فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نرم افزار اصلی تحت DOS و Windows کنترلرهای S5 شرکت زیمنس

اختصاصی از فایل هلپ نرم افزار اصلی تحت DOS و Windows کنترلرهای S5 شرکت زیمنس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

نرم افزار اصلی تحت DOS و Windows کنترلرهای S5 شرکت زیمنس


نرم افزار اصلی تحت DOS و Windows کنترلرهای S5 شرکت زیمنس

این نرم افزار جهت برنامه ریزی کنترلرهای S5 شرکت زیمنس بوده و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار برای برنامه ریزی ماژول EPROM نیز استفاده می شود.این نرم افزار نسخه اورجینال بوده و بر روی سخت افزار در ویندوز XP تست شده است.

پسورد مورد نیاز در هنگام نصب نرم افزار:0012345678


دانلود با لینک مستقیم


نرم افزار اصلی تحت DOS و Windows کنترلرهای S5 شرکت زیمنس

دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران

اختصاصی از فایل هلپ دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران


دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران

فهرست مطالب

 

چکیده 

فصل اول – کلیات تحقیق

پیشگفتار ...................................................................................................... 1

مقدمه .......................................................................................................... 3

تعریف موضوع تحقیق ................................................................................ 4

اهمیت و کاربرد تحقیق ............................................................................... 4

اهداف تحقیق ............................................................................................... 5

سوالات تحقیق ............................................................................................. 6

روش تحقیق ................................................................................................ 6

تعریف واژه های عملیاتی تحقیق ................................................................. 6

خلاصه مباحث فصول آینده ....................................................................... 9

فصل دوم – ادبیات تحقیق

مقدمه .......................................................................................................... 10

بخش یک : مباحث نظری تحقیق .................................................................. 10

مقدمه ای بر مطالعه کار .............................................................................

مطالعه کار ( ارزیابی کار وزمان ) ............................................................. 13

روش سنجی ( ارزیابی روش ) ................................................................... 14

کار سنجی (اندازه گیری کار ) .................................................................... 14

رابطه فنون ارزیابی کار با یکدیگر .............................................................. 15

معرفی عوامل تشکیل دهنده زمان تولید ..................................................... 16

مراحل ارزیابی کار و زمان ........................................................................ 17

انتخاب شغل مورد ارزیابی ......................................................................... 18

ثبت .............................................................................................................. 19

بررسی انتقادی ........................................................................................... 23

ایجاد روشهای اصلاح شده ( جدید ) .......................................................... 26

تعریف و تعیین روش جدید ........................................................................ 27

برقراری یا استقرار روش جدید ................................................................. 27

نگهداری یا ابقاء روش جدید ....................................................................... 28

زمان سنجی ................................................................................................ 28

اهداف زمان سنجی ..................................................................................... 29

روشهای مختلف زمان سنجی ..................................................................... 30

مراحل اساسی فرایند زمان سنجی ............................................................. 31

زمان سنجی با استفاده از کرنومتر ............................................................ 32

مراحل زمان سنجی به وسیله کرنومتر ...................................................... 32

تعیین زمان نرمال ....................................................................................... 37

محاسبه و تخصیص بیکاریهای مجاز ......................................................... 37

محاسبه زمان استاندارد ............................................................................. 38

انواع سیستمهای تولید و طبقه بندی آنها .................................................... 38

انواع طرحهای استقرار ............................................................................... 41

بخش دوم : تاریخچه تولید ......................................................................... 46

تاریخچه شرکت بهفام شیمی تهران ............................................................ 50

نحوه آموزش نیروی انسانی در شرکت بهفام شیمی ................................. 50

کیفیت خط تولید در شرکت بهفام شیمی ..................................................... 50

نگه داری و تعمیرات در شرکت بهفام شیمی ............................................. 51

بخش سوم : تحقیقات کاربردی .................................................................. 53

خلاصه مباحث فصل ................................................................................... 58

فصل سوم – روش تحقیق

مقدمه .......................................................................................................... 59

انواع تحقیق ................................................................................................. 60

مراحل مختلف تنظیم تحقیق توصیفی .......................................................... 64

روشهای جمع آوری اطلاعات .................................................................... 65

خلاصه مباحث فصل ................................................................................... 76

فصل چهارم – داده های تحقیق و تجزیه و تحلیل آنها

مقدمه .......................................................................................................... 77

شرح فعالیت هایی که در شرکت بهفام شیمی تهران صورت می گیرد ...... 77

نمودارهای گردشی فرآیند .......................................................................... 81

شرح زمان انجام فعالیت ها ........................................................................ 86

پاسخ سوالات تحقیق ................................................................................... 87

تعریف تقطیر و انواع ان .............................................................................. 89

سینی های مورد استفاده در برج تقطیر ...................................................... 91

تعریف پمپ و انواع آن ................................................................................ 92

خلاصه مطالب فصل ................................................................................... 97

فصل پنجم – نتایج تحقیق و پیشنهادها

مقدمه .......................................................................................................... 98

نتایج تحقیق ................................................................................................. 98

پیشنهادات ................................................................................................... 98

فهرست منابع

 

 

 

 

فایل ورد 109 ص


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه بررسی ارزیابی کار و زمان برج تقطیر شرکت بهفام شیمی تهران

دانلود مقاله شنای پروانه

اختصاصی از فایل هلپ دانلود مقاله شنای پروانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله شنای پروانه


دانلود مقاله شنای پروانه

شنای پروانه دومین شنا از نظر سرعت دربین چهارنوع شنای اصلی می باشد. این شنا درسال های 1930 از تحول شنای قورباغه سنتی بوجود آمد . در سال 1956این شنا به طور رسمی وارد مسابقات المپیک شد. اولین مرحله  تحول شنای قورباغه  ابداع مرحله  خروج دست از آب بود که بطور چشمگیری سرعت شناگر را از طریق کاهش نیروهای مقاوم ،  بدون نقص قوانین شنای آن زمان، افزایش داد. بلافاصله پس از آن ، شیوه  پا زدن دلفین که ماهی با هوش دریاهاست ابداع شد، که درآن هر دو پا به جای حرکت در صفحه افقی درشنای قورباغه در صفحه عمودی و به طور همزمان حرکت می کردند که این روش ، خود سهم زیادی در کسب سرعت بیشتر نسبت به شنای قورباغه داشت.

 

 

 

 

 

وضعیت بدن:  Body position

وضعیت بدن درشنای پروانه از بعضی لحاظ  به کرال سینه شباهت دارد با این تفاوت که حرکت دست ها و پاها تک تک انجام نمی شوند بلکه هر دو دست با هم و هر دو پا با هم حرکت را انجام می دهند. شنا گر به شکم روی آب قرارمی گیرد و سعی می کند نیروی مقاوم را با پایین گرفتن سر، بالا بردن نسبی پاها ، کاهش حرکت های بدن به سمت بالا و پایین عمل کشش و خروج از آب را انجام می دهند و کنترل حرکت بدن درحین اجرای هر دو مرحله یا هر یک از آنها کار مشکلی است ، لذا شناگر باید سعی کند همواره درطی یکدوره کامل حرکت ، حالت افقی بدن خود را حفظ  کند. حرکت همزمان دو دست در این شنا برای شناگر یک مزیت نیز به همراه دارد و آن اینست که دیگر وی نگران حالت عدم تعادل یا چرخش پای مخالف به خاطر حرکت دست مخالف نمی باشد و درنتیجه نیروی مقاوم از این نظر افزایش پیدا نمی کند.

اولین بخش آموزش ، عملکر پا : ( Leg Action)

پا زدن دراین شنا درعمل شبیه پا زدن درکرال سینه است ،  با این تفاوت که دراین جا هر دو پا همزمان با هم حرکت می کنند، بنابر این تعداد ضربه های پا درطی یکدور شنای پروانه به طور عمومی از کرال سینه کمتر می باشد. درحالی که بدن کشیده درسطح آب قرار دارد، با سن قدری خارج از آب قرار می گیرد. دراین حالت پاها بسته و در حدود 30 سانتی متر در زیر آب است. هنگام به حرکت درآوردن ساق پا، باسن قدری به داخل آب کشیده می شود، درهمین حال به دلیل خم شدن مفصل لگن خاصره ،  ران نیز کمی به داخل آب کشیده می شود. دراین موقعیت کف پا به طرف سطح آب به حرکت در می آید که نهایتا" در قسمت پشت زانو، درمفصل زانو، زاویه  90 درجه ایجاد می شود، درچنین حالتی جلوی ساق پا و روی پا به طرف پایین و عقب ، فشار بر آب وارد می کنیم که درنتیجه منجر به پیشروی و شناورشدن شناگر در سطح آب می شود. شکل زیر اختلاف بسیارجزیی پای شنای دلفین ( پروانه ) نسبت به کرال سینه را جهت های حرکت تنه ، میزان خم شدن مفصل ها ی ران ، زانو و مچ ها د رضربه به سمت پایین را نشان می دهد.

عملکرد پا در شنای پروانه

عملکرد پا در شنای پروانه ( شکل پایینی ) بسیار شبیه به عملکرد پا در شنای کرال سینه می باشد.

کرستن ( kersten ) اثر دو نوع ضربه دلفین را مورد بررسی قرار داد – ضربه الف ( حداکثر عملکرد زانو- حداقل مفصل ران ) و ضربه  ب ( حداکثر عملکرد ران – حداقل عملکرد مفصل زانو) را در مسافت 10 یارد با یکدیگر مقایسه کرد . وی به این نتیجه رسید که اجرای کامل حرکت با ضربه ( ب) بود .

...

 

 

 

 

15 ص فایل WORD


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله شنای پروانه

بودجه ‌بندی ( Budgeting )

اختصاصی از فایل هلپ بودجه ‌بندی ( Budgeting ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بودجه ‌بندی ( Budgeting )


بودجه ‌بندی ( Budgeting )

بودجه ‌بندی ( Budgeting )

تعداد اسلاید :  28اسلاید
 زبان : فارسی

قابل اجرا در آفیس 2007 و بالا تر



هدف‌های آموزشی

 

1پس از مطالعه این فصل شما می‌توانید:

 

2ضمن تعریف بودجه و بودجه‌بندی ،اهمیت آن را در مدیریت توصیف نمائید.

 

3مراحل بودجه‌ریزی را شرح دهید.

 

4اصلاحات رایج در بودجه را تعریف نمائید.

 

5بودجة واحدی که در آن کار می‌کنید را محاسبه نمائید

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


بودجه ‌بندی ( Budgeting )

تحقیق در مورد محصولات کشاورزی

اختصاصی از فایل هلپ تحقیق در مورد محصولات کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد محصولات کشاورزی


تحقیق در مورد محصولات کشاورزی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:31

 فهرست مطالب

 

اسم من سیب زمینی است

 

اسم من عسل است !

 

اسم من چغندر است !

 

اسم من انگور است

 

اسم من «نعناع» است !

 

سوسنبر

 

مشکطرامشیر

 

مرزنگوش

 

 

من از آمریکای جنوبی آمده ام ‌ ـ مسکن دردهای معدی هستم

 

مقوی قلب بوده ، لثه ها را محکم کرده و از خونریزی آن جلو گیری می کنم .

 

تنوری من ویتامین بیشتری دارد.

 

از سرخ کردن من بپرهیزید … و اگر زخم معده دارید از نوع اسلامبولی من استفاده کنید.

 

به من در زبان فارسی سیب زمینی می گویند و چون در زمان ناصر الدین شاه ، میرزا ملکم خان مرا به ایران آورد ، مدتی به «آلو ملکم» معروف بودم. اعراب به من بطاطا ـ بطاطس و بطاطه می گویند و عده هم از آنها مرا «تفارح الارض» می خوانند. زادگاه اولیه من امریکای جنوبی است و برای اولین بار ملاحان اسپانیولی مرا در کشور پرو پیدا کرده و در سال 1550 یعنی چهارصد و بیست سال قبل به اروپا آوردند و از آن تاریخ کشت من در جهان شروع شد و اکنون در بیشتر کشورها به عمل می آیم ، قسمت قابل استفاده من در تغذیه و درمان ، غده زیر زمینی است که به نام سیب مشهور شده است.

 

گل و برگ من به علت داشتن سم سولانین چندان مصرفی ندارد. معذلک جوشانده سی در هزار آنها ، خواب آور و آرام بخش است. برای رماتیسم ، ضعف اعصاب و درد مفاصل تجویز می شود. اگر این شربت را با عسل شیرین کنید ، برای رفع عفونت های ریوی و معدی مفید شناخته شده است . سم سولانین من با سم سایر خانواده ی ما فرق دارد. این سم قی آور بوده مردمک دیده را باز می کند تولید سرگیجه ، قولنج و اسهال می نماید. رنگ چهره را بر افروخته و ایجاد تشنج می کند و درمان آن پس از شستشوی معده ، خوردن شیر و تخم مرغ است. این سم در تمام قسمت های بوته من وجود دارد و تنها در غده ی زیر زمینی من مقدار آن کم است ، ولی پس از جوانه زدن زیاد می شود و علامت آن سوزاندن بیخ گلو است. گرچه خوردن من در این حالت برای تسکین دردهای عصبی و معدی و خارش اگزما مفید است ، ولی باید از خوردن آن اجتناب کرد. من ملین هستم و به علت داشتن بیست میلی گرم ویتامین ث در صد گرم ، ضد رقیق شدن و فساد خون بوده ، لثه ها را محکم و از خونریزی جلوگیری می کنم. در اثر ماندن در انبار و پختن ، مقداری از ویتامین ث من هدر می رود ، اگر مرا پوست کند در آب جوش بیندازید  و بپزید فقط چهل درصد از ویتامین ث خود را از دست داده و شصت درصد را حفظ می کنم ولی اگر مرا در آب سرد انداخته و بعد بجوشانید پنجاه درصد از ویتامین ث من از بین می رود ، و اگر پوست کنده بپزید 65 درصد از ویتامین من نابود می شود. تنوری و کباب شده من ویتامین بیشتری دارد.

 

علاوه بر ویتامین ث من دارای ویتامین های ب و املاح پتاسیم و فسفر ، آهن ، منیزیم و آهک هستم. به علت داشتن پنج گرم املاح پتاسیم در یک کیلوگرم ، مقوی قلب بوده و با داشتن مواد نشاسته ای ، برای مبتلایان به مرض قند زبان ندارم و این دسته از بیماران می توانند بجای نان تنوری مرا میل نمایند. ولی اگر مرا در آب انداخته بپزند ، مقداری از املاح من در آب حل شده و برای مبتلایان مفید نیست. مگر آنکه آب جوشانده مرا همراه با من نوش نمایند. به بیماران قلبی توصیه کنید که برای جبران کمبود پتاسیم ، یک رژیم غذایی با من بگیرند و برای این کار ، ابتدا چند روز شیر زیاد میل نمایند و بعد سه روز متوالی هر روز یک کیلو تنوری یا پخته مرا بدون نمک زدن بتدریج در شش نوبت میل نمایند و به جز من غذای دیگری نخورند . در روز سوم مقدار ادرار خیلی زیاد می شود و بایستی رژیم را قطع کنند. مقدار نشاسته در انواع من فرق       می کند . در انواع درشت من که به سیب زمینی آردی معروف است ، زیادتر و در نوع اسلامبولی و فشندی کمتر است. من دارای دو تا سه درصد مواد ازته و نیم درصد چربی هستم.

 

بدترین غذایی که در ایران با من درست می کنند ، سرخ کرده من است که غالباً آنرا برشته می نمایند ، اگر می خواهید مرا همراه با روغن بخورید ، آب پز آنرا گرم گرم پوست کنده با کره مخلوط و نرم نمایید و اگر می خواهید با روغن بپزید بهتر آن است که روغن مایع گیاهی را جوشانده و خلال های مرا در آن بریزید و بهم بزنید و پس از آنکه کف آن تمام شد و من بخوبی پخته شدم ، آنها را با کفگیر گرفته در آبکشی که روی دیگ روغن قرار گرفته بریزید و بگذارید روغن اضافی آن خارج شود ، برای تهیه چیپس معمولاً خلال مرا در آب انداخته و نشاسته ی آنرا می گیرند و بعد بطریق فوق در روغن می پزند و بعد نمک زده و بسته بندی می کنند. از خوردن آن موقعی که زیاد مانده است خود دار کنید و اطفال را از خوردن آن منع نمایید.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد محصولات کشاورزی