فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل هلپ

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی

اختصاصی از فایل هلپ گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 39 صفحه ، با فونت منظم Bzar  و صفحه بندی

فهرست مطالب

تاریخچه کنسروسازی ..........................4

تفاوت کلمه کنسرو و کمپوت ...................... 4

مخترع اتوکلاو کیست ؟ ..................... 7

اساس کنسرواسیون ............... 10

مراحل کنسروسازی ............ 11

گروه بندی مواد غذایی ............... 15

معیارهای فرآیند حرارتی ...................... 17

چرا اتوکلاو می کنیم ؟ ................... 23

طرز تهیه کنسرو قرمه سبزی ............ 25

تهیه خیارشور پاستوریزه ................... 27

طرز تهیه آب نمک سرکه ................... 29

طرز تهیه سس مایونز ......................... 32

طرز تهیه ترشی.................... 41

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد