

مقدمه:

 همزمان با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1339 تحقیقات مربوط به محصولات سیب زمینی و پیاز نیز بر مبنای یک برنامه مدون ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالص سازی آن‌ها شروع و سپس با ورود ژرم پلاسم های جدید سیب زمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روش های علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام، تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده در قالب برنامه بررسی‌های باغبانی پی ریزی گردید...

تولید بذر سالم:

 میزان تولید بذر مادری در طی دهه حدود 12 هزار تن بوده است که نسبت به دهه قبل 444 درصد افزایش نشان می دهد. در اواخر این دوره برنامه‌های جامعی برای تولید بذر سیب زمینی مورد نیاز کشور تدوین و اجرا گردید که نقش موسسه درآن کلیدی بوده است...

طبقه‌بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی:

سیب زمینی گیاهی است علفی و دو لپه که به اساس ویژگی های گل به خانواده سولاناسه جنس سولانوم و بخش پتوتا دارد بخش خود به سری و گونه و در نهایت به زیر گونه تقسیم می شود کلیه گونه‌های زراعی و وحشی به بخش تبوتا تعلق دارد. سه روش برای طبقه‌بندی گونه‌های زراعی سیب‌زمینی وجود دارد دسته به روش طبقه بندی سیب زمینی‌های زراعی را به 3، 8، 16 گونه تقسیم می کنند روشی که ارقام زراعی را به 8 گونه تقسیم می‌کند معمول تر است...

اصلاح برای مقاومت به حشره

حشرات آفت مهم در سیب زمینی شامل نماتدها شته ها و سوسک های معینی می گردد. تلاش های اصلاح ارقام مقاومت در مرحله اول بر علیه نماتدها و شته‌ها بوده است...

ضرورت و اهمیت اجرای طرح:

امینت غذایی، ممانعت از نوسانات قیمت، عرضه سیب زمینی در تمام فصول سال کاهش هزینه های انبارداری و تازه بودن محصول از جمله مواردی هستند که نشان می دهند اجرای این طرح در کشور از اهمیت بسزایی برخوردار می باشند...

روش کامل اجرای تحقیق (Materials and mthods)

 جهت دستیابی به ارقامی با عملکرد بالا کیفیتی مطلوب و در عین حال زودرس این طرح در دو تاریخ مختلف و در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار و در سه منطقه به مدت دو سال به اجرا در خواهد آمد...

 وجین و سله شکنی

از آنجائی که پیاز دارای ریشه سطحی و کوتاه است عملکرد وجین و سله شکنی در عمق کم صورت می گیرد. این عملیات پس از استقرار بوته های پیاز انجام می گیرد تا علف های هرز به بوته پیاز غلبه نکند. تعداد دفعات سله شکنی نسبتاً زیاد می باشد...

تریپس پیاز (Downy mildew) 

 عامل آن قارچ Thrips tabacil می باشد. تریپس پیاز زمستان را به صورت حشره کامل و پوره در روی گیاهان، بقایای گیاهی و علف های هرز و یا زیر کلوخ ها و شکاف ها زیر مزنی به سر برده و تعداد نسل های آن در ایران احتمالا 6 نسل می باشد. آفتی است همه چیز خوا و میزبان های متعددی دارد و در تمام مناطق دنیا انتشار دارد...

 

فهرست مطالب گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

  • تاریخچه
  • بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز
  • قسمت اول: سیب زمینی
  • مقدمه
  • طبقه بندی
  • گیاه شناسی
  • گلدهی در سیب زمینی
  • طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
  • عادت رشد
  • سیستم تولید بذر گواهی شده  در کانادا
  • آبیاری
  • نیازهای غذایی سیب زمینی
  • زمان برداشت
  • فیزیولوژی پس از برداشت
  • گواهی بذور سیب زمینی
  • هدفهای اصلاحی سیب زمینی
  • طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
  • قسمت دوم: پیاز
  • پیشینه
  • رده بندی گیاهی
  • ترکیب پیاز
  • بو و طعم پیاز
  • ارقام پیاز
  • سطح زیر کشت
  • تولید
  • عملکرد
  • فرایند تولید
  • انبار کردن
  • طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
  • منابع و مأخذ

دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد